Bleiekake

DIY bleiekake trinnvis bilde for nybegynnere

Å lage en kake av bleier og champagne er ikke så vanskelig som det virker for mange nybegynnere. Prosedyren for å lage en kake vil ikke ta mye tid, og som et resultat får du et vakkert produkt. Vi tilbyr trinnvis bilde for nybegynnere, hvordan lage en bleiekake med egne hender. Overrask foreldrene til deres nyfødte med en unik og kreativ gave.

Hvor du skal begynne å lage bleiekake

Forbered nødvendige materialer og verktøy. For dette håndverket trenger du:

  • champagne
  • bleier
  • stå
  • rangler, bånd, sokker
  • trepinner
  • skrivesaker gummibånd.

Ta en flaske champagne og legg den i midten av stativet. Deretter lager du emner av bleier: hver bleie rulles til en rulle og festes med et gummibånd.

Ta en flaske champagne og legg den i midten av stativet. Deretter lager du emner av bleier: hver bleie er vridd til en rulle og festet med et gummibånd.Trinn-for-trinn-bilde: bleiekake

For det første nivået trenger du 20 ruller med bleie. Legg dem ut i sirkelen på flasken og fest deretter alt med ett gummibånd. Lag en liten sirkel først, deretter en større..

For det første nivået trenger du 20 ruller med bleie. Legg dem ut i sirkelen på flasken og fest deretter alt med ett gummibånd. Lag en liten sirkel først og deretter en større.

Det neste nivået vil være mindre i diameter enn det forrige, mens det også fylles. Se trinnvis bilde, så blir det tydeligere for deg, hvordan lage en kake av bleier og champagne.

Det øverste nivået er høyere enn flaskehalsen. For å forhindre at den vingler, setter du inn en spisepinne eller bambuspyd i hver bleie. Juster alle nivåene godt for å gjøre dem jevne.

Det øverste nivået er høyere enn flaskehalsen. For å forhindre at den vingler, setter du inn en spisepinne eller bambuspyd i hver bleie

Nå kan du begynne å dekorere kaken. For å gjøre dette, ta nyttige småting, bånd og andre ting. Bånd kan brukes til å dekke gummibåndene på kaken. Bleier brukes ofte til samme formål. Bruk dobbeltsidig tape for å feste tapen godt..

Bånd kan brukes til å dekke gummibåndene på kaken. Bleier brukes ofte til samme formål. Bruk dobbeltsidig tape for å feste tapen godt.

Fra terry servietter, bleier og babysokker, kan du lage slike morsomme dekorasjoner i form av små menn. Rull bleien til en rulle, hold kunstige øyne på den. Pakk den lille mannen inn i en serviett og legg på en sokkekappe på ham.

Fra terry servietter, bleier og babysokker, kan du lage slike morsomme dekorasjoner i form av små menn.Hvordan lage en kakepynt

Du kan sette disse barna inn i kaken ved hjelp av spyd. Barnas personlige hygieneprodukter kan brukes som kakepynt..

du kan putte disse barna i kaken ved hjelp av spyd. Barnas personlige hygieneprodukter kan brukes som kakepynt.

Champagne- og bleiekaken er klar. En slik gave vil ikke bare gi foreldrene glede, men vil også bli tatt på bildet. Bruk rosa kakepynt til en jente og blått til en gutt. Gjør et vakkert bleiehåndverk og overrask alle med en original gave.