Håndverk: papirhjerte fra blomster fra servietter

Hvordan lage et hjerte av roser og servietter. Mesterklasse

Håndverk hjerte fra servietter egnet for en kjærlighetserklæring eller en hyggelig gave til en du er glad i. Det kan også brukes til å dekorere interiøret i et rom der et bryllup eller en annen festlig begivenhet vil finne sted. Det er ganske enkelt å lage vakre voluminøse hjerter i forskjellige former og størrelser, mens kostnadene vil være minimale. Plukk opp servietter som matcher fargen, rull papirroser eller andre blomster fra dem og lim på basen.

Materialer:

– Isopor;

– bølgepapp;

– Hersker;

– kniv;

– blyant;

– nål;

– tråder;

– servietter.

Hvordan lage et hjerte av papirroser

Før du begynner å lage disse håndverkene, må du bestemme størrelsen og formålet med hjertet. Avhengig av dette kan du bruke vanlig papp eller skum som base..

Før du begynner å lage disse håndverkene, må du bestemme størrelsen og formålet med hjertet. Avhengig av dette kan du bruke vanlig papp eller skum som base.

For å lukke skummet, lim basen med bølgepapp. Forbered en mal på forhånd slik at basen viser seg å være jevn, og du kan lage de samme håndverkene om nødvendig..

Forbered en mal på forhånd slik at basen viser seg å være jevn, og du kan lage de samme håndverkene om nødvendig.

Nyttig artikkel: Lag et hjerte av servietter

Servietroser er laget ganske enkelt. For å gjøre dette må du kutte ut de samme strimlene og deretter brette dem i to. Etter det, vri forsiktig stripene for ikke å gi kanter, og blomsten forblir frodig. Du kan fikse servietten for å beholde formen med en limpistol eller stiftemaskin. Forbered nok emner slik at du kan fylle overflaten av basen helt.

Du kan fikse servietten for å beholde formen med en limpistol eller stiftemaskin. Forbered nok emner slik at du kan fylle overflaten av basen helt.

Hvis håndverket ditt vil tjene som dekorasjon for bilen, må du tenke på hvordan du skal feste den på forhånd. For å gjøre dette, ta en sterk tråd og sy skummet flere steder..

Hvis håndverket ditt vil tjene som dekorasjon for bilen, må du tenke på hvordan du skal feste den på forhånd. For å gjøre dette, ta en sterk tråd og sy skummet flere steder.

Hver rose må festes på basen med en nål og silikonlim slik at den ikke flyr av. Det vil vise seg å være et veldig holdbart og vakkert håndverk i form av et hjerte for en bryllupsbil..

Hver rose må festes på basen med en nål og silikonlim slik at den ikke flyr av. Det vil vise seg å være et veldig holdbart og vakkert håndverk i form av et hjerte for en bryllupsbil.

Prøv å brette hjertet ut av papirservietter og dekorere festbordet med det. For å gjøre dette, bruk origami -teknikken..

Prøv å brette hjertet ut av papirservietter og dekorere festbordet med det. For å gjøre dette, bruk origami -teknikken.

Les også: DIY papirhjerter

Nyttig video: Hvordan lage et hjerte av papirroser

Vær kreativ, og papirblomsters hjertehåndverk blir unikt. Papirdekor er veldig populært i dag, og det er ikke nødvendig å kjøpe det, fordi du kan gjøre det selv på kort tid. Du kan prøve å lage en krans av slike hjerter eller henge dem fra taket i rommet..