Gaver til Valentinsdag

DIY valentine gaveideer

Hva kan du gi til Valentinsdag? 10 alternativer for DIY -overraskelser

Etter nyttårsfeiringen kommer en annen høytid for romantikere – 14. februar – Valentinsdag. På denne ferien er det vanlig å lage overraskelser for din sjelevenn. Vi tilbyr deg å bli kjent med 10 alternativer for å lage gaver med egne hender, med hvilken du definitivt kan glede dine nærmeste.

Ballonger ut av esken

Ballonger ut av esken

Forbered en stor pappeske med et hengslet lokk. Klipp et stykke lokk av siden av esken og lim det til et annet stykke på topplokket. Du burde ha en dør. Fest et håndtak til den eller legg til en vekt. Pakk esken med gavepapir. Blås opp ballongene med helium og legg dem i esken. Vi anbefaler å velge hjerteformede ballonger.

Hjertepute

Hjertepute

En interessant gave til Valentinsdag er en hjerteformet pute med et portrett av en du er glad i eller et bilde av et par. Bestill eller kjøp en pute – hjerte, ta et bilde og skriv det ut i et fotostudio. Legg bildet på en pute, klipp det med paljetter, blonder eller perler.

Surprise Quest

Surprise Quest

For å gjøre en overraskelse, må du kjøpe 10 konvolutter. Hver konvolutt bør inneholde en lapp med følgende ledetråd som leder til en annen konvolutt. Derfor må konvolutter plasseres i hele huset. I det siste hintet, angi hvor gaven er, og mens din signifikante andre leter etter en overraskelse, ta gaven og gi den umiddelbart til eieren av ditt hjerte.

Vakker dekorasjon av en bukett roser

Vakker dekorasjon av en bukett roser

Selvfølgelig er en slik overraskelse for jenter. Få en bukett roser og kjøp en ikke-levende rose. Den kunstige blomsten skal legges til midten av de friske blomstene. Buketten skal inneholde et kjærlighetsnotat med følgende innhold: “Jeg vil alltid elske deg til den siste rosen visner!”. Det er forstått at den kunstige blomsten aldri vil bli dårlig.

Musikkplate

Musikkplate

Kjøp eller brenn romantisk musikk selv. På forsiden av platen, ordne et felles foto av elskerne. For dette bildet, kom med et dikt eller prosa med kjærlighetsord.

Å lage en valentine

Å lage en valentine

Valentine er et symbol på oppmerksomhet og manifestasjon av kjærlighet for en elsket person. En slik overraskelse kan gjøres på en uvanlig måte. Forbered et vers, et ønske eller en skriftlig kjærlighetserklæring. Lag dine egne valentines eller kjøp dem i butikken. På hver valentine skriver du en tekstdel og legger dem i rekkefølge. Når en person leser den siste valentinen, kan du gi en gave.

Vi spiller for å få et ønske til å gå i oppfyllelse

Vi spiller for å få et ønske til å gå i oppfyllelse

På Valentinsdag kan du ha det gøy og leke for å få dine ønsker til å gå i oppfyllelse. Kjøp en hjerteformet gaveeske og legg dine ønsker i den. Ta ut valentines gjennom den øverste åpningen av esken og gjør det du trenger å gjøre på dem. Stol på meg, ha det gøy!

Vi belønner våre nærmeste med et diplom

Vi belønner våre nærmeste med et diplom

Du kan ikke bare kjøpe et diplom i en spesiell gavebutikk, men også lage det selv. Angi fortjeneste på at den elskede etter din mening er verdig, for eksempel “for det beste kyss” og så videre..

Elsker piller

Elsker piller

For å lage en slik gave, ta en tom vakker flaske eller krukke og legg små godterier i den. Skriv “Love piller!” På beholderen. Denne overraskelsen er perfekt for søte elskere.

Gi et tilbud om kjærlighet

Gi et tilbud om kjærlighet

På Valentinsdag kan du ikke bare gi en overraskelse, men også gi et tilbud til din elskede. Innstillingen skal være romantisk, for eksempel i en restaurant med lys, deilig middag og blomster. Tenk over din anerkjennelse til minste detalj, slik at den du velger blir glad og sørg for å godta gjensidighet!