Blomster fra servietter med egne hender. Trinn for trinn fotolunger

Blomster fra servietter er enkle å lage, mens du bruker minst mulig tid og penger.

I dag kan du finne mange suvenirer og pyntegjenstander i butikker, men nålekvinner fortsetter å bruke skrapmaterialer for å lage forskjellige forfalskninger. Hvis du har fargede eller til og med vanlige hvite servietter, kan du enkelt lage flotte store blomster for innredning. Selv nybegynnere og barn vil lage slike håndverk. Vi tilbyr en trinnvis mesterklasse om å lage blomster av servietter.

Hvordan lage enkle blomster av servietter

Ta lagdelte servietter i to farger og del dem i lag. Jo mer du har delt servietter, jo mer praktfull blir blomsten. Brett servietter i forskjellige farger i tilfeldig rekkefølge. Du kan bare bruke én farge, resten er hvite. Hvis du veksler to farger, vil blomsten vise seg å være lys og original..

Legg alle serviettene sammen og begynn å brette dem på trekkspill. Jo mindre trinn på trekkspillet, jo vakrere blir blomsten.

Legg alle serviettene sammen og begynn å brette dem på trekkspill. Jo mindre trinn på trekkspillet, jo vakrere blir blomsten..

Brett trekkspillet i to og klipp av kantene. Avhengig av kantens form, vil blomstens form endre seg. Prøv å lage en trekantet eller halvcirkelformet form. Du kan brette de fargede og hvite delene av blomsten separat og kutte dem på forskjellige måter også. Brett deretter trekkspillene sammen og bind dem i midten med en tråd eller tynn tråd.

Prøv å lage en trekantet eller halvcirkelformet form. Du kan skille de fargede og hvite delene av blomsten og klippe dem på forskjellige måter også.

Begynn nå å rette opp kronbladene. Start fra de øverste lagene, løft og form blomstens form. Hvis du legger trekkspillet på en flat overflate og bare løfter kronbladene opp, får du en vannlilje. Du kan danne en trekkspillball av servietter, og deretter henge den på en snor.

Vil du lage en topiary? Lag deretter emner av små servietter, og lim dem deretter på den forberedte skumballen. For å få en bukett blomster må du lage en egen stilk for blomsten din.

Vil du lage en topiary? Lag deretter emner av små servietter, og lim dem deretter på den forberedte skumballen. For å få en bukett blomster må du lage en egen stilk for blomsten din

For å gjøre dette, ta et cocktailrør eller bambusspyd. Pakk med grønt blomstertape for å gi stilken et naturlig utseende. Lim serviettblomsten og lag bladene atskilt fra den grønne servietten. Flere av disse blomstene kan presenteres for mor eller bestemor.

Blomster fra servietter er enkle å lage, mens du bruker minst mulig tid og penger.

Blomster fra servietter er enkle å lage, mens du bruker minst mulig tid og penger. Papir er et miljøvennlig materiale, derfor er det egnet for barns håndarbeid. Roser er ofte laget av servietter ved ganske enkelt å vri en serviett og forme knoppen og stilken. Med dine egne hender lager du originale dekorative gjenstander, og du kan overraske vennene dine med dine kreative evner..