Riikinkukko pulloista maahan

Riikinkukko muovipulloista, tee se itse

Monissa maissa riikinkukkoa pidettiin kuninkaallisena linnuna, se oli myös suosittu Venäjällä. Riikinkukko tuli sananlaskuihin, sanontoihin ja satuihin, siitä kerrottiin monissa myytteissä ja legendoissa, ja tämän linnun kauneus ilahduttaa edelleen aikuisia ja lapsia. Nykyään jokainen henkilökohtaisen tontin omistaja pyrkii koristamaan talon tai vesistöjen lähellä olevaa aluetta. Tässä artikkelissa opit, kuinka tehdä riikinkukko muovipulloista, joka korostaa sivustosi kauneutta ja antaa sille jaloa ulkonäköä. Muovipulloista valmistettuja käsitöitä voidaan käyttää myös sisustuksen koristeluun..

Materiaalit:

– sakset;

– eriväriset muovipullot;

– synteettinen vaahto;

– liimapistooli;

– puinen posti;

– hiomaverkko;

– Metallitanko.

DIY riikinkukko -käsityöpaja muovipulloista

Tarvitset aihioita höyhenille eri kokoisina ja väreinä. Jotta työskentely olisi mukavaa, tee itsellesi pahvinen aihio. Sinulla pitäisi olla samankokoiset puolipyöreät kiinteät höyhenet, mutta pienet leikkaukset, sekä pitkät, joissa on leikkauksia. Hännän aihioiden tulisi olla pitkiä, ne voidaan tehdä, jos leikataan pullo pituussuunnassa ja leikataan halutun leveys.

DIY riikinkukko -käsityöpaja muovipulloista

Jotta on kätevää työskennellä suuren määrän kynien kanssa, lajittele ne koon mukaan eri pusseihin. Nyt voit aloittaa riikinkukon mallin tekemisen ja tarvittaessa lopettaa muovihöyhen leikkaamisen.

Riikinkukko muovipulloista, tee se itse

Ota pala synteettistä vaahtoa, jonka kanssa on mukava työskennellä. Leikkaa palat irti ja liimaa riikinkukon vartalo, niska ja pää liimapistoolilla. Jotta asettelu olisi mahdollisimman lähellä alkuperäistä, lataa kuva riikinkukosta Internetistä.

Riikinkukko muovipulloista

Riikinkukon runko on kiinnitettävä metallitankoon, joka on suositeltavaa asettaa puupylvääseen etukäteen. Ota punainen pullo ja leikkaa siitä ympyrä. Tee sen jälkeen yksi leikkaus reunasta keskelle ja kierrä kartioksi. Sinun pitäisi saada riikinkukon nokka, joka on kiinnitettävä vaahtoon..

Sen jälkeen voit liimata valmiiksi valmistetut höyhenet.

Sen jälkeen voit liimata valmiiksi valmistetut höyhenet. Aloita alhaalta pitäen mielessä, että höyhenet ovat alhaalta alhaalta ja ylhäältä niiden on oltava lyhyitä. Höyhenet liimataan päällekkäin. Kun olet tehnyt rinnan, siirry taakse. Nupun tekemiseksi sinun on leikattava nauhat pulloista ja liimattava niihin värilliset höyhenet..

Ruskeat muovipullot auttavat muokkaamaan riikinkukon silmiä

Ruskeat muovipullot auttavat muokkaamaan riikinkukon silmiä.

riikinkukko muovipulloista tee se itse -kuvaRiikinkukko muovipulloista tee se itse -kuva

Leikkaa siivet hiomaverkosta ja kiinnitä niihin höyhenet. Tee häntä samalla tavalla. Älä unohda kirkkaita sävyjä, joiden on oltava riikinkukon hännässä. Kiinnitä häntä ja muut yksityiskohdat. Käsityö muovipulloista on valmis.

Katso myös video: DIY riikinkukko muovipulloista. Mestariluokka

Muovipulloista valmistettu riikinkukko koristaa sivustosi pitkään, koska hän ei pelkää aurinkoa, sadetta tai tuulta..