DIY håndverk fra frø og frokostblandinger

Håndverk fra frokostblandinger, frø og kaffebønner. Foto og mesterklasse

Korn og kaffebønner er de rimeligste håndverksmaterialene som nesten alle hjem har. De lager veldig kreativt håndverk som kan brukes til å dekorere interiøret eller gi til en du er glad i. Arbeid med frokostblandinger lar deg fullt ut avsløre dine kreative evner, så vel som det er interessant å tilbringe med barn.

Hvis vi snakker om kaffebønner, har de ikke bare en behagelig aroma, men er også praktiske nok for kreativt arbeid, da de er forskjellige i optimale parametere. I tillegg stabiliserer lukten av korn av høy kvalitet nervesystemet og stimulerer barns observasjon, utholdenhet, dannelse av kreativ tenkning og en original tilnærming til virksomheten..

Hvordan lage malerier av kaffebønner

Bilder av kaffebønner foret med intrikate mønstre vil passe perfekt inn i kjøkkenet eller gangen. For å lage dem trenger du følgende materialer:

  • Fotoramme i riktig størrelse.
  • Polymerlim eller varmepistol.
  • Avhengig av ideen om det fremtidige maleriet, kan du kjøpe farget papir, aerosol eller akvareller, samt annet tilbehør til din smak..

Bilder av kaffebønner foret med intrikate mønstre vil passe perfekt inn i kjøkkenet eller gangen. For å lage dem trenger du følgende materialer:

Før du starter arbeidet, er det nødvendig å fjerne glasset fra rammen og fjerne beskyttelsesfilmen fra rammen, trekke ut pappforingen, om ønskelig kan du lime den over med papir, ren klut eller maling.

Da må du tenke over en skisse av fremtidig arbeid. Bruk en blyant til å skissere plasseringen av tegningen. Du kan legge kornene på forhånd uten å lime dem på basen, noe som gjør at du kan tenke bedre over designet, og om ønskelig endre det. Ved å tenke nøye gjennom bildet kan du unngå feil og mangler. Generelt kan kornene plasseres som du vil, i absolutt alle retninger..

Hvis du vil endre fargen på bønnene, kan du farge dem med akvareller eller spraymaling. Ikke glem forskjellige typer kaffe, som også har forskjeller i farge..

Etter å ha bestemt deg for farge og idé for designet, kan du begynne å lime kornene. Ikke bruk for mye lim, da det kan stikke ut og skape uønskede flekker under bruk. Fjern overflødig lim i tide ved å tørke med en tørr klut.

I stedet for en fotoramme kan du ta en veggklokke som grunnlag, og også bruke den som grunnlag for kreativiteten din..

Deretter må du tenke over en skisse av fremtidig arbeid. Bruk en blyant til å skissere plasseringen av tegningen.

En annen idé vil være ganske original og behagelig for øyet: å lime rammen til bildet med korn. I dette tilfellet kan du bruke en hjemmelaget pappramme slik at du kan lage brede kanter..

En annen idé vil være ganske original og behagelig for øyet: å lime rammen til bildet med korn. I dette tilfellet kan du bruke en hjemmelaget pappramme for å lage brede kanter.

Ideen om å lage et slags kaffetre eller topiary er ikke mindre relevant. Den kan lages ved å plassere en pinne på et stativ, og en ball laget av lett materiale, for eksempel papir, kan festes på toppen. Deretter limes overflaten av ballen og stativet over med kaffebønner..

Håndverk fra frokostblandinger til barn i barnehagen

Originale paneler laget av forskjellige små frokostblandinger eller frø i forskjellige farger og former vil se ganske attraktive ut. Med deres hjelp kan du lage uvanlige komposisjoner med flere teksturer..

Originale paneler laget av forskjellige små frokostblandinger eller frø i forskjellige farger og former vil se ganske attraktive ut. Med deres hjelp kan du lage uvanlige komposisjoner med flere teksturer.

Teknikken for å lime frokostblandinger på papir skiller seg fra den tidligere presenterte versjonen med kaffebønner. For eksempel kan belgfrukter limes individuelt. Små frokostblandinger kan helles på en overflate smurt med lim gjennom en sjablong.

Les også: Panel fra kaffemester klasse

Det er derfor, når du lager en skisse, bør du velge lukkede former og elementer, dekke hver sektor forsiktig med lim og dekke den med et kontinuerlig lag av en type frokostblandinger. Ved å bruke en svamp kan du trykke materialet tettere mot papiret for en sikrere løsning

Det er derfor, når du lager en skisse, bør du velge lukkede former og elementer, dekke hver sektor forsiktig med lim og dekke den med et kontinuerlig lag av en type frokostblanding.

Det er derfor, når du lager en skisse, bør du velge lukkede former og elementer, dekke hver sektor forsiktig med lim og dekke den med et kontinuerlig lag av en type frokostblandinger.

Ved hjelp av en svamp kan du presse materialet tettere mot papiret, for mer pålitelig fiksering, og etter fullstendig tørking kan overflødig frokostblanding enkelt kuttes av overflaten. I henhold til dette prinsippet er hele basen dekket.

Ved hjelp av en svamp kan du presse materialet tettere mot papiret, for mer pålitelig fiksering, og etter fullstendig tørking kan overflødig frokostblanding enkelt kuttes av overflaten. Ved dette prinsippet er hele basen dekket.

Alfabet fra frokostblandinger for barn

Når du introduserer et barn for bokstaver, samt å lære å lese, er det best å bruke den volumetriske bokstavteknikken. Dette vil hjelpe ham med å huske bokstaver raskere, og han vil kunne nyte et slags spill..

Materialer:

  • Et ark papp i en nøytral nyanse;
  • Blyanter;
  • PVA lim;
  • Saks;
  • Groats: bønner, erter, hirse, etc. etter eget skjønn.

Ulike bokstaver i alfabetet tegnes på en pappbase, deretter påføres lim og korn legges ut i henhold til skissen. Det er mange alternativer for utførelse, alt avhenger av materialene og fantasien til foreldrene.

Ulike bokstaver i alfabetet tegnes på en pappbase, deretter påføres lim og korn legges ut i henhold til skissen. Det er mange alternativer for utførelse, alt avhenger av materialene og fantasien til foreldrene.

Vi dekorerer flasken med frokostblandinger eller frø

For en slik teknikk tar de en glassflaske, og selve frøene eller frokostblandingen helles i flere lag innover, mens originale mønstre og harmoniske kombinasjoner oppnås..

For en slik teknikk tar de en glassflaske, og selve frøene eller frokostblandingen helles i flere lag i flere lag, og dermed oppnås originale mønstre og harmoniske kombinasjoner.

Et slikt håndverk vil bli en ganske ikke-standard dekorasjon for hjemmet ditt. Designet avhenger av fargen på frokostblandingen, som i likhet med kaffe kan farges.

Pedagogiske spill med semulegryn

Kornspill er mye brukt for å utvikle finmotorikk hos barn. For å øke interessen for spillet kan rumpen farges. Essensen av metoden er at frokostblandingen helles på et brett eller en annen flat overflate, noe som gir barnet muligheten til å utføre særegne mønstre med fingrene. Til å begynne med kan du velge ganske enkle former som en sirkel eller firkant, og deretter gå videre til noen mer spesifikke objekter. Denne teknikken utvikler også babyens kreative tenkning..

Kornspill er mye brukt for å utvikle finmotorikk hos barn. For å øke interessen for spillet kan rumpen farges.

Korn, frø og kaffebønner er mye brukt i håndverk. Samtidig kan de brukes til å lage et stort antall kreative produkter, interiørdekorasjoner og til og med spennende spill for barn. Med egne hender kan du gjøre vanlig mat og gamle møbler om til vakre håndverk..