DIY blomsterhåndverk foto

DIY håndverk, buketter og leker fra naturlige blomster

Det enkleste håndverket laget av naturlige blomster er en bukett. Selv et barn fra ville blomster eller hageblomster kan klare det. En mer kompleks versjon er “leker” laget av naturlige blomster. En slik gave vil være hyggelig for både en voksen og et barn. I denne artikkelen vil vi snakke om håndverk fra naturlige blomster, håndlaget.

Håndverk fra naturlige blomster foto

Hvis du skal lage håndverk av naturlige blomster, lager du først og fremst materialer som “oase”. En blomstersvamp, med riktig omsorg for sammensetningen, vil hjelpe blomster å opprettholde sin friskhet og skjønnhet i opptil tre uker. Oftest utføres komposisjoner i form av dyr – en kanin, en bjørn, en snegl, en kantarell..

En blomstersvamp, med riktig omsorg for sammensetningen, vil hjelpe blomster å opprettholde sin friskhet og skjønnhet i opptil tre uker. Oftest utføres komposisjoner i form av dyr - en kanin, en bjørn, en snegl, en kantarell.

Gjør en skisse av arbeidet helt i begynnelsen, det vil hjelpe deg med design og distribusjon av farger. I følge skissen, kutt ut rammen til det fremtidige håndverket fra “oasen”. Hver detalj, avhengig av størrelsen på det endelige resultatet, kan gjøres separat. Bruk en kniv til å forme svampen til ønsket form. Prøv å jobbe forsiktig, ettersom det endelige utseendet på sammensetningen vil direkte avhenge av svampens form..

Gjør en skisse av arbeidet helt i begynnelsen, det vil hjelpe deg med design og distribusjon av farger. I følge skissen, kutt ut rammen til det fremtidige håndverket fra

Bløtlegg alle delene i en beholder med vann i to til tre timer, og la overflødig vann renne ut. Fest detaljene i strukturen sammen med trespyd eller wire.

Det er nødvendig å velge blomster basert på ønsket bilde, fargeskjema. Du bør ikke ta for store knopper hvis dette ikke er nødvendig. En stor blomsterstand kan forskjønne et håndverk, bare ved å legge til en lys detalj. Oftest brukes busk krysantemum for å dekke et stort område av leketøyet. Blomsten skal ha en stamme på ca 3 cm lang, det er mer riktig å klippe den av på skrå. I dette tilfellet vil blomstene absorbere fuktighet bedre og beholde utseendet lenger..

Det er nødvendig å velge blomster basert på ønsket bilde, fargeskjema. Du bør ikke ta for store knopper hvis dette ikke er nødvendig. En stor blomsterstand kan forskjønne et håndverk, bare ved å legge til en lys detalj. Oftest brukes busk krysantemum for å dekke et stort område av leketøyet.

Les også: Blomsterhandel. Håndverk fra naturlige blomster

Fordel blomsterhodene i henhold til skissen. De skal sitte fast i “oasen” nær hverandre slik at det ikke er hull igjen. Små detaljer, for eksempel snuten er bedre utført fra små blomsterstander, og for større deler, for eksempel stammen, er store blomsterhoder passende.

Gi dyret ditt liv igjen ved å lage øyne og nese av spesielle varer som selges for å lage utstoppede dyr. Eller lag din egen med perler eller papp. I tillegg kan du dekorere håndverket med bånd og perler.

Fordel blomsterhodene i henhold til skissen. De skal sitte fast i

Legg det ferdige produktet på et vanntett stativ eller i en kurvkurv etter at du har dekket bunnen med cellofan.

Plasser det ferdige håndverket i et åpent rom under solstrålene og vannet bare ovenfra hver dag. Visne blomster i en slik sammensetning kan alltid erstattes med friske. Nå håndverk fra naturlige blomster du kan gjøre det selv hjemme og overraske familie og venner med talentene dine.