DIY søte buketter med søtsaker

DIY buketter med søtsaker. Steg for steg foto, mesterklasse

Det er best for søte tenner å gi en bukett, som ikke bare består av blomster, men også av søtsaker. Denne blomsterretningen fikk navnet Sweet Design og ble betydelig populær. Det er ikke nødvendig å henvende seg til spesialister for å lage en søt bukett, du kan prøve å lage en vakker og original bukett med søtsaker.

Materialer:

– flerfargede kunstige kvister;

– grønt bølgepapp;

– blomstertråd;

– cellofan;

– sjokolade godteri;

– innpakning;

– limpistol;

– skotape, saks, klesklyper med roser.

verktøy for å lage buketter med godteri

Gjør-det-selv søt søtsakerbukett. Bilde

Ta innpakningspapir, velg fargen du vil ha, for eksempel rosa med hvite prikker. Skjær i smale, 8 cm strimler. Jo lengre, jo mer frodig vil rosen være. Vi bøyer kantene innover, bøyer enden av stripen 90 grader og danner bokstaven “G”. Hold halen, bøy stripen i en sirkel, fest den resulterende knoppen med en dråpe lim.

Ta innpakningspapir, velg fargen du vil ha, for eksempel rosa med hvite prikker. Skjær i smale, 8 cm strimler. Jo lengre, jo mer frodig vil rosen være. Vi bøyer kantene innover, bøyer enden av stripen 90 grader og danner bokstaven

Vi danner en stamme av bølgepapir, for dette kutter vi av en papirstrimmel, ruller den sammen til et rør og fester den til den resulterende knoppen. Vi fikser med lim.

Med tape vil vi feste rosen vår til en kunstig stilk, dette er gjort for å gi buketten vår stivhet. Lag resten av blomstene til komposisjonen.

Vi danner en stamme av bølgepapir, for dette kutter vi av en papirstrimmel, ruller den sammen til et rør og fester den til den resulterende knoppen. Vi fikser det med lim. Med tape vil vi feste rosen vår til en kunstig stilk, dette er gjort for å gi stivheten til buketten vår. Lag resten av blomstene til komposisjonen.

La oss komme ned til den søte delen av prosjektet vårt. Vi tar sjokoladegodiset, frigjør det fra innpakningen. Vi pakker godteriet inn i cellofan, vri resten av cellofanen inn i stammen med et rør og fest det med tape. Vi fester det resulterende emnet med det samme båndet til en kunstig kvist. Vi setter alle emnene sammen, vi knytter dem med blomstertråd.

Klipp ut en firkant fra innpakningspapiret, brett den diagonalt og deretter igjen til du får en tynn trekant. Vi retter den til en firkant brettet i to, pakker buketten vår i papir.

Klipp ut en firkant fra innpakningspapiret, brett den diagonalt og deretter igjen til du får en tynn trekant. Vi retter den til en firkant brettet i to, pakker buketten vår i papir.

Hvis det er et dekorativt bånd, kan du lage en frodig bue av det og feste det til buketten..

Hvis det er et dekorativt bånd, kan du lage en frodig bue av det og feste det til buketten. For pålitelighet knytter vi buketten ved foten med floristisk ledning, klemmer klesnåler med roser.

For pålitelighet knytter vi buketten ved foten med blomstertråd, vi hekter klesklyper med roser.

vakker sløyfe for å dekorere buketter

Søt bukett er klar.

Søt bukett er klarSøt bukett med søtsaker

Nå har du også mestret teknikken Sweet Design og kan lage unike komposisjoner med egne hender. Godteri blomster vil kunne stå i en vase mye lenger enn levende, med mindre det selvfølgelig bor en søt tann i huset.