Blomster fra Thomas mesterklasse

Vi lager cannes blomster av Thomas, en mesterklasse med et bilde

Canna – dette er en uvanlig vakker blomst med lyse kronblad og frodige blader. Planten vokser under naturlige forhold i India, Kina og Amerika, og den ble introdusert for Europa på 1500 -tallet. Canna overrasker med sin skjønnhet og dekorativitet, så i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du lager denne blomsten av foamiran.

Materialer:

– limpistol;

– ledning nr. 24;

– tape tape;

– saks;

– Oljemaling;

– foamiran.

hvordan lage blomster fra Thomas mesterklasse

Mesterklasse blomster fra Thomas

Mesterklasse blomster fra Thomas

1. For en blomst trenger du kronblad i forskjellige former. Du kan skrive ut malen fra Internett eller sirkle kronbladene til en levende blomst.

2. Overfør skissene av kronbladene til det gule foamiranet og skjær 6 kronblad hver i henhold til de tre første mønstrene og 4 kronblad hver i henhold til de største mønstrene..

For en blomst trenger du kronblad i forskjellige former. Du kan skrive ut malen fra Internett eller sirkle kronbladene til en levende blomst.

3. Rull hvert kronblad til et rør, og rett det ut, gi det en form.

4. Smale kronblad skal være litt langstrakte med en buet kant.

5. For å få kronbladene til å se ut som levende, strekk kantene.

blomst på en hårnål fra Thomas mesterklasse

6. Ta en rød oljemaling og påfør den på en svamp. Ton alle kronbladene.

7. Bøy kanten av flettet til en ring og lim de to kronbladene mot hverandre. Lim det tredje kronbladet, større i størrelse sammenlignet med de to første, på siden.

blomster fra Thomas mesterklasse foto

8. Lag seks uåpnede knopper. To av dem kan stå igjen, og fra resten skal vi lage blomster. Vi begynner å jobbe med kronbladene, som er angitt med tallene 4-6 i diagrammet..

9. Lim kronbladene for å lage en blomst.

10. Nå må alle blomstene samles i en hel gren. Start med knoppene. Når du samler kvistene, pakk det inn med grønn tape.

11. Hvis du vil få en vakker hårnål, fest blomstene til klippet med en tape..

Foamiran blomster ligner veldig på naturlige, derfor er de mye brukt i interiør,

Foamiran blomster De ligner veldig på levende, derfor er de mye brukt i interiør, for å dekorere klær og vesker, samt til fremstilling av smykker og annet tilbehør. Du kan lage flere lange grener av canna og legge blader til den, så vil blomsten fylle rommet med noter av ømhet og raffinement..

Blomster fra Thomas video master class

Friske blomster er kortvarige, så de gleder eierne bare en kort stund. Thomasblomsten er ikke redd for regn eller sterk sol, derfor får du flotte hårsmykker fra den. Vil du glede vennen din eller barnet ditt? Fest blomsten med et elastisk bånd eller hårnål og presenter den som en håndlaget gave. Slike produkter kan brukes til å dekorere frisyren til en brud eller en kandidat..