DIY nyttårskort, fotoideer

DIY julekortideer med barn, foto MK

Det er vanlig å gi postkort for alle høytider merket og ikke merket i kalenderen. Dette gjelder store religiøse høytider som påske eller personlige og små, for eksempel en bekjentskapsdag eller et stort kjøp. Alle minneverdige datoer trenger postkort og nyttår er intet unntak. Som du vet, kan man ikke kjøpe noe laget direkte av menneskehender i en butikk, og man kan ikke finne det fra en annen. Alt er unikt.

Vi inviterer deg til å glede og overraske venner og bekjente med nyttårskort. Og til dette på www.svoimi-rukamy.com legger vi ved et utvalg ideer til inspirasjon om temaet nyttårskort.

Idé nummer 1. Julekort med juletre i skjørt

Dette er et tredimensjonalt postkort. Hvis du har planlagt å skrive et slags ønske, og deretter skrive det ut på en skriver, bør dette gjøres før du dekorerer..

Julekort med juletre i skjørt

Så, hva du trenger for å lage et bølgepapps sildbeinkort:

1. Tykk farget papp eller papir. A4 -format er nok.

2. Bølgepapp.

3. Saks.

4. Elementer for dekorasjon, etter eget skjønn.

5. Dobbeltsidig tape og / eller PVA-lim.

6. Enkel blyant.

La oss komme i gang, gjør-det-selv MK-kort fra bølgepapp

La oss starte med å forberede basen for postkortet. For å gjøre dette, ta papp eller tykt papir, brett det i to. I utgangspunktet et standard postkortflytt. Videre, på en av halvdelene, lag en omtrentlig skisse av det stakkars juletreet. Dette kan gjøres med et par linjer..

La oss nå forberede bølgepapiret. Du må kutte den i strimler på omtrent en og en halv centimeter høy, og i lengden er denne verdien krøllet fordi hvor mykt juletreet må være. Vi foreslår at du tar en tredjedel av den planlagte lengden for godtgjørelse. Stripene skal ha forskjellige størrelser for å opprettholde den trekantede formen på sildbeinet. Det vil si at både de korteste og lengste strimlene skal være tilgjengelige..

La oss komme i gang, gjør-det-selv MK-kort fra bølgepapp

Nå må du lime strimlene med bølgepapir på plass. Det er bedre å starte fra de nedre nivåene og gradvis jobbe oppover. Fokuser på merkene som er laget tidligere og ved hjelp av lim eller dobbeltsidig tape, lim stripene og plukk dem opp litt. For å få et slags skjørt med folder.

Når du er ferdig, kan du dekorere toppen av juletreet med en stjerne og lime paljetter, regn, buer eller noe sånt..

Du må plukke opp noen elementer eller komme med hyggelige ord. For å få postkortet ditt til å etterlate et enda større inntrykk på adressaten.

Idé nummer 2. Nyttårskort og litt scrapbooking

I dette alternativet er det bedre å skrive ut ønsket på forhånd eller skrive det ut på et eget stykke papir, som også kan slås og presenteres på en original måte..

Nyttårskort og litt scrapbooking

Så, hva trenger du for å lage et postkort med utklippsbokelementer:

1. Tykk farget papp eller papir. A4 -format er nok.

2. Saks.

3. Dobbeltsidig tape og / eller PVA-lim.

4. Elementer for dekorasjon, etter eget skjønn.

5. Skrap papir.

6. Ethvert objekt formet som en blyant.

Så, hva trenger du for å lage et postkort med utklippsbokelementer:

Scrapbooking -postkort, for nybegynnere

Bestem deg for størrelsen på det stakkars juletreet. Og allerede basert på dette, planlegg hvor mye papir du trenger. Mer presist, hvor mange og hvilken størrelse du trenger for å kutte rektangler fra skrapepapir.

Etter hvert som du bestemte deg for antall rektangler og kuttet dem ut, må du rulle hver til sylindere

Etter hvert som du bestemte deg for antall rektangler og kuttet dem ut, må du rulle hver til sylindere. Grunnlaget som vil være en blyant eller noe sylindrisk i form, som du har på fingertuppene. Du må vri rørene i bredden, og slik at de beholder formen, etter at du har fjernet basen, må du fikse strukturen med lim.

Du må vri rørene i bredderetningen, og slik at de beholder formen, etter at du har fjernet basen, må du fikse strukturen med lim

Etter at hvert rektangel er vridd til et rør, må du koble alle rørene sammen med lim. Naturligvis bør du holde deg til omtrent formen på et juletre, det vil si en trekant.

Naturligvis bør du holde deg til omtrent formen på et juletre, det vil si en trekant.

La oss nå komme til bunnen av postkortet. Ta et ferdig stykke papp eller tungt papir og brett det i to. Nå må du lime juletreet til en av halvdelene. Men før det skal limet på treet gripe nok og tørke.

Nå må du lime juletreet på en av halvdelene

Etter at juletreet er limt til bunnen av postkortet, er det på tide å dekorere det. Til dette formålet kan du bruke alle slags dekorasjoner – knapper, miniatyrbuer, bånd, perler, nagler, paljetter, paljetter, i et ord, uansett hva hjertet ditt ønsker..

Etter at juletreet er limt til bunnen av postkortet, er det på tide å dekorere det.

Dekorasjoner kan limes på dobbeltsidig tape.

Ikke glem å skrive noe hyggelig til adressaten inne.

Idé nummer 3. Nyttårskort i stil med “barnehender”

Denne ideen er perfekt for små needlewomen og needlewomen. Hun er ukomplisert, men søt og åpen, akkurat som en barns sjel. La oss ikke nøle, ring barna og la oss komme i gang.

Nyttårskort i stil med

Så, hva du trenger for å lage et nyttårs postkort i stil med “barnehender”:

1. Farget papp. Vi foreslår å ta den klassiske fargekombinasjonen: rød og grønn. Men du står fritt til å endre dem.

2. Paljetter, rhinestones, paljetter.

3. Pakkepapir eller godteri.

4. Svart tynn markør.

5. Saks.

6. Dobbeltsidig tape og / eller PVA-lim.

7. Elementer til dekorasjon, etter eget skjønn.

8. Stiftemaskin.

9. Smeltelim.

Så, hva du trenger for å lage et nyttårs postkort i stil med

La oss lage et postkort med barnet ditt

La oss starte med å forberede basen for postkortet. For å gjøre dette, ta den røde pappa og brett den bare i to. Du kan kutte hjørnene på det resulterende rektanglet litt. Dette vil gjøre meldingen din mer interessant..

La oss lage et postkort med barnet ditt

Vi lager et juletre. Du må ta en grønn papp og brette den i to og deretter kutte den. Bøy “trekkspillet” ut av den ene halvdelen. Bestem bredden på “trinnet” selv. Vi anbefaler minst en centimeter og ikke mer enn tre. Ta tak i den ene enden av “trekkspillet” med en stiftemaskin, du kan sette to stifter for pålitelighet.

Ta tak i den ene enden av

La oss nå ordne stubben. For å gjøre dette må du kutte ut et enkelt rektangel fra innpakningspapir eller godteri. Hvis du bruker sistnevnte, så ikke glem å først stryke det med et strykejern gjennom et enkelt stykke papir. Dette vil hjelpe til med å rette innpakningen..

Nå må du lime juletreet til bunnen av postkortet. Smeltelim er perfekt for dette formålet. Det er bedre å ikke stole på barn med denne operasjonen. I den frie enden av juletreet, stikk stubben og lim den også.

For å gjøre dette må du kutte ut et enkelt rektangel fra innpakningspapir eller godteri.

Råd. Siden varmepistolen varmer opp stangen til en tilstrekkelig høy temperatur, kan barnet brenne seg eller ødelegge hele verket med en uforsiktig bevegelse, det vil være synd.

Det er på tide å kle på juletreet. Lim dekorasjonene du har forberedt til kronen. Ikke glem å legge noe stort og pent på toppen av nyttårets skjønnheter.

Gi barnet en markør og la det skrive noen enkle og hyggelige ord på kortet, og la ham gjøre et par feil, hvor kan vi gå uten dem?

Idé nummer 4. Nyttårskort i stil med “minimalisme”

Vi tilbyr deg et postkort med fiskebein i minimalistisk stil for omtanke og inspirasjon. Ved første øyekast blir et enkelt og jevnt beskjedent postkort ganske komplisert når det studeres i detalj. Men du leter ikke etter enkle måter?

Nyttårskort i stil med

Så det du trenger for å lage et minimalistisk gratulasjonskort

1. Tykk farget papp eller papir. A4 -format er nok.

2. Papirkniv eller formet hullemaskin.

3. Tråd med en nål. Det er bedre å ta fargen på tråden i kontrast med hovedfargen på postkortet. Og typen tråd du kan ta ligner på “iris”.

4. Blyant og linjal.

5. Paljetter.

6. Saks.

DIY julekort for barn

Vi starter, som de sier, fra begynnelsen. Brett et stykke papp i to. Nå på en av delene må du lage noen skisser. Dette gjelder plasseringen av toppen av treet og selve treet. Etter at du betinget plasserte juletreet på halvdelen av postkortet. Skjær forsiktig gjennom toppen av treet. Hvis du har et formet hull, vil denne oppgaven ikke ta mye av tiden din. Vel, hvis det ikke er et hull, må du først tegne en stjerne og deretter kutte den forsiktig ut med en geistlig kniv. Forresten, før du starter arbeidet, er det bedre å oppdatere tuppen av bladet..

Dette gjelder plasseringen av toppen av juletreet og selve juletreet.

Etter at du er ferdig med stjernen. Ta en tråd med en nål og fokuser på merkene dine, begynn å lage masker. Husk å snøre nok paljetter på strengen etter at du har stukket hull i papiret. Det er ikke tilrådelig å trekke tråden tett, og det er heller ikke ønskelig at den henges.

Det er ikke tilrådelig å trekke tråden tett, og det er heller ikke ønskelig at den henges.

Nå må du gjøre notater gjennom det utskårne hullet på tannhjulet. Slik at plasseringen kan sees inne i postkortet. Bruk et klistremerke i form av en stjerne og hvilken som helst annen, ikke nødvendigvis akkurat denne formen, det viktigste er at det ikke er klart hva slags klistremerke det er når postkortet er lukket.

Det var bare det at en skinnende overflate eller noe slikt var synlig gjennom hullet på stjernen.

Det var bare det at en skinnende overflate eller noe slikt var synlig gjennom hullet på stjernen..

Det er alt. Skriv noe godt inni og gi det dristig!

Idé nummer 5. Origami julekort.

Origami er en veldig kompleks og interessant teknikk. Hennes asiatiske røtter gir henne en viss sjarm og mystikk. Ved omtale av denne teknikken dukker det umiddelbart opp komplekse konstruksjoner og intrikate ordninger i minnet. Men ikke bekymre deg, treet nedenfor er ikke aerobatikk. Du vil definitivt takle det.

Postkort med et juletre i origamiteknikk.

Så, hva trenger du for å lage et origami -julekort:

1. Farget tykt papir, men ikke papp.

2. Farget papp.

3. Dobbeltsidig tape og / eller PVA-lim.

4. Elementer for dekorasjon, etter eget skjønn.

Postkort for barn for det nye året, enkelt MK

La oss starte nederst på postkortet. Et ark med flerfarget A4-papp (du kan også bruke en annen) bøyes forsiktig i to.

Postkort for barn for det nye året, enkelt MK

Tips: Husk at noen pappark har en tendens til å sprekke når de brettes. Dette påvirker estetikken til selve postkortet sterkt. Hvis du har problemer med å løpe inn i en slik papp, kan bøyen dekoreres med krøllet kuttet farget papir eller tape, eller med flette.

Så nå må vi brette omtrent tre origami -moduler. Flere eller færre moduler kan lages avhengig av originalstørrelsen

Så nå må vi brette omtrent tre origami -moduler. Flere eller færre moduler kan lages avhengig av originalstørrelsen. Følgelig vil sildebeinet være større eller mindre..

La oss starte med et eksempel. Ta tre ruter tungt eller scrapbookingpapir. Du kan skrive ut et hvilket som helst bilde du vil ha på tykt papir. Som vi sa ovenfor kan sidene på torget påvirke størrelsen på treet. I vårt tilfelle 20 centimeter. Firkanten må brettes diagonalt, deretter brettes den ut og bøyes igjen diagonalt, på tvers.

Du merket betinget fire trekanter, nå må du fylle ut to motsatte av hverandre

Du har konvensjonelt merket fire trekanter, nå må du fylle ut to motsatte av hverandre. Trykk nå den resulterende trekanten til en hvilken som helst overflate og merk selv det betingede midten av figuren, bøy det nedre hjørnet parallelt med den merkede midten. Gjenta prosedyren med det andre hjørnet. Modulen er klar. Legg til to til. Du kan ta papir i en annen farge.

La oss begynne å montere juletreet. Lim origami -modulen på bunnen av postkortet. Du kan bruke lim eller tape.

La oss begynne å montere juletreet. Lim origami -modulen på bunnen av postkortet. Du kan bruke lim eller tape. Dannelsen av juletreet bør gjøres fra topp til bunn, som om du setter den neste modulen i den forrige.

Det neste trinnet er å fylle ut detaljene på postkortet ditt. Velg hvordan og hva du skal dekorere selv.

Det neste trinnet er å fylle ut detaljene på postkortet ditt. Velg hvordan og hva du skal dekorere selv. Som et eksempel tilbyr vi buer og knapper..

Idé nummer 6. Postkort med bånd – fiskebein

Denne ideen er også minimalistisk. Og det er ikke et for komplekst design. Hvis du leter etter ideer for å jobbe med barn, er denne ideen perfekt for deg..

Så, hva trenger du for å lage et kort med et båndsildbein:

1. Tykk farget papp eller papir. A4 -format er nok.

2. Saks.

3. Dobbeltsidig tape og / eller PVA-lim.

4. Elementer for dekorasjon, etter eget skjønn.

5. Dekorative bånd, papirskrap eller utklipp fra lyse sider med utskrifter.

6. Klistremerker. I denne versjonen er det viktig å ta klistremerker i form av stjerner.

Idé nummer 6. Postkort med bånd - fiskebein

La oss begynne å lage et enkelt postkort

Vi starter henholdsvis med forberedelsen av fundamentet. For å gjøre dette, bøy et ark papp i to. Blant de tilberedte materialene, se etter papir eller tape i fargen som er nærmest brun. Vi vil dekorere stammen på juletreet. Det ideelle alternativet ville være å kutte en svært langstrakt trapes av brunt papir. På en av halvdelene av basen limes stammen til juletreet. Prøv å plassere den utelukkende i midten av arket..

La oss begynne å lage et enkelt postkort

Etter at du har fullført arbeidet med stammen, må du ta hensyn til kronen på treet. Nemlig å kutte det forberedte materialet i strimler. Hver neste stripe skal være henholdsvis lengre eller henholdsvis kortere enn den forrige. Det er bedre å ikke endre bredden. Vi foreslår å kutte strimler på ca 1,5-2 centimeter.

Nå som du visuelt har forestilt deg hvor mange strimler du trenger, må du klippe hjørnene på de avskårne båndene i en vinkel på omtrent 45 grader. Slik at båndene, som allerede er plassert på riktig sted, generelt representerer en trekant med et sterkt spiss topp. Det er bedre å gjøre dette ikke for hvert bånd separat, men for alle på en gang, med et så å si hakk.

Nå må du lime båndene til de angitte stedene. Båndene skal overlappe stammen. Prosessen gjøres mest praktisk nedenfra og opp..

Nå må du lime båndene til de angitte stedene. Båndene skal overlappe stammen. Prosessen gjøres mest praktisk nedenfra og opp.

Lim det stjerneformede klistremerket helt på toppen av treet ditt. På dette kan vi vurdere arbeidet med dette postkortet ferdig. Men du kan legge til detaljer med dekorative elementer. Dette er for din smak.

Idé nummer 7. Julekort med originalt juletre

Og enda en idé til inspirasjon til nyttårsvariasjonen. Ideen er heller ikke forskjellig i flertrinn og høye materialkostnader. Og ved utgangen er det en original og søt dekorasjon for et nyttårskort. Hvis du tar pastellfarger, eller som makeupartister liker å si, nakne nyanser, så vil postkortet ha en ganske lys feminin karakter. Et slikt kort vil være et passende tillegg til en gave til en kvinne i middelalderen og eldre..

Så, hva trenger du for å lage et gratulasjonskort med et originalt juletre:

1. Tykk farget papp eller papir. A4 -format er nok.

2. Saks.

3. Dobbeltsidig tape og / eller PVA-lim.

4. Elementer for dekorasjon, etter eget skjønn.

5. Runde servietter eller dobbeltsidig farget papir.

Originalt postkort med et juletre med egne hender

Det første vi gjør er å glatte pappa over. Her er hoveddelen av postkortet klart..

Originalt postkort med et juletre med egne hender

Nå lager vi et juletre. For dette formål må du ta en dobbeltsidig serviett i form av en sirkel og dele den nøyaktig i to. I fremtiden trenger du bare ett stykke for å lage ett juletre. Vel, hvis du ikke fant passende servietter, kan du lage papir til dette formålet selv. Det viktigste er å bestemme hvilken størrelse juletreet ditt virker for deg..

Siden det må tas i betraktning at en gjennomsnittlig skriver bare kan skrive ut et hvilket som helst bilde i A4 -format. Følgelig, basert på dette, er det nødvendig å beregne størrelsen på det levende treet. Alternativt kan du bruke tungt tosidig papir.

Til fordel for alternativet med en utskrift: Hvis du bare skriver ut en halvsirkel, vil størrelsen på treet øke til 20-25 centimeter.

Så du har bestemt deg for papiret, og det er en halvsirkel foran deg. For å brette juletreet må du gjøre en ganske enkel operasjon.

Så du har bestemt deg for papiret, og det er en halvsirkel foran deg. For å brette juletreet må du gjøre en ganske enkel operasjon. Langs den jevne kanten av halvsirkelen, gå omtrent 3-5 centimeter tilbake og sett et lite synlig merke for deg selv. Det er her toppen av treet ditt vil være. Nå “trekkspill” glatte papiret. Trinnbredden er omtrent fem centimeter. Eksperimenter med dette. Du kan være fornøyd med andre alternativer.

Det er fornuftig å fikse de resulterende brettene slik at juletreet ikke streber etter å frigjøre seg som en vår

Det er fornuftig å fikse de resulterende brettene slik at juletreet ikke streber etter å frigjøre seg som en vår. Dette kan enkelt gjøres med dobbeltsidig tape. Når hånden din blir mer trygg på å brette trekkspillet, kan du forhåndsfeste tapen på en halvcirkel av papir.

Nå må du lime juletreet på en av halvdelene av det stakkars postkortet. Dette kan gjøres med tape eller lim..

Hvis du ønsker det, kan du supplere kortet med detaljer, dekorere juletreet med dekorative elementer.

Idé nummer 8. Nyttårskort med 3D -effekt

Vi er alle kjent med barnebøker siden barndommen. Hvem som ennå ikke visste om det, var grunnleggerne av den moderne ultramoderne 3D. Når vi snudde det neste arket, møtte vi rev, ulv eller Koloboks, som som om de levde seg over boksidene. Enig, så for oss var det nesten magi. Vi har vokst opp, og nå kan vi prøve mantelen til en veiviser ganske enkelt ved å lage store postkort til nyttår.

Så hva du trenger for å lage et nyttårskort med 3D -effekt:

1. Tykk farget papp eller papir. A4 -format er nok.

2. Saks.

3. Krøllete saks (valgfritt).

4. Blyant og linjal.

5. Papirkniv.

6. Elementer for dekorasjon, etter eget skjønn.

La oss begynne å lage 3D -postkort til nyttår

Det er nødvendig å kutte ut flere trekanter fra farget papp; for dette formålet, ta en krøllete saks. I fremtiden vil disse trekantene bli trekroner. Du trenger ikke å gjøre dem like, du kan eksperimentere med størrelsene.

Idé nummer 8. Nyttårskort med 3D -effekt

La oss nå begynne å forberede basen på postkortet. For dette formålet må du ta to ark papp og papir. Kartongen vil fungere som underlag, og papiret vil være den indre tråden på kortet. Og bøy dem i to

Et ark som vil spille rollen som en indre foring må først skisseres, og deretter bruke en geistlig kniv eller saks for å skjære. Merker påføres vinkelrett på papirbrettet og er omtrent som trinn, nemlig stubber for dårlige juletrær.

Et ark som vil spille rollen som en indre foring må først skisseres, og deretter bruke en geistlig kniv eller saks for å skjære

Kronene på juletrær tilberedt på forhånd må nå limes på plass. For å gjøre dette, åpne den indre innsatsen på postkortet, du bør få noe som trinn, så fest juletrærne på dem. Prinsippet for postkortet har allerede blitt klart for deg.?

Nå må du lime den indre innsatsen på postkortet i et brettet pappark

Nå må du lime den indre innsatsen på postkortet i et brettet pappark.

Juletrær limt på innsiden kan dekoreres med flate dekorasjoner laget av samme papir.

Juletrær limt på innsiden kan dekoreres med flate dekorasjoner laget av samme papir.

Det er alt. Postkort med 3D -effekt er klart.

Idé nummer 9. Nyttårs dynamisk kort

Vi foreslår at du gjør deg kjent med ideen om å lage en veldig original hilsen og ikke bare nyttårskort. Men likevel vil det se ut som arkene brettet i to som er kjent for oss. Selv om her er et helt annet prinsipp. Men adressaten vil definitivt like det.

Idé nummer 9. Nyttårs dynamisk kort

Så, hva trenger du for å lage et dynamisk nyttårskort:

1. Tykk farget papp og / eller papir. A4 -format er nok.

2. Saks.

3. Papirkniv.

4. Kompass.

5. Nok tykk tråd.

La oss begynne å lage et dynamisk postkort

Tegn en sirkel med et kompass på et standard A4 -ark. Klipp den deretter ut. Brett nå den resulterende sirkelen i to og bruk saks til å gjøre kutt som er vekselvis ordnet og gjenspeiler sirkelens konturer. Når du beveger deg bort fra midten, bør snittene bli lengre..

La oss begynne å lage et dynamisk postkort

Etter det må du rette sirkelen. Lim tråden til midten av sirkelen. For å gjøre produktet mer interessant. Tråden føres gjennom toppen og sirkler av papp, kontrastfarge, limes til den. Tråden er plassert slik at de limte sirklene er plassert under bunnen av sirkelen. Hvis du drar i snoren, blir strukturen til en uvanlig krans formet som et sildeben. Og inne i hennes lyse sirkler vil lekende bli sett.

Nå må du lime juletreet etter at du har returnert det til brettet tilstand.

Nå må du lime juletreet etter at du har returnert det til brettet tilstand. Mens du limer, må du passe på at du ikke limer for mye, og treet har evnen til å krype ut. Basen du vil lime ditt dynamiske juletre på kan være laget av brettet papp.

Det er i utgangspunktet det. Du har et uvanlig og dynamisk postkort, det gjenstår å skrive gratulasjoner og gi.

Idé nummer 10. Nyttårskort, dekorert med dobbeltsidig tape med bakside

Vi tilbyr deg flere alternativer samtidig under en overskrift. Siden de har et felles element – i alle versjoner ble dobbeltsidig tape med bakside brukt som grunnlag for å dekorere og fikse elementene.

Så, hva trenger du for å lage et nyttårs gratulasjonskort ved hjelp av dobbeltsidig tape:

  1. Dobbeltsidig tape med bakside.
  2. Tykk farget papp eller papir. A4 -format er nok.
  3. Saks.
  4. Formet hulling, etter ønske.
  5. Bånd, ledning eller tykk tråd.

Alternativ 1. Først må du forberede det grunnleggende for postkortene. Dette er veldig enkelt å gjøre – du trenger bare å ta et par ark papp og bøye dem i to. Du kan lage ikke bare rektangulære former, men de enkleste og mest kjente. Trekantede eller papp vil også være ganske originale, bare husk at ikke alle dekorelementer ser like bra ut, for eksempel på en rund form.

Video, DIY julekort

Deretter forbereder vi elementene til dekorasjon. Klipp ut mange fargede pappsirkler fra farget papir med en formet hullemaskin. Det er ønskelig at størrelsen er forskjellig. Vel, hvis det ikke ble funnet et hull i gården, kan du ganske enkelt kutte alt ut med saks. Det vil riktignok ta mer tid, men vi leter ikke etter enkle måter? Det er bedre å ta papir som er hardt og forskjellig i fargen. Det ideelle alternativet ville være å bruke farger som er forskjellige i flere toner, men i samme nyanse. Du kan ta papir som simulerer en speiloverflate og legge det inn som et tillegg.

Nå må du ta den forberedte basen på postkortet og lime tape på det. Etter å ha laget et skinn av en sirkel på arket

Nå må du ta den forberedte basen på postkortet og lime tape på det. Ved å lage et skinn av en sirkel på arket. Fjern deretter beskyttelseslaget fra teipene og lim de flerfargede sirklene. Gjenta denne fremgangsmåten når du legger til flere lag. Prøv å bytte krus i forskjellige størrelser. Antall lag er ditt. Legg dem til du får ønsket resultat. Så er det bare å knytte et fargerikt bånd med en sløyfe og lime det på toppen, slik at krusene limes i lag til en slags krans..

Alternativ 2. Et ganske minimalistisk alternativ. Bra for menn eller gutter. Du trenger en forberedt base av postkortet, som du limer et stykke tape på, og på den en firkant med vanlig papp. Bestem størrelsen selv. Øverst på pappruten plasserer du en litt broket båndbue. Det vil vise seg å være en slags stilisering av bildet av en gave..

... Bestem størrelsen selv. Øverst på pappruten plasserer du en lett broket båndbue

Alternativ 3. Klipp ut flere rektangler i forskjellige former fra farget papp. De må pakkes inn med tråd på den måten å pakke inn gaver med bånd og la en sløyfe ligge på toppen. Fest deretter postkortene på rad på det dobbeltsidige storfeet langs den nedre kanten av emnet. Du kan kortfattet legge til “godt nytt år!”

Enkle DIY julekort. Ideer for kreativitet

Idé nummer 11. Hilsen nyttårskort, dekorert med symaskinsøm

Dette er en ekstremt interessant idé. Fordi selv tanken på stifting av papir allerede er overraskende. Denne ideen er basert på applikasjon, som er festet på plass med maskinsøm. Naturligvis kan sømmen også påføres manuelt, du kan finne en viss sjarm og originalitet i dette. Begge bør prøves ut, ettersom forskjellige suturteknikker kan gi kortet ditt et helt annet utseende..

Hilsen nyttårskort, dekorert med symaskinsøm

Så, hva trenger du for å lage et nyttårskort dekorert med en symaskinsøm:

1. Symaskin. I prinsippet kan du også lage masker for hånd..

2. Tykk farget papp eller papir. A4 -format er nok.

3. Saks.

4. Ekstra dekorasjoner etter eget skjønn.

La oss komme i gang.

Nå, fra hvilken som helst type og farging av papir, kutt ut dekorative elementer. Det kan være juletrær, baller, stjerner. Og papir kan være vanlig eller variert, monokrom. Innpakning, for scrapbooking, enkelt, trykt på en skriver eller fargerike sider i gamle blader. Brett deretter alle elementene oppå hverandre og sy med en skrivemaskin. Prøv å fikse alle lagene med en linje. Ta en lys tråd slik at du tydelig kan se den mot den generelle bakgrunnen. Sett trådspenningen til den laveste verdien.

Du kan plassere et hvilket som helst element eller lage mange lag. Eksperimenter som du vil. Linjen kan være lakonisk arrangert eller laget et sett, og krysser dem.

Video, DIY gratulasjonskort til nyttår og jul

Her er et utvalg av ideer vi fikk denne gangen. Vi håper at du har funnet noe selv blant de foreslåtte ideene. Gi flere kort og gaver, fyll dem med varme ønsker og hyggelige ord. Godt nytt år!