Vi bygger et toalett med egne hender

Vi bygger et toalett med egne hender. Foto og video

Toalettet kan kalles et av de mest nødvendige lokalene i en hage, landsby, landsby eller i landet. I denne artikkelen vil vi diskutere metodene for å bygge forskjellige typer toaletter. Du vil kunne lage bekvemmeligheter på ethvert nettsted med egne hender og gi deg et behagelig opphold eller hvile. Bygg et toalett med egne hender nå kan enhver sommerboer eller nybegynner bygge.

Hvor skal man begynne å bygge et toalett i landet

Før du starter konstruksjonen, bestemmes typen og størrelsen på toalettet, og et sted velges. Dybden på toalettet bør ikke overstige mer enn en meter, mer enn halvannen i bredden og ikke mer enn to i høyden.

Etter å ha bestemt seg for dimensjonene, er det laget en støtte av betongsøyler (du kan bruke tre). Fire rør er pakket med mastikk og gravd ned til en dybde på omtrent 50 cm til en meter. Støtter er satt inn i disse rørene, som må festes med sementmørtel..

Etter å ha bestemt seg for dimensjonene, er det laget en støtte av betongsøyler (du kan bruke tre). Fire rør er pakket med mastikk og gravd ned til en dybde på omtrent 50 cm til en meter. Støtter er satt inn i disse rørene, som må festes med sementmørtel.

Se videoen: Bygging av et tretoalett for en sommerbolig og et hus

Selve strukturen på toalettet er forberedt fra metallhjørner. De skal sveises i en boksform. Vi må lage et gulvbelegg. I tillegg bør det være 4 støttehjørner som toalettsetet er festet på. Hvis rammen er av tre, blir brettene spikret på den og tilpasset hverandre. Bølgepapp er best egnet for kledning av en metallramme. To hull er laget på baksiden: øverst for ventilasjon og nederst for rengjøring av toalettet (den er laget som en spesiell dør med hengsler). Når det gjelder foringen av toalettet, er det bedre å bruke metallplater eller det samme bølgepapp.

Les også om hvordan du lager en utendørs dusj

Taket er skråt mot baksiden. Den kan bygges av ethvert egnet materiale: for eksempel taktekking, skifer. Hvis et tretak er planlagt, er det dekket med takmateriale for å beskytte mot regntreng innvendig.

Taket er skråt mot baksiden. Den kan bygges av ethvert egnet materiale: for eksempel taktekking, skifer. Hvis et tretak er planlagt, er det dekket med takpapp for å beskytte mot regntreng inne.

Når det gjelder sitteposisjonen, blir en ramme av stenger slått ned for den. Den fremre delen er installert nedenfra, og den bakre delen er festet til hjørnene på selve rammen (hvis den er av tre, deretter på treblokker). Rammen til toalettsetet er dekket med brett. Deretter kuttes et hull ut for avføringen. En bøtte plasseres under toalettsetet.

Rammen til toalettsetet er dekket med brett. Deretter kuttes et hull ut for avføringen. En bøtte plasseres under toalettsetet.

Etter det er dørhengsler festet på forsiden av toalettet og en dør med en lås er installert på dem. Et spesielt hull er laget over det slik at lys kan trenge inn i toalettet..

Bygging av et toalett med en cesspool

Hullet er gravd omtrent en og en halv meter dypt, og skråningen er laget mot bakveggen i rommet. Vi konstruerer basen for toalettet fra en bar (100 x 100 mm). Videre er støtten festet slik at den ikke glir inn i gropen. Senere er gropen dekket med bjelker, noe som gir rom for rengjøring av selve gropen..

Hullet er gravd omtrent en og en halv meter dypt, og skråningen er laget mot bakveggen i rommet. Vi konstruerer basen for toalettet fra en bar (100 x 100 mm).

En rengjøringsluke er laget på baksiden av rommet. På bakveggen legges og festes et rør, som kommer ut av gropen. Viktig: Røret er vanligvis omtrent 20 centimeter under gulvet. Deretter stiger røret over toalettet med en meter og er dekket med en lokk for å hindre at fuktighet kommer inn. Deretter utføres et blindt område og dreneringssystemer ordnes.

Typer toaletter for sommerhytter

Pulverskap. Denne typen toalett skiller seg fra den vanlige, siden den ikke har et cesspool, men i stedet er en tank for kloakk installert, som tømmes etter fylling. Dette toalettet bør drysses med aske for å forhindre at fluene hekker..

DIY kompost, torv, tørt skap

Bakslagsskap. Når det gjelder denne typen toalett, så er gropen hans laget av betong, og på grunn av dette absorberes ikke avføringen i bakken. Fra gropenes høyde lages et leireslott (tykkelsen er omtrent 20 cm). Ventilasjonsrøret ledes gjennom en spesiell kjøkkenhette. Taket er dobbelt – laget av metall og tre. Plassen mellom lagene er fylt med isolasjon.

tilbakeslagsskap og pulverskap

Tørt skap for gaten. Dette er et ferdiglaget toalett. Det skiller seg praktisk talt ikke fra pulverskapet. Mindre forskjeller er mer praktisk rengjøring. I tillegg til det tørre skapet, er det også en kjemisk. I motsetning til den første har den et kjemisk rengjøringsmiddel..

Nå vet du hvordan du bygger et toalett i landet selv. Velg det mest passende designet og materialet for toalettet og øke komforten i ditt eget område med egne hender.