DIY nyttårsstøvel

Strømper og støvler til gaver til nyttår

Hver av oss elsker nyttår, for på denne høytiden er det vanlig å gi gaver med egne hender. For at en overraskelse skal bli likt, må den pakkes tilstrekkelig. Legg en gave, for eksempel en julenissestøvle laget av dine egne hender.

DIY nyttårsstøvel

Lag en filtstøvel med egne hender

For en filtstøvel må du forberede:

  • rød eller blå filt;
  • sterke tråder;
  • en nål og blyant;
  • lett stoff.

To like deler av støvelen skal kuttes ut av filten.

To like deler av støvelen skal kuttes ut av filten. Sy snøfnugg på detaljene med hvit tråd. Du må kutte et rektangel av hvitt stoff langs bredden på støvlens øvre kant og sy det til produktet. Koble deretter de to emnene og sy dem sammen. Lag deretter en løkke med tråden, og legg gavene i bagasjerommet.

Lappeteppe til nyttår

Lappeteppe til nyttår

Du kan også lage en støvel med patchwork -teknikken. For tetthet av produktet, forbered mellomstore firkanter og en syntetisk vinterisator. Komme ned til den viktigste kreative prosessen.

Du kan også lage en støvel med patchwork -teknikken.

Brett støveldelene i riktig rekkefølge. Legg den ene puten først ned, deretter den andre opp. Legg deretter strimlene vendt opp, og på dem la stoffet på baksiden av støvelen, med forsiden ned. Alle delene skal være godt montert, sirkle konturen og sy dem med en skrivemaskin. Overflødig stoff må kuttes og vendes mellom topp og lappeteppe. Dekorer rørene og legg til nyttårsoverraskelser i støvelen.

DIY julenissen strømpe

DIY julenissen strømpe

For å lage en strømpe med et applikasjonsmønster for nyttår, ta:

  • et slitesterkt stykke stoff, for eksempel drapering;
  • chintz og bomull;
  • søknadstegning;
  • saks med en nål;
  • sterke tråder;
  • smigrende lakk.

Klipp 2 strømper av et sterkt stykke stoff

Klipp 2 stykker strømpe av et sterkt stykke stoff. Til en av dem bør du sy en applikasjonstegning med egne hender, men ikke helt, for å fylle den med bomull for bulk.

Sy deretter enden av applikasjonen. Fra et annet stoff må du sy kantene til produktet

Sy deretter enden av applikasjonen. Fra et annet stoff må du sy kantene til produktet. Broder snøfnuggene med hvit tråd, og kutt 2 stykker strømpe ut av chintz -stoffet på samme måte som for solid stoff. Deretter må du overskye chintz -stoffet og sy til den ytre delen av gardinhalvdelene.

Strømpen kan vendes og formes til en løkke

Strømpen kan vendes på innsiden og formes til en løkke. Med skinnende lakk på strømpen, skriv navnet på personen som gaven er beregnet til.