Håndverk fra plastflaskehett

Håndverk fra plastflaskehett. Mesterklasse

I hvert hjem finner du plastflasker med fargerike lokk. Ikke kast disse nyttige materialene for håndarbeid, prøv å gjøre det interessant håndverk fra plastflaskehett. DIY -håndverk kan være en flott måte å tilbringe fritiden med hele familien, samt en mulighet til å lage et hjemmekino. Selv små barn kan lage leker av lokk. Slike originale håndverk vil være en hyggelig gave og dekorasjon for en barnehage..

Materialer:

– lokk fra plastflasker med forskjellige diametre;

– papp;

– filt eller foamiran;

– maling;

– papp:

– saks.

Håndverk mesterklasse fra flaskehett

For å gjøre lokket til en slags morsom skapning, må du lage vakre små øyne og feste dem på den. Du kan bruke de tomme sporene på pilleplatene. Hvis du tar valerianskålene og kutter brettet ut av det, får du veldig morsomme øyne. Du kan også tegne øyne på papp eller lage dem av et annet materiale..

Før du begynner å lage et håndverk, må du finne og laste ned malen for produktet du vil lage fra lokkene.Ulvemønstermaler for håndverk fra plastflaskerRødhette mønster

For å lime delene er Moment -limet ideelt, hvis ekstra dråper kan fjernes med en tannpirker. Du kan bruke en heliumpenn til å tegne små detaljer..

Du kan prøve å lage karakterer fra eventyret “Rødhette”. For å lage en jente, lim to hode- og kroppshett på den grå foamiranen.

For å lage en jente, lim de to hode- og kroppshettene på den grå foamiranen.

Fra en annen farge kan du lage armer og ben, og deretter klippe ut en rød hette. Lag en kurv og forkle hver for seg. Lim øynene og tegn en munn og nese for en søt jente.

Fra en annen farge kan du lage armer og ben, og deretter klippe ut en rød hette. Lag en kurv og forkle hver for seg. Lim øynene og tegn en munn og nese for en søt jente.

Les også: DIY fingerteater

For å lage en ulv fra eventyret “Rødhette”, ta lokk med forskjellige diametre og lim dem til Thomas nær hverandre. Forbered nå potene, ørene og halen fra skummet.

For å lage en ulv fra eventyret

Du kan velge fargeskjemaet selv. Lag en snute og lim flekkene på kroppen. Etter at ulven og jenta er klare, skjærer du ut dekslene og etterlater omtrent 1-2 mm grå form rundt slik at håndverket holdes stabilt..

Du kan velge fargeskjemaet selv. Lag en snute og lim flekkene på kroppen.

Nå kan du og barnet ditt lage fantastiske helter fra eventyr, fra tilsynelatende vanlige materialer. Håndverk fra plastflaskehett Er en god idé for hjemmekino. Du kan velge eventyrfigurer selv og gjøre dem ut av trafikkork. Hvis du har nok av dette materialet, kan du prøve å utføre mer voluminøse komposisjoner fra kork..