DIY lysthus ideer

Sommerhytter med egne hender, fotoideer

Ideer til et koselig lysthus

Nesten hver eier av et privat hus eller sommerhus har et favorittsted hvor det er hyggelig å tilbringe rolige og varme kvelder med familie eller nære venner. Vanligvis blir et lysthus et slikt sted, men hvis du ikke har et, så tenk for all del på hvordan du lager et hjørne av komfort, og fra artikkelen du leser kan du få originale ideer for å dekorere lysthuset.

Det gamle myke hjørnet vil finne sin plass

Det gamle myke hjørnet finner sin plass på sommerhusetHvis du har møbler du har byttet, men ikke vil kaste det, fordi det ser bra ut, bør du ikke gjøre det du ikke vil. Et gammelt mykt hjørne kan være en flott dekorasjon for et lysthus og skape ekstra kos..

En unødvendig madrass vil dekorere et lite lysthus

En unødvendig madrass vil dekorere et lite lysthusPå en veldig original måte kan du utstyre et lite lysthus for å gi med unødvendige madrasser. Rull dem sammen i små ruller og legg dem på en benk, det blir mykere og mer behagelig å sitte, og du kan legge deg ned.

Ekstra belysning

Ikke sikker på hva du skal gjøre med de mange kransene og lyspærene som ofte brukes bare på nyttårsferie?Ikke sikker på hva du skal gjøre med de mange kransene og lyspærene som ofte brukes bare på nyttårsferie? Påfør dem i lysthuset, de vil fylle rommet med behagelig lys og skape den passende atmosfæren..

Friske blomster og tyll

Friske blomster og tyll for dekorering av lysthusLegg til romantikk på ferien din ved å dekorere den med lyse, flytende stoffer i kontrastfarger. Naturlige blomster vil passe perfekt til tonen i materialet.

Samhold med naturen

Du kan gjemme deg for hverdagens mas og mas og smelte sammen med naturen uten å forlate hjemmet ditt, eller rettere sagt fra lysthuset dittDu kan gjemme deg for hverdagens mas og mas og smelte sammen med naturen uten å forlate hjemmet ditt, eller rettere sagt fra lysthuset ditt. Du kan lage et slikt sted ved hjelp av klatreplanter, som over tid vil stramme lysthuset og gjøre det til en ekte grønn dekorasjon av bakgården..

Du kan lage et slikt sted ved å bruke klatreplanter.

Tilbehør fremhever stil

Tilbehør fremhever stilHvis du er i et kreativt humør, kan du rette det til å lage et originalt design for lysthuset ditt. Ulike myke puter i forskjellige former og størrelser vil hjelpe deg med å takle denne oppgaven, og flettet eller tremøbler i form av et salongbord og lenestoler vil hjelpe deg med å fullføre ideen..