Kuinka tehdä puutarhapolku itse

DIY puutarhapolku lomakkeen avulla

On vaikea kuvitella kesämökkiä ilman kauniisti järjestettyä puutarhapolkua. Sen avulla voit jakaa sivuston vyöhykkeisiin, aidata kukkapenkit tai sängyt, järjestää ruokailuryhmän paikan raittiiseen ilmaan, rakentaa alustan autolle. Loppujen lopuksi huonolla säällä on kätevää juosta polkua pitkin joutumatta pehmeään maahan ja jättämättä rumajalanjälkiä. Tarjoamme sinulle tietää, kuinka tehdä puutarhapolku omin käsin lomakkeen avulla.

Vaiheittaiset ohjeet: puutarhapolku

Voit järjestää itsenäisesti puutarhapolun käyttämällä valmiita muotoja, joiden piirustukseen liuos kaadetaan. Tämä menetelmä on tällä hetkellä edullisin ja yleisin omistajien keskuudessa, jotka haluavat varustaa tilan omin käsin. Valmiiden lomakkeiden etuna on, että ne on valmistettu kestävästä muovista, niissä on laaja valikoima kuvioita, työlle sopivia kokoja (60x60x6 tai 40x40x4 cm), saatavuus vähittäiskaupassa.

Voit järjestää itsenäisesti puutarhapolun käyttämällä valmiita muotoja, joiden piirustukseen liuos kaadetaan. Tämä menetelmä on tällä hetkellä edullisin ja yleisin omistajien keskuudessa, pre

Ensimmäinen vaihe on siis paikan valmistelu tulevalle radalle. Suunniteltuun paikkaan tehdään merkinnät, jotka merkitsevät rajat tapilla venytetyllä köydellä. Ensinnäkin sinun on arvioitava maaperän tiheys. Jos maaperä on tiheää, riittää kaataa hiekkaa ja ohut kerros hienoa soraa noin viisi cm ja tiivistää kaikki hyvin.

Jos maaperä on löysä, sinun on suoritettava seuraavat toimenpiteet: kaivettava oja laattojen leveydelle, lisättävä reunakiveen ja syvennettävä 8-12 cm: llä, sitten kaivetun ojan maaperä tiivistyy, hiekka kaadetaan ja

Jos maaperä on löysä, sinun on suoritettava seuraavat toimenpiteet: kaivettava oja laattojen leveydelle, lisättävä reunakiveen ja syvennettävä 8-12 cm: llä, sitten kaivetun ojan maaperä tiivistyy, hiekka ja murskattu kivi kaadetaan kerroksella 5 – 9 cm, kaikki tiivistetään uudelleen … Näiden töiden suorittamisen aikana on varmistettava, että maaperä ei laskeudu, muuten kaikki työt menevät viemäriin. Tällainen lisävuode tehdään autopaikan alle..

Seuraava askel on asettaa muotti pinnalle. Hiekka- ja sorakasa kostutetaan tiivistämiseksi. Esl

Seuraava vaihe on asettaa muotti pinnalle. Hiekka- ja sorakasa kostutetaan tiivistämiseksi. Jos se on autopaikka, lasikuitu tai vahvistettu verkko asetetaan hiekalle. Muotti on voideltu erityisellä voiteluaineella, joka helpottaa irrotusta. Tämä rasva voidaan korvata saippuavedellä tai koneöljyllä. Muotti käsitellään erityisellä voiteluaineella kerran, koneöljyllä 2-3 täytön jälkeen ja saippuavedellä ennen jokaista uutta täyttöä. Kostuta hiekka uudelleen ja aseta muotti varovasti sen päälle painamalla sitä hieman.

liuosta tai koneöljyä. Muotti käsitellään erityisellä voiteluaineella kerran, koneöljyllä 2-3 täytön jälkeen ja saippuavedellä ennen jokaista uutta täyttöä. Kostuta hiekka ja akku uudelleen.

Sementtilaasti vahvistetaan usein murskatulla kivellä, pehmittimellä, kuidulla vahvistettuna seuraavilla mittasuhteilla: sementti 1x hiekka 3x murskattu kivi 4 osaa; sementti 1x hiekka 4x pehmitin ohjeiden mukaan. Murskatun kiven tai pehmittimen käyttö vähentää sementin kulutusta. On huomattava, että pehmittimen käyttö lisää laastin vastustuskykyä kosteuteen ja lämpötilaan, parantaa laattojen ulkonäköä..

Katso video: Puutarhapolun tekeminen

Liuosta valmistettaessa kuivat komponentit sekoitetaan lisäämällä vettä hapan kerman sakeuteen. On tärkeää, ettei vettä valuta liikaa tämä aiheuttaa halkeamia. Voit koristella laatan lisäämällä väriä liuokseen. Väriaine voi liueta kokonaan liuokseen, voit sekoittaa sitä vain hieman – saat tahroja tai voit levittää sen laatan kovettumattoman pinnan päälle.

Sementtilaasti levitetään tasaisesti muottiin välttäen tyhjiöitä ja yläosa tasoitetaan huolellisesti. Ne poistavat muotin, kun liuos tarttuu hieman, noin puolen tunnin kuluttua, pitäen sitä vinottain. Voit helpottaa lomakkeen poistamista napauttamalla sitä kevyesti. Sitten vaiheet toistetaan.

Sementtilaasti levitetään tasaisesti muottiin välttäen tyhjiöitä ja yläosa tasoitetaan huolellisesti. Ne poistavat muotin, kun liuos tarttuu hieman, noin puolen tunnin kuluttua, pitäen sitä vinottain

Voit kävellä valmiilla radalla viikon kuluttua, laittaa auton – 20 päivän kuluttua. Työn päätyttyä liitokset täytetään hiekalla tai maaperällä polun laattojen väliin. Kaikki pakkaa hyvin.

Lue myös: Kuinka tehdä puutarhapolku hirsitalosta

Lue myös: Kuinka tehdä puutarhapolku hirsitalosta Puutarhapolku omin käsinKuva puutarhan polusta

Puutarhapolku omin käsin lomakkeen avulla on melko yksinkertainen, joten voit yrittää varustaa sen itse pienin kustannuksin. Tällaisen radan etuna on, että sen hinta on alhaisempi kuin valmiiden laattojen hinta, kun taas voit säätää sen leveyttä ja pituutta itsenäisesti. Kokeile, niin kesämökistä tulee paitsi kaunis, myös kätevä puutarhanhoitoon ja virkistykseen.