Kuinka kasvattaa pussillisia kurkkuja oikein

Kurkkujen istuttaminen maaperän pusseihin. Video ja valokuva

Kokeneet kesäasukkaat yrittävät paitsi istuttaa erilaisia ​​kasveja sivustolleen myös säästää tilaa istutusta varten. Siksi on ilmestynyt monia erilaisia ​​menetelmiä kurkkujen, kesäkurpitsojen ja muiden vihannesten kasvattamiseksi omin käsin.. Kurkkujen istuttaminen maaperän pusseihin – Tämä on uusi ja hämmästyttävä tapa kasvaa, jonka jopa aloittelija voi oppia videosta. Nyt sinun ei tarvitse kaivaa ja halata sänkyjä, riittää, että löydät muutaman hyvän pussin ja istutat siemenet oikein.

Kuinka kasvattaa pussillisia kurkkuja

Ennen kuin aloitat siementen istuttamisen, sinun on valmistettava polyeteeni- tai sokeripusseja, joiden tilavuus on noin 100 litraa. Lisäksi ota puinen sauva, aja naula toiseen päähän ja kelaa siima. Tällä varmistetaan, että kurkut käpristyvät siiman kasvaessaan. Myös letku tai ontto putki ovat hyödyllisiä, joiden pää on suljettu muovailulla ja reikiä tehdään koko pituudelta. Tämä putki kastaa kurkut..

Ennen kuin aloitat siementen istuttamisen, sinun on valmistettava polyeteeni- tai sokeripusseja, joiden tilavuus on noin 100 litraa. Lisäksi ota puinen sauva, aja naula toiseen päähän ja kelaa siima. NSKuva kurkkujen viljelystä pusseissa

Valmistele maaperä kurkkujen istuttamista ja pussien kasvatusta varten. Voit käyttää tavallista kasvisekoitusta tai sekoittaa maaperän ja lannan itse. Täytä pussit 1/3 täyteen valmistetulla maaperällä ja aseta sitten puinen sauva langalla tai köydellä jokaisen pussin keskelle. Lyhyen matkan päässä tikusta sinun on asetettava valmiit putket, joissa on jo reikiä. On suositeltavaa asentaa noin 3-4 putkea per pussi. Jos pussit on valmistettu polyeteenistä, sinun on tehtävä niihin kolmionmuotoiset reiät ruutukuvion mukaisesti..

Valmistele maaperä kurkkujen istuttamista ja pussien kasvatusta varten. Voit käyttää tavallista kasvisekoitusta tai sekoittaa maaperän ja lannan itse. Täytä pussit 1/3 täytetyllä maaperällä,

Nyt voit alkaa istuttaa kurkun siemeniä pusseihin. Tee tämä tekemällä maaperään pieniä reikiä kasteluputkien väliin ja istuttamalla muutama kurkkusiemen. Kurkut istutetaan paitsi pussin yläosaan myös pystysuoraan kolmion muotoisiin reikiin, jotka valmistit aiemmin.

Nyt voit alkaa istuttaa kurkun siemeniä pusseihin. Tee tämä tekemällä maaperään pieniä reikiä kasteluputkien väliin ja istuttamalla muutama kurkkusiemen. Kurkut istutetaan paitsi pussin yläosaan

Kurkkujen istuttaminen pusseihin voidaan suorittaa paitsi siemenillä myös taimilla. Tässä tapauksessa sinun on valmistettava taimet etukäteen kasvattamalla niitä kotona muovikuppeissa. Istuta taimet pusseihin samalla tavalla kuin siemenet. Kurkut kastellaan muoviputkien läpi, joten älä unohda tehdä reikiä, jotta vesi virtaa niiden läpi maahan ja saavuttaa alimmat siemenet.

Lue myös: Osterisienen kasvattaminen, mistä aloittaa

Toivo, että video kurkkujen istuttamisesta maaperän pusseihin ja hyödylliset vinkkimme auttavat sinua saamaan hyvän sadon pienellä vaivalla. Tämän menetelmän etuna on myös se, että kurkkujen lehdet ja hedelmät eivät muutu keltaisiksi koko kauden. Kokeile ja ehdota omia menetelmiäsi hedelmien ja vihannesten istuttamiseksi kesämökillesi.

Katso video: Kurkut, kurkut pussissa. Pieniä temppuja suurelle sadolle