DIY -håndverk fra improviserte midler hjemme

Hva kan gjøres fra skrapmaterialer med egne hender. Mesterklasse

Et stort antall originale håndverk kan lages av materialet som er tilgjengelig. Hvis du har mange plastflasker, plastposer, stoffrester, unødvendige penner eller gamle kjøkkenutstyr hjemme, ikke hastverk med å kaste dem alle. Moderne nålekvinner tilbyr mange interessante ideer om hvordan du lager vakre og nyttige håndverk av forskjellige materialer hjemme med egne hender. Se bilder av trinnvise mesterklasser og tilbring interessant fritid.

DIY suvenir: Medusa i en plastflaske

I dag er håndverk mye brukt til innredning. Hvis du vil presentere en interessant gave, kan du prøve å lage en manet av en plastpose..

Materialer:

– Plast flaske

– Konditorfarge

– hvit plastpose

– saks

– vann

Ta en klar hvit pose og kutt av håndtakene. En enkel pose uten håndtak kan brukes. Klipp den deretter slik at du får to plastark av samme størrelse. Du vil jobbe med en av dem. For å gjøre dette må du knytte en tråd i den sentrale delen av dette arket – du får kroppen til manetene dine.

Ta en klar hvit pose og kutt av håndtakene. En enkel pose uten håndtak kan brukes. Klipp den deretter slik at du får to plastark av samme størrelse. Du vil jobbe med en av dem. For å gjøre dette må du knytte en tråd i den sentrale delen av dette arket - du får kroppen til manetene dine.

Les også: Kosmetikkpose laget av plastflasker

Gjør nå kutt i kroppen på den gjenværende posen for å danne tentaklene til iglene. Du bør ha omtrent 10 tentakler, du kan kutte av overflødig, og prøve å gjøre flere kutt på hver tentakel..

Gjør nå kutt i kroppen på den gjenværende posen for å danne tentaklene til iglene. Du bør ha omtrent 10 tentakler, du kan klippe av overflødig og prøve å gjøre flere kutt på hver tentakel.

Når maneten er klar, putter du litt vann i hodet. Husk å la litt luft flyte til overflaten. Stram manetkroppen godt med tråden slik at vannet ikke renner ut.

Når maneten er klar, putter du litt vann i hodet. Husk å la litt luft flyte til overflaten. Stram manetkroppen godt med tråden slik at vannet ikke renner ut.

Legg manetene i en plastflaske, og fyll deretter beholderen med vann. For å simulere sjøvann tilsettes litt matfargestoff til flasken. Du får et veldig originalt håndverk som kan brukes til temainteriør..

Nettbrettholder av skrapmaterialer

Nesten hver husmor i huset har et gammelt skjærebrett av tre, som har mistet sitt flotte utseende eller er litt tørt..

Nesten hver husmor i huset har et gammelt skjærebrett av tre, som har mistet sitt flotte utseende eller er litt tørt.Nettbrettholder av skrapmaterialer

Ta et treplank og lim det på brettet med superlim. Du kan kutte et stativ av tre for å passe til nettbrettet.

Ta et treplank og lim det på brettet med superlim. Du kan kutte et stativ av tre for å passe til nettbrettet.

Vurder et trekantfeste for å forhindre at brettet faller. Mal brettet og nettbrettstativet er klart.

så at brettet ikke faller, bør du vurdere en festing fra en trekant. Mal brettet og nettbrettstativet er klart.

DIY ballhåndverk

Gamle tennisballer kan gjøres om til originale bokstaver eller nøkkelholdere. Lag et hakk i midten av ballen.

Gamle tennisballer kan gjøres om til originale bokstaver eller nøkkelholdere. Lag et hakk i midten av ballen

På jernvarehandelen kan du kjøpe øyne til håndverket ditt og holde dem på ballen. Du får et morsomt håndverk som vil dekorere interiøret i gangen eller kjøkkenet.

På jernvarehandelen kan du kjøpe øyne til håndverket ditt og sette dem på ballen. Du får et morsomt håndverk som vil dekorere interiøret i gangen eller kjøkkenet

Håndverk fra skrapmaterialer kan utføre en rekke funksjoner. Det er lett å gjøre gamle ting om til nye originale dekorartikler eller håndverk som vil overraske selv kresne estetikker..