Gave til bestefar

Gave til bestefar

DIY gave til bestefar

Barn er veldig glad i både å ta imot og gi gaver til nære og kjære mennesker, så håndverk for dem er en av deres favorittaktiviteter. Takket være slike felles aktiviteter kan du utvikle mange gode egenskaper hos et barn, for eksempel utholdenhet og tålmodighet. I tillegg vil barnet kunne lære å gjøre noe hyggelig for andre! Det hender ofte at du ikke vet hvordan du skal glede bestefaren din, så er det bare å gjøre det selv en av de beste gavene for ham. Vi tilbyr deg flere alternativer for hva du kan gjøre for bestefaren din med egne hender. Det første håndverket er lettere, hvert barn kan gjøre det, og det andre krever mer utholdenhet, og du må utføre alle stadier av arbeidet under tilsyn av foreldre.

DIY ramme for bestefar

Materialer for å lage:

– liten ramme;

– kjøkken svamp;

– lim;

– akrylmaling (hvit);

– papir;

– blyanter.

Vi lager en ramme, fremdriften i arbeidet:

DIY ramme for bestefar

Du må begynne å jobbe med selve rammen. Den må males hvit med et lite stykke svamp, i flere lag. Vent deretter til malingen tørker og begynn å lime blyanter rundt omkretsen av rammen, som er ferdigskåret i biter av forskjellige størrelser. Da er det vanskeligste øyeblikket å lage origami av farget papir. Du kan komme med en idé for origami, eller du kan bruke en ordning for å lage en båt. Når båten er klar, limer vi den til bunnen av rammen, hvor du kan tegne havet og solen. Så vi fikk et originalt 3D -postkort veldig raskt.!

Tog av plastflaske

Materialer:

– 2 flasker;

– cocktailrør;

– 4 deksler;

– lim;

– glassmaling;

– lange pinner;

Vi tar et tog fra plastflasker i etapper:

Vi tar et tog fra plastflasker i etapper:

Deksler er hjul som må kobles til med pinner. Hull lages i midten og pinner limes. 2 lokk per pinne. Plastflasker kuttes i to, og bare halvparten uten bunn brukes. Sjablonger limes til sidene. Den viktigste delen av dette håndverket er å dekorere toget. Hvis du ikke har mulighet til å kjøpe de nødvendige malinger, kan du ganske enkelt kutte vinduene ut av papir og lime dem på flaskene. De to resulterende tilhengere er forbundet med de resterende sugerørene.

Se en video om emnet: DIY -gaver til bestefar

Hvert håndverk er originalt på sin egen måte og kan bringe mye glede til bestefaren din.!