DIY bleiekake, trinnvis bilde

En gave til en nyfødt baby skal ikke bare være vakker, men også miljøvennlig. Det er derfor spørsmålet ofte dukker opp: “Hva skal jeg gi et lite barn?” Husk at gaven må være praktisk, for først vil ikke babyen bruke den. DIY bleiekake er en av de beste gavene til babyer. Et trinnvis bilde vil hjelpe deg med å brette kaken og presentere en uvanlig overraskelse.

Hvordan en bleiekake lages. Mesterklasse med foto

Teknologien for å lage en kake av bleier er ganske enkel, og alt som kreves av deg er kreativitet og fantasi. Forbered alle nødvendige materialer på forhånd, for i tillegg til bleier trenger du:

– kakefat

– klesklyper

– bånd

– leker og pyntegjenstander

– postkort

– blomster

– dobbeltsidig tape.

Utseendet på kaken avhenger av antall bleier du vil bruke. For å lage en stor trelags kake trenger du minst 84 stykker. Du kan bruke bleier i forskjellige størrelser eller firmaer for hvert lag, slik at kaken vil minne deg om giveren lenge..

Du kan bruke bleier i forskjellige størrelser eller firmaer for hvert lag, slik at kaken vil minne deg om giveren lenge.

Legg den nederste delen først, ca 50 bleier vil komme godt med for dette. Ta et brett eller pakk et stykke papp med pent papir. Legg deretter den tilberedte bunken med bleier rundt. Sett en rulle toalettpapir i midten og bind den nederste delen med tape.

Les også: Håndverk fra kjegler med egne hender, fotoprogrammer for barn

Del nå de resterende bleiene i en større og mindre del for å lage ytterligere to lag. På samme måte kan du lage ytterligere to nivåer og sikre dem på hverandre. For å simulere en ekte kake, ta fargede bånd og pakk dem rundt kaken. Du kan fikse dem med dobbeltsidig tape. Bruk foamiranblomster eller filtfigurer som dekorasjon.

For å simulere en ekte kake, ta fargede bånd og pakk dem rundt kaken.

Det gjenstår å dekorere kaken med nyttige gaver til barnet. Det kan være et hefte, støvletter, sløyfer, glidere, krem ​​eller dusjgel. Velg alt i en farge, så vil kaken vise seg å være virkelig kreativ og se vakker ut fra alle sider.

For å simulere en ekte kake, ta fargede bånd og pakk dem rundt kaken.

Hvis gaven er til en jente, bør du foretrekke rosa farger, og blått og grønt er egnet for en gutt..

Nok en trinnvis blekkake mesterklasse:

trinnvis bleiekake mesterklasse:

bleiekake med champagne bleiekake

Håper at trinnvise bilder av hvordan du lager en kake av bleier gjør det selv vil komme godt med. Presenter vakre og nyttige gaver som vil forbli i minnet ditt lenge og vil bli tatt på bildet.