DIY gaveideer til en jente til Valentinsdag

en original gave til Valentinsdag med egne hender

Moderne jenter gleder seg kanskje mest til Valentinsdag. Og dette er alt fordi de regnes som romantiske personer. På denne dagen forventer de magi og en slags romantikk fra deres utvalgte. Selvfølgelig forstår omsorgsfulle gutter damenes ønsker. Og på denne dagen prøver de å overraske dem med en fantastisk gave. Men det er verdt å merke seg at den beste gaven er den som ble laget med egne hender. Og hvis du har tenkt å overraske kjæresten din med noe ekstraordinært, så prøv å lage en original gave til jenta 14. februar med egne hender. Og ideene til denne publikasjonen vil definitivt hjelpe deg i dette ikke en lett sak..

DIY -gaver til jenter på Valentinsdag

Valentines.

Har du bestemt deg for å gratulere din elskede med en valentine? Så ikke kjøp det i butikken, gjør det selv. Prøv å få liv med noen interessante ideer. Nedenfor vil vi tilby deg flere alternativer for valentines.

hvilke gaver som gis til Valentinsdag

en original gave 14. februar til en jente med DIY -ideer

en original gave til Valentinsdag med egne hender

Minneplakett.

Vil du vite hvilke gaver som gis på Valentinsdag? Da bør du vite at på denne ferien kan du gi et bredt utvalg av gaver. Men gaver som ble skapt for hånd er mest verdsatt. Skriv ut noen felles bilder. Lag en fargerik collage av dem. Men fest disse bildene på et bestemt brett. Dekorer dette produktet med en rekke hjerter.en original gave til Valentinsdag med egne hender

Boks med søtsaker.

Alle jenter elsker søtsaker. Derfor kan du kjøpe en rekke godbiter og finne en eske til dem. Boksen må pyntes med noen dekorasjoner og fylles med søtsaker som ble kjøpt i butikken.en original gave 14. februar til en jente med DIY -ideer

Godteri krans.

En annen original gave til en jente er en hjerteformet krans. For å lage et håndverk, bør du forberede:hvilke gaver som gis til Valentinsdag

 • godteri i røde innpakninger,
 • tykk papp,
 • lim og saks.

Framgang:

 1. Først og fremst må du tegne hjertemønsteret på pappet. For at malen skal bli jevn, må du først tegne et hjerte på et vanlig ark. For å gjøre dette brettes et ark i to og et halvt hjerte trekkes fra brettet..
 2. Overfør banene til malen og klipp den ut. Det er også verdt å kutte ut plassen inne i hjertet..
 3. Hjertemalen kan pakkes inn med innpakningspapir og tape. Alt er enkelt her. Fest hjertemalen på farget papir og klipp ut hjertet igjen.
 4. Bruk deretter dobbeltsidig tape til å lime godteriene på hjertemalen. Prøv samtidig å stikke søtsakene tett til malen..

hvilke gaver som gis til Valentinsdaghvilke gaver som gis til Valentinsdaghvilke gaver som gis til Valentinsdag

Topiary for en jente.

Et kaffehjerte er en spesiell og uvanlig gave. Enhver jente vil bli veldig glad for å motta denne gaven til Valentinsdag. I det øyeblikket den ble opprettet, vil du legge oppmerksomheten og omsorgen til dette objektet. Det er veldig enkelt å lage et slikt håndverk. Vurder den detaljerte etableringsprosessen.

en original gave til Valentinsdag med egne hender

Framgang:

 1. Ta tykk papp og skjær et par hjerter ut av den.
 2. Du bør lime en blyant eller en iskrem på ett hjerte laget av papp. Enhver annen pinne vil også fungere. Denne pinnen vil tjene som en stilk for håndverket.
 3. På et stykke av denne pappa der pinnen ligger, må du feste 3 bomullsputer.
 4. Etter det, bli med et par emner sammen. Som et resultat vil hjertet ditt være omfangsrikt..
 5. Videre limes pappemnet over med bomullsputer. Dette må gjøres på begge sider. Pakk deretter hjertet med en hvilken som helst ulltråd.
 6. Nå må det omfangsrike hjertet males med mørk brun maling. La håndverket tørke.
 7. Når håndverket er helt tørt, limes det over med kaffebønner. Dette arbeidet bør utføres på begge sider..
 8. Pakk stammen med teksturert hyssing. I dette tilfellet kan du også bruke: et lyst satengbånd eller flette. Tanntråden vil også virke.
 9. For håndverk, få en gryte i en vakker design. I tillegg kan du dekorere den med dekorative burlap. Du kan også bruke stoff eller blonder..
 10. Legg nå et lite stykke isopor i bunnen av gryten. Du kan bruke plasticine. Fest kaffehjerte godt på stammen i denne basen..
 11. Gryten skal fylles med kanelstjerner og korn..

en original gave til Valentinsdag med egne hender

Dermed kan du lage et originalt hjerte for din elskede..

Gave til din kjære.

I dag er det veldig enkelt å lage en original gave til Valentinsdag med egne hender. En gave som ble laget med egne hender, vil sikkert glede hjertets dame. For å lage den neste gaven, bør du forberede minimumsmengden materialer. Så du trenger:

 • enkel lyspære,
 • liten blokk av tre,
 • et stykke tråd farget,
 • lim og tang.

Framgang:

 1. Først og fremst er det verdt å fjerne alt innholdet fra lyspæren. For dette formålet, skru forsiktig ut basen og fjern alle forbrenningselementene..
 2. Vri nå hjertene ut av ledningen.
 3. Disse hjertene må settes inn i glassskjermen.
 4. Strukturen skal festes til en trebjelke.
 5. Ikke glem å dekorere denne strukturen med en hyggelig bekjennelse..

hvilke gaver som gis til Valentinsdag

Endelig

Nå kan du finne ut hvilke gaver som gis på Valentinsdag. Husk at det er et stort antall gaveideer. Og i denne mengden kan du alltid finne de håndverkene som er veldig enkle å gjøre. Generelt setter du sjelen din i skapelsen av disse håndverkene og gjør denne dagen for din elskede kvinne uforglemmelig og unik..