En oppskriftsbok som en original gave til en elsker av matlaging

Hvordan lage en oppskriftsbok for en gave med egne hender

Denne ideen vil være akkurat den rette for de som leter etter en original og unik gave til den kulinariske spesialisten. Ofte er kokker som oftest ønsker å lage en slik gave mødre eller bestemødre som samler favorittoppskriftene sine i en gammel notatbok eller pappa. En selvlaget oppskriftsbok vil være en veltalende manifestasjon av dine følelser for adressaten..

Så, hva trenger du for å lage en oppskriftsbok med egne hender:

Så, hva trenger du for å lage en oppskriftsbok med egne hender:

  • Bindemappe.
  • Tekstil. Du trenger omtrent det dobbelte av området i den valgte mappen.
  • Mouline.
  • Skje eller gaffel til pynt.
  • Tykt papir eller papp.

La oss starte trinn for trinn

La oss starte med å utjevne bestikket. Avhengig av hvilken skje eller gaffel du har valgt, må du pakke den inn i et håndkle og rette den med en hammer. Slå forsiktig, men hardt nok til å utjevne eventuelle kurver på overflaten av bestikket. Skjeen eller gaffelen din skal være helt flat. I tilfelle av en gaffel, for ytterligere dekorativitet, kan du bruke tang med rund nese til å pakke nellene i spiraler.

Skjeen eller gaffelen din skal være helt flat.

Nå må du måle og klippe stoffet. Du må kutte ut et rektangel av ønsket størrelse fra stoffet, det vil si, i henhold til størrelsen på mappen, fra en kvote på 2,5 centimeter. Merk alle hjørner av mappen på en hvilken som helst måte som er praktisk for deg. Det viktigste er at notatene dine er usynlige. Ved å fokusere på kommentarene dine, vil det være lettere for deg å opprettholde nødvendig innrykk..

Nå må du måle og klippe stoffet. Du må kutte ut et rektangel av ønsket størrelse fra stoffet, det vil si i henhold til størrelsen på mappen

Når stoffet måles og kuttes, og hjørnemerkene påføres, er det på tide å bestemme designet. Alternativt kan vi tilby gjør-det-selv-mønsterbroderi.

Alternativt kan vi tilby mønsterbroderi

Malen overføres til stoffet ved hjelp av en karbonkopi eller på den gamle gamle måten med glass og skarp belysning.

Malen overføres til stoffet ved hjelp av en karbonkopi eller på den gamle gamle måten med glass og skarp belysning

Eksemplet bruker et ord, men du kan velge hva som helst, applikasjon eller noe annet etter din smak..

Eksemplet bruker et ord, men du kan velge hva som helst, applikasjon eller noe annet etter din smak.

Den overførte malen må broderes på stoffet. I prosessen kan du bruke tråder i forskjellige farger. Kontrast eller glatte overganger. Eller lag flere rader med dekorative sømmer..

Eller lag flere rader med dekorative sømmer.

For å gjøre innredningen mer kompleks, kan du bruke en sømaskin og påføre en sikksakk -søm vertikalt på stoffet flere sømmer. Merkene som er gjort tidligere, hjelper deg med å navigere i linjens oppstilling. For å være sikker kan du bruke noen retningslinjer på stoffet slik at sømmene ligger flatt og ikke vrir seg. Dette er hvis du ikke er trygg på dine evner og med en skrivemaskin “for deg”.

For tillit kan du bruke noen retningslinjer for stoffet slik at sømmene ligger flatt og ikke vrir seg.

Nå er det på tide å feste det forberedte bestikket til stoffet. Dette kan gjøres med lim eller sys på, eller du kan kombinere disse metodene for å være sikker på fiksering..

Etter at du har dekorert omslaget, er det på tide å feste det til mappen.

Når du har dekorert omslaget, er det på tide å feste det til mappen din. Plasser mappen på stoffet ved å bruke merkene du laget tidligere. Stoffet må tuckes opp og limes på nedre og øvre ryggrad. I stoffets hjørner skal det skjæres ut i form av den latinske bokstaven V. Etter det skal stoffet legges på lim. Dette må gjøres veldig forsiktig, ta vare på spenningen. Stoffet skal ikke være altfor strukket og ikke symmetrisk, men det skal ikke henges..

Stoffet skal ikke være altfor strukket og ikke symmetrisk, men det skal ikke henges.

Skjær to rektangler ut av tykt papir eller papp. Hovedkravet for dem er at de er litt mindre enn veggene i mappen og ikke går inn i bindingen, ellers blir mappen lukket med innsats, og enda verre vil selve pappa flasse av eller gå i stykker. Men størrelsen på pappruter bør være større enn innpakket stoff.

Alternativt kan de indre rutene også pakkes inn i klut og limes

Etter at du har målt og kuttet ut to identiske rektangler, må de limes på veggene i mappen. Vær spesielt oppmerksom på liming av hjørnene.

Etter at du har målt og kuttet ut to identiske rektangler, må de limes på veggene i mappen

Alternativt kan de indre rutene også pakkes inn i klut og limes. I tillegg kan dette stoffet også broderes.

Du kan vente til det tørker helt og donere mesterverket ditt

Du kan vente til det tørker helt og donere mesterverket ditt.

Ingen fan av å samle oppskrifter vil forbli likegyldige etter å ha mottatt en så søt liten ting som en gave.

Ingen fan av å samle oppskrifter vil forbli likegyldige etter å ha mottatt en så søt liten ting som en gave..