Beskrivelse av tomater Hvit fyll

Fylling av hvit tomat: egenskaper og beskrivelse av sorten, anmeldelser av gartnere

Tomater er en av de mest populære grønnsakene på bordet og i hagesengene. Gartnere prøver å velge de beste variantene av tomater for å få velsmakende frukt og høste en rik høst. Tomat Hvit fyll, egenskaper og beskrivelse av sorten som vil tiltrekke seg oppmerksomheten til selv erfarne gartnere, kan du også like.

Nyttig artikkel: den mest delikate Budenovka -tomatsorten

Særtrekk ved tomat hvit fylling

Det er vanskelig å bedømme egenskapene til en tomat hvit fylling bare etter utseendet og bildet, så det er best å lese beskrivelsen. Hvit fylling refererer til tidlig modning og underdimensjonerte tomater, så når du dyrker den i åpen mark eller i et drivhus, kan du glemme å knytte lenge.

Buskens høyde er omtrent 50 cm. Modningstiden til tomater avhenger av dyrkingstypen. Du vil motta de første fruktene i drivhuset fra det tidspunktet du såde frøene etter 70-85 dager, og i det åpne feltet må du vente nesten 100.

Det er vanskelig å bedømme egenskapene til tomathvitfyllingen bare etter utseendet og bildet, så det er best å lese beskrivelsen

På grunn av det faktum at den hvite fylltomaten er preget av raske modningstider, er den mer motstandsdyktig mot sen rødme. Fruktene kan imidlertid være utsatt for andre sykdommer, så det må tas forebyggende tiltak..

I følge beskrivelsen av tomatsorten White fylling, har den en tett hud som er motstandsdyktig mot sprekker. Denne egenskapen er viktig for de som planlegger å bevare. Fordelene med denne tomatsorten er at de er enkle å stelle, tåler lave temperaturer og har gode avlinger..

I følge beskrivelsen av tomatsorten White fylling, har den en tett hud som er motstandsdyktig mot sprekker.

Du kan høste opptil 4 kg tomat fra en busk. Vekten til en frukt kan være opptil 120 gram, noe som betyr at fruktene er ideelle for hermetisering. Tomatfarge Hvit fyll som beskrevet i rødt. Innvendig er fruktene kjøttfulle og saftige, smaker litt syrlig.

Ifølge gartnere kan denne tomaten kalles en av de best avlet i tiden med sovjetisk utvalg på 60 -tallet.Foto av tomat Hvitt fyll

Ifølge gartnere kan denne tomaten kalles en av de best avlet i tiden med sovjetisk utvalg på 60 -tallet. Denne sorten fikk navnet sitt på grunn av fargen på modne frukter, som får en melkehvit nyanse. Tomater Hvit fylling er praktisk å transportere, fordi de opprinnelig ble avlet for kollektive gårder. Frukt holder seg godt.

Anmeldelser av tomat Hvit fyll

Victor: “Det er ikke det første året jeg har plantet den hvite fyllingen på nettstedet mitt, og jeg er fornøyd. Frøplanter er alltid godt akseptert, det er ikke nødvendig å knytte buskene, og dette letter gartnerens arbeid sterkt. “.

Natasha: “Jeg liker sorten White fylling, siden fruktene er praktisk formet til hermetisering, de sprekker ikke. Jeg bruker tomater til å lage ferske salater, samt sylting i forskjellige former “.

Natasha: “Jeg liker sorten White fylling, ettersom fruktene er praktisk formet til hermetisering, sprekker de ikke. Jeg bruker tomater til å lage ferske salater, samt sylting i forskjellige former.

Les også: Gjødsel for tomater

Hvis du ennå ikke har dyrket en hvit fylltomat, hvis egenskaper og beskrivelse av variasjonen er gitt i denne artikkelen, må du prøve den. Takket være oppdrettere i dag kan du hente tomater med en unik smak, form og farge. Hvit fyll er en tomat som har vært etterspurt blant sommerboere i flere tiår. Prøv å dyrke det selv også.!