DIY garnhåndverk

DIY håndverk fra garn - original vase

DIY håndverk fra garn

Needlewomen har alltid rester av forskjellige materialer som ikke skal kastes umiddelbart. Selv de korteste strikketrådene kan være nyttige for å lage originalt håndverk. Vi vil fortelle deg hvordan lage en håndverksvas av garn, der du kan legge forskjellige småting eller bruke det som en godteribolle. Håndverk er ikke bare en kreativ prosess, men også en mulighet for god kommunikasjon med barn eller venner. Siden håndverk er høyt verdsatt, kan håndverk bli grunnlaget for å utvikle din egen virksomhet. Ikke vær redd for å eksperimentere, skape og forbløffe deg selv og andre!

Garn Craft Materials:

– restene av flerfarget garn;

– mel;

– vann;

– vaseform (du kan bruke hvilken som helst bolle, salatbolle eller vase).

Faser av å lage en vase av garn

Faser av å lage en vase av garn

1. For å holde vasen i form vil vi fukte garnet godt i en limløsning. For å forberede det må du ta 2-3 ss hvitt hvetemel og blande med 0,5 glass kaldt vann. Kok et glass vann separat og hell blandingen i den, rør forsiktig slik at det ikke dannes klumper..

2. Før arbeidet starter, må du avkjøle limet godt for ikke å brenne deg. Klipp garnet i små biter (ca 4-7 cm). Bruk fargede stykker eller sorter dem etter farge.

3. Pakk formen med film for å gjøre den lett å rengjøre senere..

4. De forberedte trådene senkes ned i en beholder med lim og dynkes godt. Jo mer lim som absorberes i garnet, desto bedre vil håndverket beholde formen.

5. Snu formen opp ned og stikk rundt med tråder. Du kan legge ut noen mønstre pent. Prøv å holde så få hull som mulig og få glatte kanter..

6. La vasen tørke i flere dager..

7. Når limet tørker godt, kan garnet enkelt fjernes fra formen. Lirk den om nødvendig med en nål eller saks. Vasen er klar!

Resultatet er en ganske original vase som vil utfylle interiøret på kjøkkenet eller stuen. Etter samme prinsipp kan du lage en lysekrone eller et glass til blyanter. Ensfarget håndverk er best dekorert med ytterligere dekorative detaljer, for eksempel bånd eller perler..

Se også en nyttig video, som viser noen flere håndverk fra garnerester:

I håndverksdelen finner du alltid mesterklasser og instruksjoner for å lage nyttige ting med egne hender. Du kan også sende versjoner av instruksjoner og mesterklasser i delen "Legg til råd"