Gjør-det-selv-brev

DIY bokstaver

DIY bokstaver

Innredningen av bryllupssalen lar deg skape en individuell atmosfære og understreke arrangementets stil. I dag kan rommet dekoreres med blomster, bånd, baller eller stoff, og volumetriske bokstaver laget av polystyren, som er enkle å lage med egne hender, vil bidra til å gi glede til interiøret..

DIY materialer for å lage bokstaver:

DIY materialer for å lage bokstaver:

 • – Isopor;
 • -markør;
 • – skarp kniv;
 • – papir;
 • – maling;
 • -sandpapir;
 • – farge film;
 • – Garland.

Stadier av arbeidet

vi lager et bøkoppsett av polystyren

 1. Bestem form og størrelse på bokstavene. Tegn dem i full størrelse på papir først. Hvis du ikke kan tegne, kan du prøve å skrive ut bokstaver på A4 -ark..
 2. Du kan bruke både hele skumstykker og rester. Bruk en markør for å overføre bokstavene til isopor og sjablong bokstavene med en skarp kniv.
 3. Nå må du slipe overflaten med grovt og deretter fint sandpapir for å få helt glatte bokstaver.
 4. Vi foreslår at du dekker overflaten til de ferdige bokstavene med maling, farget papir, avisklipp eller folie. Du kan lage vanlige eller fargede bokstaver, avhengig av personlige preferanser og interiørstilen de vil dekorere.
 5. Vi anbefaler å lage bakgrunnsbelysning for bokstavene hvis de er ment å dekorere rommet. For å gjøre dette kan du bruke en vanlig krans, som er festet langs kantene på bokstavene med tape. Det er best å kjøpe en LED -stripe for belysning av bokstaver, da det er mye lettere å jobbe med det, og det vil gi en glød av den nødvendige fargen..

bukvi-iz-penoplasta

Styrofoam -bokstaver kan i tillegg dekoreres med blomster laget av stoff eller papir, og pinner kan festes til dem for å markere stedene til brudeparet eller området for Candy Bar. Nylig har volumetriske bokstaver blitt aktivt brukt for fotografering, siden bildene er ganske originale og uvanlige. I tillegg til bokstavene fra skum, kan du lage forskjellige figurer som er praktiske å bruke i konkurranser på et bryllupsarrangement..

Se en nyttig video: om håndverk – DIY skumbokstaver

Når du lager bokstaver, må du for eksempel ta hensyn til formålet, slik at de ikke faller, du må lage en bredere og mer stabil base, og hvis de er bakgrunnsbelyst, må du plassere dem nær uttaket. Det er ganske enkelt å lage innredning til interiøret med egne hender, men det vil se stilig og moderne ut. Så i dag laget vi håndverksbrev med egne hender av skum, vi anbefaler også at du ser på DIY gaver -delen.