DIY skallbuketter

DIY skallbuketter

DIY skallbuketter

Skjellbuketter – dette er en ny retning innen bryllupsmote, som begynte å utvikle seg aktivt rundt om i verden. De geniale komposisjonene er perfekte for et bryllup med nautisk tema, men vil også passe for tradisjonelle bryllup. Havbuketter har mange fordeler: de vil aldri visne, de kan være av hvilken som helst farge, de vil beholde et langt minne om følelser på bryllupsdagen. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du lager dine egne bryllupsbuketter av skjell..

Skjellglamelia

Glamelia er en type bryllupsbukett der en blomst er laget av kronblad. Sjarmerende glamelia er ideell for et delikat og sofistikert bilde av en brud eller en romantisk fotografering.

Materialer til håndverket vårt - bukett:

Materialer til håndverket vårt – bukett:

 • skaller edle pektiner;
 • tape tape;
 • limpistol;
 • blomstertråd.

DIY glamelia mesterklasse

DIY glamelia mesterklasse

 1. For hvert skall trenger du 15 cm wire, som må pakkes inn med tape.
 2. På enden av tråden må du danne en løkke og lime den til den med baksiden av skallet. Gjør dette for hvert skall..
 3. Nå kan du begynne å ordne buketten. Start med det minste skallet, som skal være i midten. Øk størrelsen på skjellene gradvis til kantene for å gjøre blomsten vakker.
 4. Ikke glem å feste skallbladene med tape for å gjøre buketten varig..
 5. Etter det kan du lage et håndtak av en blomstermikrofon eller bare pakke inn ledningen med tape for å passe til skjellene..

Glamelia bryllupsbukett vil fremheve skjønnheten og individualiteten til enhver brud.

Glamelia bryllupsbukett vil understreke skjønnheten og individualiteten til enhver brud.

Utvalg av skjellbuketter

I disse buketter kan du kombinere ikke bare skjell, men også småstein eller skjell fra andre innbyggere i havet. Hver håndverker kan få en eksklusiv bukett som utfyller brudens bilde og dekorerer fotosessionen..

Utvalg av skjellbuketter

Materialer:

 • blomsterball;
 • satengbånd;
 • flerfargede steiner;
 • limpistol;
 • metalltråd;
 • sjøskjell;
 • plastrør.

Masterklasse havbuketter fra skjell

Masterklasse havbuketter fra skjell

1. Bestem formen på buketten. Du kan bruke en blomsterkule som base eller kutte en annen form fra en blomstersvamp. Noen nålekvinner lager sin egen ball av tråd eller papir. Fest ballongen på blomsterhandlermikrofonen.

2. Forbered skjellene. De må vaskes og hull bores slik at ledningen kan settes inn. Hvis du har en limpistol, kan du ganske enkelt lime skjellene til trådsløyfen. Forbered småstein eller perler på samme måte..

Forbered skjellene dine. De må vaskes og hull bores slik at ledningen kan settes inn

3. Buketten blir mer original hvis du bruker forskjellige typer skall og ekstra dekor.

4. Begynn nå å forme buketten. For å gjøre dette, sett ledningen med skjell inn i en blomstersvamp eller annen base. Ikke glem ytterligere dekorative elementer, for eksempel steiner, perler, tyll, søljer.

Pakk blomstermikrofonen med et bånd for å passe buketten. Basen på buketten kan også dekoreres med bånd.

5. Pakk blomstermikrofonen med et bånd for å passe buketten. Basen på buketten kan også dekoreres med bånd..

Se videoen: Håndverk – blomster fra skjell

Det er ganske enkelt å lage en bukett med skall, det viktigste er å vise fantasi og fordele skjellene med smak. Hvor kan jeg få skjell? De kan hentes på stranden eller kjøpes i butikken, som annet håndverkstilbehør. Havbuketter er en fasjonabel kunnskap som raskt blir populær blant kjennere av kreativt håndverk. Hvem som helst kan mestre denne nye floristiske teknikken, det viktigste er ikke å være redd for å eksperimentere.