DIY Valentinsdag gaver

DIY Valentinsdag gaveideer

Valentinsdag nærmer seg, og alle som ennå ikke har hatt tid til å forberede seg på denne ferien, må raskt brette opp ermene og lage et slags “mirakel” som kan vise den andre halvparten all kjærlighet og omsorg som overvelder giveren!

Og vi vil hjelpe deg med dette og dele noen ideer: vi vil både fortelle og vise!

Idé nummer 1

På Valentinsdag må du ha det gøy, dusje din kjære med gaver og vise følelsene dine! For å vise alle hvem som er best for deg, vil disse strikkede votter hjelpe:

På Valentinsdag må du ha det gøy, dusje din kjære med gaver og vise følelsene dine!

For de som vet hvordan de skal strikkes, vil det ikke være vanskelig å lage en slik “kreativ” gave, men tvert imot vil arbeidet argumentere i ett åndedrag, i påvente av en reaksjon på en SÅ overraskelse!

For de som vet hvordan de skal strikkes, vil det ikke være vanskelig å lage en slik

Og hva med de forelskede, hvis verdighet ikke inkluderer evnen til å strikke, men som virkelig, virkelig likte ideen vår? Det er en vei ut for dem, men de må fortsatt bevæpne seg med en tråd og en nål og bare sy slike votter! For å gi gaven enda mer symbolikk kan du dessuten sy en vanlig vott i form av et hjerte! Alle vil umiddelbart forstå hvem, hvor og med hvem!

Idé nummer 2

Et feriekort med kjærlighetserklæringer vil være, om ikke den beste gaven, så en av de mest – helt sikkert!

Et feriekort med kjærlighetserklæringer vil være, om ikke den beste gaven

For en slik applikasjon trenger du tykk hvit papp til bunnen av postkortet og tykt farget papir i passende farger. Bevæp deg også med saks, PVA -lim, bånd og en skrivepenn.

Alt er gjort veldig enkelt! På hvitpapirbunnen limes, farges og limes en annen base slik at de kantede kantene på det hvite papiret spiller rollen som en ramme. Deretter kutter vi ut og limer “treet” fra mørkbrunt eller svart papir. Det neste trinnet er å kutte hjertene fra rosa papir og et litt større fra hvitt, de utstående kantene på de hvite hjerter skal være i form av kronblad! Nå er neste 20-25 små rosa papirhjerter. For å gjøre det lettere å jobbe med små hjerter, se etter spesielle krøllete slag i butikkene, de eksisterer i form av hjerter og i form av blomster, blader …

Klipp heller de små hvite papirene og sett deg ned for å skrive dine kjærlighetsbekjennelser! Han vil godt slå på fantasien, og hvis du er så avansert og talentfull at du kan skrive alt dette i vers – ære og ros til deg og din innsats vil definitivt få respons i ditt kjære hjerte! Vi tar en penn og med en vakker håndskrift legger vi alt du fant opp på rullene, vrir dem og knytter dem med tynne lyse bånd!

Vi limer rosa hjerter på hvite hjerter, og allerede på dem fester vi ruller med kjærlighetsbekjennelser vridd i et rør!

Idé nummer 3

Ikke alle har råd til en slik gave, men den kan smelte enhver is og vil gjøre et uforglemmelig inntrykk på Lady of your heart.!

Ikke alle har råd til en slik gave, men den er i stand til å smelte is og vil gjøre et uforglemmelig inntrykk av den

Idé nummer 4

La oss gå tilbake til “valentines”! Som du husker, er dette navnet på kort og gaver som har form av et hjerte og gis til Valentinsdag.!

La oss gå tilbake til

Minner denne “valentinen” deg om noe? Yin og Yang, maskulin og feminin, harmoni … hvorfor ikke?! Et slikt postkort lages raskt, enkelt, uten noen forberedende øyeblikk! Vurder våre trinnvise instruksjoner i bilder igjen:

Idé nummer 5

Men et slikt bilde, laget av dine egne hender, vil lett passe inn i ethvert interiør, og vil gi litt glede av det..

Men et slikt bilde, laget av dine egne hender, vil lett passe inn i ethvert interiør

For å lage dette bildet, få en ramme av passende størrelse, et ark tykt papp og hvitt papir for bladene og stammen på treet. Forbered også et lite stykke rødt papir, saks og selvfølgelig PVA -lim..

Selve arbeidet vil ikke ta mye tid, men vil gi deg minutter med inspirasjon.