Dukker fra nylonstrømpebukser. Mesterklasse for nybegynnere

Hvordan lage en dukke av nylonstrømpebukser trinn for trinn. Bilde

Dukkeindustrien er slående i sin variasjon og skjønnhet. Det er bare ingen dukker i dag! Karakterer fra eventyrlige tegneserier, utstoppede dukker, morsomme dukker eller ekte damer. Vil du fylle ut samlingen din med en ny dukke eller presentere en uvanlig dukke for et barn i gave? Prøv deretter lag en rumpe av nylonstrømper gjør det selv. En enkel mesterklasse vil hjelpe nybegynnere med å mestre trikoteknikken for håndarbeid.

Materialer:

– tights i nylon

– sintepon

– Strikking

– saks, tråd, nål, fingerbøl

– bånd og rester av stoff til klær.

Trinn-for-trinn mesterklasse: popikdukke fra nylonstrømpebukser

Popikdukken fikk navnet sitt fordi den har et ganske uttrykksfullt “femte punkt”. Det er ganske enkelt å lage det innen en time, det viktigste er å følge en trinnvis mesterklasse. Ta først en syntetisk vinterbeholder og del den i to deler – for hodet og for prestene. Ta strømpen separat og del den visuelt i to deler. Vri strømpen, velg samtidig forholdet mellom delene selv.

Popikdukken fikk navnet sitt fordi den har et ganske uttrykksfullt

Fyll forsiktig strømpen med polstring av polyester. Det er tilrådelig å forhåndsslipe den syntetiske vinterisatoren slik at det ikke oppstår uregelmessigheter i dukkens ansikt. Rull en nesekule separat av polstret polyester og sett den inn i strømpen. Nesen kan ha hvilken som helst form, men det enkleste alternativet er i form av en ball eller pære. Fest nesen med en tråd, og sy deretter to masker nederst for å simulere neseborene. Dermed har du dannet nesebroen, og nesen har fått den nødvendige formen..

Munnen er også utformet med masker, slik at du uavhengig kan justere smilets bredde. Form først hjørnene på leppene med masker, og fortsett deretter til leppene selv. Hver gang må du føre tråden til baksiden av hodet. Du kan skjule alle knutene med håret til en dukke eller en lue..

Munnen er også utformet med masker, slik at du uavhengig kan justere smilets bredde. Form først hjørnene på leppene med masker, og fortsett deretter til leppene selv. Hver gang må du føre tråden til baksiden av hodet. Du kan skjule alle knutene med håret til en dukke eller en lue.

Form leppene gradvis, og så kan du sminke dem med leppestift eller maling for å gi uttrykk til håndverket. Øynene kan også broderes eller limes på ferdige. Ciliaene er laget av børster, og øyelokkene er laget av et stykke nylon.

Les også: DIY -leker fra nylontights

Du må lage en parykk av strikketråder for å legge den på dukkehodet og skjule alle knutene som var igjen etter ansiktsdannelsen.

Form leppene gradvis, og så kan du sminke dem med leppestift eller maling for å gi uttrykk til håndverket. Øynene kan også broderes eller limes på ferdige. Cilia er laget av børster, og øyelokkene er laget av et stykke nylon.

Nå kan du begynne å dekorere det “femte punktet” på dukken. Fra den andre ballen må du danne et ass. For å gjøre dette, sy det langsgående hakk med en tråd på samme måte som leppene ble sydd..

Nå kan du begynne å dekorere det

Deretter begynner du å lage penner. For å gjøre dette, danner du en trådramme i form av et håndtak med fingre. Pakk den resulterende rammen med polstring polyester slik at håndtaket er voluminøst, og stram deretter håndtaket med nylonskinn.

Deretter begynner du å lage penner. For å gjøre dette, danner du en trådramme i form av et håndtak med fingre. Pakk den resulterende rammen med polstring polyester slik at håndtaket er voluminøst, og stram deretter håndtaket med nylonskinn.

Bena er sydd av polstret polyester dekket med nylon. Ikke glem å lage små tær og groper på føttene..

Bena er sydd av polstret polyester dekket med nylon. Ikke glem å lage små tær og fordypninger på føttene.

Når alle detaljene er klare, gjenstår det bare å sy drakten. Fra en slik blank får du ikke bare en jentedukke, men også en ekte sjørøver, skipskaptein eller en annen eventyrhelt. Det viktigste er å komme med riktig drakt, hodeplagg og frisyre. Ikke glem å dekke dukkens rumpe med truser.

12

Å lage en nylondukke er en flott mulighet til å tilbringe interessant fritid og lage et vakkert håndverk for et barn. Håndverk for glede vil bidra til å avsløre talentene dine.