Båndbroderi for nybegynnere med et bilde

Broderi med bånd for nybegynnere trinn for trinn. Bilde

Nylig har båndbroderi av blomsteroppsatser på vesker, sko, klær eller tekstiler blitt stadig mer populært for å lage vakre paneler. I de gylne hendene på nålekvinner blir vanlige bånd til mesterverk av kunst som vekker beundring hos andre. Under makten båndbroderi for nybegynnere, hvis du bruker et trinnvis bilde. Prøv å mestre en ny kunstform, så vet du alltid hvordan du skal dekorere et interiør eller dine egne klær.

Hvordan velge bånd til båndbroderi

Fartøyets utseende avhenger direkte av valg av bånd for broderi. Bånd er laget av forskjellige materialer, varierer i bredde og farge..

Fartøyets utseende avhenger direkte av valg av bånd for broderi. Bånd er laget av forskjellige materialer, varierer i bredde og farge.

 1. Hvis du planlegger å lære å brodere klassiske små mønstre, så foretrekk silkebånd. De lager vakre blomster, og du kan enkelt brodere små detaljer..
 2. For nybegynnere som ønsker å brodere malerier, er det best å bruke satengbånd. I dette tilfellet bør bredden på tapen for brodering av bilder være fra 2 mm til 5,5 cm.
 3. Erfarne nålekvinner vet hvordan de skal bruke bølgebånd. Med deres hjelp kan du brodere originale mønstre..
 4. Satengbånd er de rimeligste, så de blir oftest brukt av nybegynnere og erfarne nålekvinner for å brodere bånd trinn for trinn med et bilde. Husk at sateng i seg selv har en tøff tekstur, så det er bedre å bruke smale bånd hvis du ikke vil at det ferdige produktet skal være grovt..

Mesterklasse: hvordan du broder syriner med egne hender

Forbered alt nødvendig materiale før du starter arbeidet. Du må ta:

 • Hoop
 • Satengbånd 0,5 cm
 • Trådene er i samme farger som båndene
 • Basestoff
 • Saks
 • Lang øye nål
 • Vanlig nål

broderi med syrinebånd

For at bildet ditt skal vise seg å være virkelig vakkert, må du bruke en foreløpig kontur på stoffet med blyant. Da vet du nøyaktig hva du skal brodere og i hvilken sekvens..

For at bildet ditt skal bli virkelig vakkert, må du bruke en foreløpig kontur på stoffet med blyant. Da vet du nøyaktig hva du skal brodere og i hvilken sekvens.

Fest stoffet og broder trinn for trinn. Først må du tre et bånd inn i den ene nålen og en tråd med samme farge i den andre. Trekk nålene fra feil side gjennom stoffet på et tidspunkt. Fjern nålen fra tapen slik at den ikke kommer i veien. Nå skal du sy tapen med en tråd og deretter stramme. Stingene må utføres i følgende rekkefølge: en på tvers, to langs, og så gjenta flere ganger. Etter det trekker du av tråden, og du får en elegant syrinblomst. Trekk tråden til vrangen og lag en knute.

Fest stoffet og broder trinn for trinn. Først må du tre båndet inn i en nål,

Du kan gå videre til ytterligere broderi blomster. For å gjøre dette må du lage de samme maskene og deretter en knute på feil side av stoffet for hver blomst. Form blomstene slik at de passer inn i den tegnete konturen til syrenen.

Du kan gå videre til ytterligere broderi blomster. For å gjøre dette må du lage de samme maskene og deretter en knute på feil side av stoffet for hver blomst. Form blomstene slik at de passer inn i den tegnete konturen til syrenen.

Denne enkle teknikken for broderi med bånd er innenfor makten til selv nybegynnere og uerfarne nålekvinner. Du kan lage store klasser syrener i forskjellige farger. I tillegg til syriner, bør maleriet ditt ha litt grønt. Det er praktisk å bare kutte bladene fra et bredt bånd, mens du ikke glemmer å brenne kantene med en lighter slik at de ikke tarmes.

Denne enkle teknikken for broderi med bånd er innenfor makten til selv nybegynnere og uerfarne nålekvinner. Du kan lage store klasser syrener i forskjellige farger. I tillegg til syriner, bør maleriet ditt ha litt grønt.

Bildet blir mer komplett hvis syrinen legges i kurven. Først må du også tegne omrisset av kurven. Sy deretter de horisontale stingene med et bånd av riktig farge, slik at stoffet er helt dekket med båndet. Sy deretter vertikale sømmer for å simulere teksturen i kurvkurven..

Bildet blir mer komplett hvis syrinen legges i kurven. Først må du også tegne omrisset av kurven.

Sy på bladene ved siden av syrinekvistene, legg til de manglende syrteklasene og bildet ditt er klart. Det gjenstår bare å plassere den i en vakker ramme under glass og gi den til din kjære..

Sy på bladene ved siden av syrinekvistene, legg til de manglende syrteklasene og bildet ditt er klart. Det gjenstår bare å plassere den i en vakker ramme under glass og gi den til din kjære.

Båndbroderi for nybegynnere trinn for trinn med et foto er en ideell måte å lære å lage vakre paneler og bilder med egne hender. Slipp løs kreativiteten din hos oss!