Brunner for blomsterbed i landet

Brunera planting og omsorg i det åpne feltet

Leter du etter den mest upretensiøse planten for hagen din? Da vil du elske Brunner. Denne blomsten ble oppkalt etter botanikeren S. Brunner, som fant den på Krim på 1700 -tallet. Den grasiøse og delikate planten tiltrekker seg med lyse farger på små blomster og vakre blader i form av hjerter. Bruner, planting og omsorg i det åpne feltet, som ikke vil være vanskelig, vil gjøre blomsterbedet ditt originalt.

Når og hvordan å plante Brunner

Denne blomsten dyrkes hovedsakelig av frø, hvis den sås umiddelbart i åpen mark. Dette gjøres best om høsten. Hvis du bestemmer deg for å plante en Brunner til våren, må du handle på en annen måte. Frø trenger stratifisering i 3-4 måneder. For å gjøre dette, sett Bruner -frøene i kjøleskapet hele vinteren eller plant dem i en eske og begrav dem i snøen..

Hvis du bestemmer deg for å plante en Brunner til våren, må du handle på en annen måte. Frø trenger stratifisering i 3-4 måneder.

Les også: Innendørs blomster, klorofytumpleie

Hvis du bestemmer deg for å transplantere en blomst, gjør det på slutten av sommeren. Vårtransplantasjonen vil bidra til utvikling av ulike sykdommer. Gjenta bruneren igjen så snart den blekner. Grav opp en busk, kutt av bladene, suge røttene i vann og separer dem deretter. Plant en blomst i det samme eller et annet blomsterbed. Hver del av roten må ha en knopp for at planten skal slå rot. Etter transplantasjon i individuelle hull, vanner du blomsten godt.

Gjenta bruneren igjen så snart den blekner. Grav opp en busk, kutt av bladene, suge røttene i vann og separer dem deretter

Hvordan ta vare på en Brunera -blomst

Det finnes flere typer brunere, hver omsorg har sine egne egenskaper. Den sibiriske blomsten er ikke redd for frost og trenger ikke rikelig vanning, siden den har nok naturlig nedbør. En storbladet blomstersort må lukkes av ugress, som kan drukne planten. Rotsystemet til bruneren er veldig nær matjorden, så det er best å ikke løsne jorda rundt planten..

Det finnes flere typer brunere, hver omsorg har sine egne egenskaper. Sibirsk blomst er ikke redd for frost og trenger ikke rikelig vanning

Hvis sommeren er veldig regnfull, er det sannsynlighet for å utvikle Brunera -sykdommer. Hvis du merker forskjellige typer flekker på bladene, fjerner du de berørte bladene og behandler med spesielle forbindelser. En annen sykdom hos brunere er mugg.

Brunner er en upretensiøs plante og frostbestandig, og krever derfor ikke spesiell forberedelse. Det er nok å mulch med torv, humus eller kompost.

Brunner er en upretensiøs plante og frostbestandig, og krever derfor ikke spesiell forberedelse. Det er nok å mulch med torv, humus eller kompost.

Brunner ser vakker ut ikke bare i det åpne feltet, men også i blomsterpotter eller hengekrukker. Gjør-det-selv blomsterpleie er ganske enkel, så denne staude er mye brukt av gartnere..