Bukett med godteri tulipaner gjør det selv

DIY bukett med søtsaker. Tulipaner, mesterklasse

Å lage godteri kan kalles en ekte kunst, fordi vanlige søtsaker kan bli blomstermesterverk i løpet av få minutter. Godteri brukes som blomsterknopper, som er dekket med klut eller bølgepapir på toppen. I denne artikkelen vil du lære hvordan lage tulipaner av godteri med egne hender. Slike uvanlige buketter vil dekorere interiøret i lang tid og vil aldri falme..

Bølgepapp og godteri -tulipaner

For å lage en delikat bukett med tulipaner trenger du bølgepapir, trøfler, tape, bambuspinner, tape, blomstervase.

Fra bølgepapir må du kutte tre strimler 14 cm lange og 4 cm brede. I en avstand på 1 cm må du bøye stripen en hel omgang. Brett hver stripe i to.

Fra bølgepapir må du kutte tre strimler 14 cm lange og 4 cm brede. I en avstand på 1 cm må du bøye stripen en hel omdreining. Brett hver stripe i to.

Nå kan du begynne å forberede godteriet. For å gjøre dette må du vikle dobbeltsidig tape på et trespyd og godteri er festet til det. For at godteriet skal holde seg bedre, pakkes det i tillegg med et annet tape..

Nå kan du begynne å forberede godteriet. For å gjøre dette må du vikle dobbeltsidig tape på et trespyd og godteri er festet til det. For at godteriet skal holde seg bedre, er det i tillegg pakket inn med tape.

Etter det kan du begynne å danne blomsten. For å gjøre dette, ta tre emner og legg dem rundt godteriet..

Etter det kan du begynne å danne blomsten. For å gjøre dette, ta tre emner og legg dem rundt godteriet.

Lag bladene separat fra crepe -papiret. For å gjøre dette må bølgepapir kuttes i strimler 20 cm x 3 cm lange. Blader kombineres med blomster og den ferdige sammensetningen settes inn i en vase.

DIY tulipaner laget av filt og søtsaker

Du kan gjøre vakre tulipaner med filt og godteri. For å gjøre dette trenger du veldig tynne ark med filt, godteri og bambuspinner..

Først må du forberede rektangler av filt 10 cm bred og 18 cm lang. Du må også fikse godteriet på en bambuspinne og deretter begynne å pakke inn.

Først må du forberede rektangler av filt 10 cm bred og 18 cm lang. Du må også fikse godteriet på en bambuspinne og deretter begynne å pakke inn.

Bøy hjørnet av filten først, og prøv deretter å vri posen. Nå må du sette et godteri på en pinne i posen. Ved basen må du klemme filten og danne en knopp. Basen er forseglet med tape. Stammen er pakket inn med tape. Ferdige blomster blir plassert i en vase eller dekorert i form av en bukett.

Bøy hjørnet av filten først, og prøv deretter å vri posen. Nå må du sette et godteri på en pinne i posen. Ved basen må du klemme filten og danne en knopp. Basen er forseglet med tape. Stammen er pakket inn med tape. De ferdige blomstene blir plassert i en vase eller dekorert i form av en bukett.

Nå kan du gi til kjære mennesker når som helst på året bukett med tulipaner, håndlaget.