DIY scrapbooking for nybegynnere

Scrapbooking for nybegynnere. Mesterklasse med foto

Populært ord i dag "Scrapbooking" kan bokstavelig talt oversettes som en bok med utklipp. Denne typen håndarbeid lar alle arrangere et vakkert gjør-det-selv-fotoalbum, som vil bevare mange hyggelige stunder og familiehistorie. Ved å bruke scrapbooking -teknikken kan du lage en dagbok, notatbok eller notatbok, alt avhenger av fantasien din. Hvis du bestemmer deg for å begynne med scrapbooking, vil du først kjøpe mange materialer samtidig. Ta deg tid I ​​denne artikkelen vil vi fortelle deg om hva du trenger for scrapbooking og hvordan du designer et panel og en notatbok ved hjelp av denne teknikken..

Scrapbooking materialer. Bilde

Først av alt trenger du saks, som kommer i forskjellige typer og former. Hvis du bare begynner å mestre kunsten å scrapbooke, så kjøp bare et par for første gang, for eksempel en krøllete og vanlig saks.

Først av alt trenger du saks, som kommer i forskjellige typer og former. Hvis du bare begynner å mestre scrapbookingkunsten, så kjøp bare et par for første gang, for eksempel en krøllete og vanlig saks.

Dobbeltsidig tape er nyttig for liming av fotografier, mens den ikke er egnet for liming av bakgrunner og små detaljer. Lim kan kjøpes PVA og Moment. Hullstansen vil også komme godt med..

Dobbeltsidig tape er nyttig for liming av fotografier, mens den ikke er egnet for liming av bakgrunner og små detaljer. Lim kan kjøpes PVA og Moment. Et hullslag vil også komme godt med.

Noen sømmer må kanskje utføres med symaskin, men dette er ikke nødvendig. Du kan gjøre alt du trenger for å sy pent med håndsøm. Nyttig for en skjærematte med markeringer, samt bånd, perler og dekorative stempler..

DIY fotopaneler

Dette er en av de enkle mesterklassene som vil hjelpe deg med å mestre det grunnleggende i scrapbooking. Du trenger scrapbookingpapir eller vanlig tapet, saks, linjal, pappeske, lim, hull, dobbeltsidig tape, farget papir.

Dette er en av de enkle mesterklassene som vil hjelpe deg med å mestre det grunnleggende i scrapbooking. Du trenger scrapbookingpapir eller vanlig tapet, saks, linjal, pappeske, lim, hull, dobbeltsidig tape, farget papir.

Ta lokket på skoesken og dekk det med brunt papir. Du kan velge papiret som passer til fargen på interiøret. På bunnen av dette lokket må du lime papir med en slags trykk. Dette vil være grunnlaget for panelet..

Ta lokket på skoesken og dekk det med brunt papir. Du kan velge papiret som passer til fargen på interiøret. På bunnen av dette lokket må du lime papir med en slags trykk. Dette vil være grunnlaget for panelet.

Vi anbefaler å lese: DIY papirblomster trinnvis foto

Du må kutte ut skillevegger fra papp og lime dem med brunt papir også. Installer dem deretter i esken. Nå kan han begynne å pynte. Hvis du tar vakkert papir og tegner en spiral på det, og deretter klipper det ut, får du en vakker blomst. Selv originale sommerfugler kan kuttes ut av papir, som deretter ganske enkelt dekker i en passende farge..

Det gjenstår bare å fylle ut panelet med vakre bilder og henge det på rommet ditt. Et håndlaget fotopanel vil dekorere interiøret ditt lenge.Gjør-det-selv fotopanel

Det gjenstår bare å fylle ut panelet med vakre bilder og henge det på rommet ditt. Et gjør-det-selv fotopanel vil dekorere interiøret ditt lenge.

Scrapbooking for nybegynnere. Notatblokker

Scrapbooking er en unik kunstform som lar deg lage originale objekter fra vanlige gjenstander. Til tross for populariteten til gadgets, har vanlige papirbøker ennå ikke gått av moten. Selv en nybegynner i scrapbooking -teknikken kan lage dem..

Du vil trenge:

– farget dobbeltsidig papir

– skrivesaker

– saks

– tråden med en nål

– lim

– syl

– tøyet

– lim

– tetningsmasse

Notatbok for utklippsbok

Ta omtrent 13 fargede ark og brett dem i to. Du kan veksle mellom beige og blå ark, alt avhenger av fantasien din. Du må forberede 10 slike emner. Som et resultat vil notatboken være i A5 -format med 130 sider..

Ta omtrent 13 fargede ark og brett dem i to. Du kan veksle mellom beige og blå ark, alt avhenger av fantasien din. Du må forberede 10 slike emner. Som et resultat vil notatboken være i A5 -format med 130 sider.

For å komprimere en notatbok må du feste papp på begge sider og feste med klesklyper. La arkene stå på en slik presse i 10-15 timer. Fest det deretter med klips på den andre siden. Nå må du lage hull i bindingen i samme avstand. Det er praktisk å gjøre dette med en syl eller en vanlig fil..

Lær hvordan du lager et fotoalbum fra artikkelen: DIY scrapbooking -album

Klipp ut to bånd fra stoffet, samme bredde som avstanden mellom hullene på bindingen. De vil holde alle deler av notatboken sammen. Begynn å sy dem på hver av de 10 notatbøkene, og legg dem gradvis til. Du må sy to bånd i samme avstand fra hverandre. Fest deretter papp igjen på begge sider. Alle elementene på tavlen må være flate.

Klipp ut to bånd fra stoffet, samme bredde som avstanden mellom hullene på bindingen. De vil holde alle deler av notatboken sammen. Begynn å sy dem på hver av de 10 notatbøkene, og legg dem gradvis til. Du må sy to bånd i samme avstand fra hverandre. Fest deretter papp igjen på begge sider. Alle elementene i blokken skal være flate.

Deretter påføres et tetningsmiddel på bindingen. Emnet til notatboken festes med papp med stifter og får stå i flere timer.

Deretter påføres et tetningsmiddel på bindingen. Emnet til notatboken festes med papp med stifter og får stå i flere timer.

For å skjule lettelsen av tapede bånd under flybladet, lim kraftpapirruter. Forbered scrapbookingpapir separat for å dekorere papirene våre.

For å skjule lettelsen av tapede bånd under flybladet, lim kraftpapirruter. Klargjør scrapbookingpapir separat for å dekorere papirene våre. Til omslaget brukes papp, som limes til en papprygg. Dette vil lage en ramme for den bærbare datamaskinen som du kan pakke inn med stoff. Kantene på stoffet limes og limes til omslaget.

Til omslaget brukes papp, som limes på en papprygg. Dette vil lage en ramme for den bærbare datamaskinen som du kan pakke inn med stoff. Kantene på stoffet limes og limes til omslaget.

deksel til notatbok scrapbooking

Nå kan du begynne å dekorere notatblokken din ved hjelp av scrapbooking -teknikken.

Nå kan du begynne å dekorere notatblokken din ved hjelp av scrapbooking -teknikken.

Vi håper at artikkelen vår handler om scrapbooking for nybegynnere nyttig, og du vil snart mestre denne typen håndarbeid.