Håndverk fra baller med egne hender. Trinn-for-trinn instruksjoner, foto

Hvordan lage figurer av baller. Bilde trinn for trinn med en beskrivelse

Ballonger vil gjøre enhver festlig begivenhet uforglemmelig, derfor har komposisjoner fra ballonger i form av dyre- eller planteskikkelser begynt å bli etterspurt nylig. Nå kan du overraske en du er glad i med en bukett blomster fra ballonger eller en stor tegneseriefigur. For å gjøre originalt håndverk fra baller, det er ikke nødvendig å ha noen spesielle ferdigheter, det er nok å følge trinn-for-trinn-instruksjonene og gjenta alle trinnene med et foto.

Typer ballonger

  1. Latex. Dette er noen av de vanligste typene ballonger som brukes i aero -design. Overflaten kan være matt, blank, med gull- eller sølvglans..
  2. Milar eller folie. I slike ballonger beholdes helium lengst, opptil 3 uker. Folieballonghåndverk er sterkere og mer holdbart.
  3. Plastkuler er laget av et spesielt allergivennlig materiale og brukes mye av designere for interiørdekorasjon.

Hvis du bestemmer deg for å lage en blomst eller et dyr, trenger du vanlige latexballonger. De kan ha forskjellige størrelser og former, så velg dem basert på din egen idé..

Hvordan lage en hund fra en ballong med egne hender

Ta en lang latexballong. Trekk spissen litt før du blåser den opp. Disse ballongene blåses opp med en pumpe, siden de er ganske tette. For å modellere en ballonghund må du ikke blåse den opp helt. Når du vrir figuren, skal luften fordeles jevnt over ballen, hvis det ikke er plass, vil håndverket ditt bare sprekke.

Ta en lang latexballong. Trekk spissen litt før du blåser den opp. Disse ballongene blåses opp med en pumpe, siden de er ganske tette. For å modellere en ballonghund må du ikke blåse den opp helt. Når du vrir figuren, skal luften fordeles jevnt over ballen, hvis det ikke er plass, vil håndverket ditt bare sprekke.

Begynn å rulle ballen fra basen. Vri tre ganger for å lage tre pølser. Nå må du lage et hundeansikt av dem. For å gjøre dette, vri en av “pølsene”. Deretter må du vri ballen to ganger for å danne hundens poter..

Begynn å rulle ballen fra basen. Vri tre ganger for å lage tre pølser. Nå må du lage et hundeansikt av dem. For å gjøre dette, vri en av

Lag en pølse til kroppen, og deretter to til for det andre potet paret. Det gjenstår bare å lage en hestehale og hunden din er klar. En hund laget av ballonger vil forårsake mange entusiastiske følelser hos barnet ditt og vil være et godt alternativ til kjøpte leker..

Lag en pølse til kroppen, og deretter to til for det andre paret. Det gjenstår bare å lage en hestehale og hunden din er klar. En hund laget av ballonger vil forårsake mange entusiastiske følelser hos barnet ditt og vil være et godt alternativ til kjøpte leker.

DIY ballongelefant

For å lage en elefant trenger du også en lang ballong. Lag tre vendinger slik at du får de samme “pølsene”. For elefanten, gjør dem litt bredere. Etter det, bøy den andre “pølsen” i to og vri. Du vil ende opp med ett elefant øre. På samme måte kan du lage et annet elefant øre.

For å lage en elefant trenger du også en lang ballong. Lag tre vendinger slik at du får de samme

Etter det må du danne et lite hode, og deretter to forben..

Lag kroppen til elefanten og ytterligere to bein. Det gjenstår bare å lage en liten hale, og elefanten er klar. Bøy bagasjerommet og presenter håndverket for noen du vil muntre opp.

Hvordan lage en blekksprut av lange baller

Hvis du liker store håndverk, kan du prøve å lage en blekksprut. For å gjøre dette trenger du flere kuler i forskjellige farger. Ta en mellomstor rundkule som vil fungere som kroppen til en blekksprut. Du må feste to små til den – dette er øynene. De kan dekoreres med en tusj eller vanlig papir..

Hvis du liker store håndverk, kan du prøve å lage en blekksprut. For å gjøre dette trenger du flere kuler i forskjellige farger. Ta en mellomstor rundkule som vil fungere som kroppen til en blekksprut. Du må feste to små til den - dette er øynene. De kan dekoreres med en tusj eller vanlig papir.

Det gjenstår å feste tentaklene fra de lange ballene, og blekkspruten din er klar. Dette håndverket kan brukes til å dekorere interiøret i marin stil..

Det gjenstår å feste tentaklene fra de lange ballene, og blekkspruten din er klar. Dette håndverket kan brukes til å dekorere interiøret i en nautisk stil.

Ballongsjiraff

Du kan lage en rekke dyr av baller, til og med en sjiraff. For å gjøre dette må du vri den to ganger for å lage hodet og ørene til sjiraffen. Lag deretter en lang nakke.

Du kan lage en rekke dyr av baller, til og med en sjiraff. For å gjøre dette må du vri den to ganger for å lage hodet og ørene til sjiraffen. Lag deretter en lang nakke.

Det gjenstår å vri to forben, en lengre kropp, to bakben og en hale. Sjiraffen er klar.

Trinn-for-trinn-instruksjoner er utmerket materiale som det er lett å lære å lage en rekke håndverk fra ballene med egne hender. Vis fantasien din og tilbring interessant fritid. Når du har mestret den enkle ballmodelleringen, kan du gå videre til mer komplekse former. Aerodesign er en fasjonabel trend som kan bli fra en hobby til en kilde til ekstra inntekt.