Floristikk. Håndverk fra naturlige blomster

DIY blomster. Håndverk fra naturlige blomster

DIY blomsterdekorasjon. Håndverk fra naturlige blomster

Blomsterhandel er en slags kunst og håndverk som alle kan lære. Blomsterhandlere jobber ikke bare med blomster, de kombinerer dyktig forskjellige naturmaterialer og lager vakre ikebana, paneler, buketter og collager. De siste årene har dekorasjon av interiør med dyreliv: friske blomster, blitt veldig populært, så ikke et eneste bryllup eller en annen feiring er komplett uten en bukett eller en blomsterbue. I denne artikkelen vil du finne ut hva du kan lage håndverk av naturlige blomster med egne hender ved hjelp av floristiske teknikker..

Leker fra naturlige blomster foto

Leker fra naturlige blomster foto

La oss se på hvordan du kan lage slike leker av naturlige blomster med egne hender..

Materialer:

– blomster;

– floristisk svamp;

– skrivesaker kniv;

– tråd- eller trespyd;

– vann.

DIY blomsterlekerverksted

DIY blomsterlekerverksted

1. Det er nødvendig å kutte ut en figur av et hvilket som helst dyr fra en blomstersvamp eller som det på en annen måte kalles “oase”. Du kan kutte hodet og kroppen fra ett stykke, og forberede bena separat. Skjær forsiktig, siden produktets generelle utseende direkte avhenger av arbeidsemnets form.

Det er nødvendig å kutte ut en figur av et hvilket som helst dyr fra en blomstersvamp eller som det på en annen måte kalles

2. Dypp svampene i en beholder med vann slik at de er fullstendig mettet med vann..

3. La overflødig fuktighet renne ut, og bruk en tråd eller et trespyd for å koble delene av leketøyet.

4. Begynn å forberede blomstene. For å gjøre dette må du på forhånd bestemme fargeskjemaet til produktet og velge passende blomster, for eksempel krysantemum eller tørkede blomster. Blomster i forskjellige størrelser vil se originale ut, som er egnet for å dekorere individuelle deler av produktet.

5. Klipp knoppene slik at ca 2-3 cm gjenstår av stammen Det er best å skjære stammen skrått slik at blomsten suger til seg vann og beholder sin friskhet lenger..

Stikk nå de tilberedte blomstene jevnt inn i svampen slik at det ikke er hull.

6. Stikk nå de tilberedte blomstene jevnt inn i svampen slik at det ikke er hull.

7. Lekets øyne kan være laget av papir, og nesen kan være laget av godteri. Dekorer produktet med bånd eller annen dekor.

Se videoen: verksted – leker laget av naturlige blomster

Håndverket fra friske blomster er klart! Dette blomsteroppsettet vil være et flott alternativ til enhver bukett. Det viktigste er å passe godt på det: vanne det annenhver dag med vann, og fukt små deler med en sprøyte. Et blomsteleker kan vare opptil 3 uker i sin opprinnelige tilstand. På denne måten kan du lage en pinnsvin, bjørn, hest eller en annen sammensetning. Alt avhenger av kreativiteten din. I dag utfører blomsterhandlere alle komposisjoner du kan gjenta hjemme alene..

Bukett med hageblomster

De sier at å kombinere buketter er en hel kunst, fordi du må være i stand til å finne en komposisjon og harmonisk kombinere forskjellige nyanser i den. Vi tilbyr å lage en bukett med hageblomster som vil utfylle brudens bilde eller ganske enkelt dekorere interiøret ditt.

Bukett med hageblomster

Materialer til buketten vår:

– tape tape;

– pins;

– tøyet;

– blomster;

– saks.

Materialer til buketten vår:

DIY bukett blomster mesterklasse

1. I enhver hage kan du finne lyse roser, tusenfryd, krysantemum, limonimum, pittosporum og tistel. Begynn å forme buketten din med lyse og store blomster som holder seg i midten av buketten. Fest dem med tape.

DIY bukett blomster mesterklasse

2. Legg gradvis til blomster i en annen farge, for eksempel tistel eller limoninum. Sørg for at fargene på plantene er jevnt fordelt. Etter å ha lagt til noen grener av en annen blomst, fest buketten igjen med tape.

3. Tilsett grønne blader i en sirkel. Skjær av overflødig lengde på stammen med en kniv.

Legg til grønne blader i en sirkel. Skjær av overflødig lengde på stammen med en kniv.

4. Dekk tapen med en klut. Lengden på håndtaket på buketten er vanligvis 10-15 cm. Pakk den inn med en klut og fest med pinner.

5. I tillegg kan buketten bindes med bånd.

Den lyse buketten vil se interessant ut i interiør i Provence-stil og er ideell for en fotografering.

Naturlig blomsterarmbånd

Smykker er enkle å finne i butikken, men hvis du vil ha et eksklusivt stykke laget av naturlige materialer, er dette håndverket til en blomsterhandler. Vi tilbyr en liten mesterklasse, hvordan lage et armbånd av blomster med egne hender.

hvordan lage et armbånd av blomster med egne hender

Materialer:

– ferdig armbånd laget av perler eller perler;

– metalltråd;

– lim;

– blomster;

– tape tape;

– nippers;

– satengbånd.

DIY blomstermester klasse

DIY blomstermesterklasse

1. Ta et satengbånd og sy kantene slik at det ikke faller av. Brett båndet flere ganger og trekk ledningen gjennom midten. Du bør få en vakker sløyfe.

2. Det er best å pakke inn ledningen med grønn tape slik at den skaper utseendet til en stilk.

3. Antall og type blomster kan velges uavhengig, det viktigste er at komposisjonen er lett og vakker. Klipp av overflødig stengelengde, og la det være 2-3 cm, og tre en ledning gjennom sepal.

Du kan velge antall og type blomster selv, det viktigste er at komposisjonen er lett og vakker.

4. Tilsett pelargonblad eller andre blader i blomsten og fest med tape. Ikke glem å pakke inn ledningen med grønn tape. Overskytende trådender kan trimmes med trådklippere eller saks..

Dryss sammensetningen på toppen med en blomsterspray.

5. Ta et armbånd med en metallplate og begynn gradvis å feste komposisjonene med tape. Bøy stammen under blomstene med et håndtak. Hvis du får stygge hull i buketten, lim blomster eller blader på dem. Dryss sammensetningen på toppen med en blomsterspray..

Master klasse i bryllup blomster

Forhåpentligvis artikkelen vår DIY blomster. Håndverk fra naturlige blomster Du likte det, og nå kan du enkelt lage en vakker bukett eller leketøy, som vil være en utmerket gave til dine kjære..