Beskrivelse av varianter av kanadiske roser

Kanadiske roser: beskrivelse av fotosorter

Liker du roser, men regionen din har et tøft klima? Kanadiske roser, varianter, bilder, beskrivelsen som tilbys i denne artikkelen, er ideell for din region. Et særpreget trekk ved denne typen roser er at de er upretensiøse, de tåler selv sterk frost og blomstrer konstant gjennom sesongen. Med egne hender kan du dyrke vakre busker med kanadiske roser hvis du følger reglene for omsorg for dem.

Beskrivelse av varianter av kanadiske roser med bilder

Adelaide Hoodles

De lyse røde og crimson blomstene til denne kanadiske rosen vil glede øyet lenge. Buskens høyde er opptil 2 meter, og bredden er opptil 1,5 meter. Siden grenene på rosen er ganske fleksible, må du gi dem støtte. Adelaide Hoodles er motstandsdyktig mot sykdommer, spesielt mugg og svart flekk. Denne kanadiske rosen tåler frost ned til -40 grader..

Adelaide Hoodles er motstandsdyktig mot sykdommer, spesielt mugg og svart flekk. Denne kanadiske rosen

Henry Hudson

Elskere av hvite blomster vil elske denne kanadiske rosesorten. Størrelsen på Henry Hudson -busken er opptil 1,5 m og en bredde på opptil 1,25 m. Rosen har en svak aroma, men den blomstrer gjennom sesongen.

Se et bilde av en kanadisk rosebusk av Henry Hudson:

Se bildet av den kanadiske rosenbusken av Henry Hudson

I kjølig vær skifter blomstene farge fra hvitt til rosa. Henry Hudson -sorten er også vinterhard og tåler temperaturer ned til -40 grader..

Elskere av hvite blomster vil elske denne kanadiske rosesorten. Størrelsen på Henry Hudson -busken er opptil 1,5 m med en bredde på opptil 1,25 m.

Louise Banier

En annen type hvit kanadisk rose er Louise Banier. Ifølge beskrivelsen fra oppdretterne har denne sorten store blomster som avgir en fengende aroma. Et særtrekk ved denne rosen er at den nesten ikke har torner. Frodige hvite blomster dukker opp av rosa knopper, så ikke bekymre deg.

En annen type hvit kanadisk rose er Louise Banier. I følge beskrivelsen fra oppdretterne har denne sorten store blomster,Foto Louise Banier

Det er Bagnet

Den vakre rosa kanadiske rosen tiltrekker seg med sine originale knopper og fravær av torner på stilkene. Blomstring observeres gjennom hele sesongen. Om vinteren tåler denne kanadiske rosen temperaturer ned til -35 grader. Å dyrke Teresa Bagnet -busken er helt ukomplisert, mens blomsten vil glede deg spesielt om høsten..

Å dyrke Teresa Bagnet -busken er helt enkelt, og blomsten vil glede deg spesielt om høsten.

Morden fireglow

En nydelig rød kanadisk rose vil dekorere hagetomten din, og vil glede deg med rikelig blomstring gjennom sesongen. Morden Fireglow er en ganske hardfør sort, motstandsdyktig mot forskjellige sykdommer. Størrelsen på busken er opptil 1 meter, så rosen vil ikke ta mye plass på nettstedet ditt.

Morden Fireglow er en ganske hardfør sort, motstandsdyktig mot forskjellige sykdommer. Bush størrelse

Nyttig artikkel: Forbereder roser til vinteren i midtfeltet

Beskrivelser av varianter av kanadiske roser og bilder hjelper deg med å bestemme hvilke frøplanter du skal velge for planting på ditt eget nettsted. Dyrk vakre roser til tross for harde vintre i ditt område.