Håndverk sparegris

Gjør DIY sparegris fra en plastflaske

DIY sparegris

Når vi vokser opp, sparer mange av oss fortsatt penger for noe, men for dette bruker vi allerede banker eller safer. Men som barn brukte vi alle en søt sparegris. Vennligst barnet ditt og lag en slik sparegris med ham med egne hender, slik at du fra barndommen har en god vane med å samle inn penger til en gave til dine nærmeste. Så la oss begynne å lage håndverk i form av en sparegris.

For våre håndverk - sparegris trenger du:

For våre håndverk – sparegris trenger du:

– plastflaske 1,5-2 l;

– saks;

– vann;

– PVA -lim (hvis det er vinyllim);

– rød akrylmaling;

– børste;

– blandebeholder og pinne;

– Scotch;

– hvite servietter (eller du kan bruke skoeskepapir);

– skrivesaker kniv;

– svart permanent markør;

– 5 rosa caps (hvite caps er også mulig);

– 2 svarte knapper;

– rosa papp;

– varm limpistol (eller superlim).

gjør-det-selv sparegris fra en plastflaske

DIY sparegris. Arbeids prosess

DIY sparegris. Arbeids prosess

  1. Først av alt, klipp av toppen av flasken med saks. Du kan ikke være redd for å kutte nøyaktig, tk. da er kantene enkle å justere. Dette blir sjefen for sparegrisen. Så kutter vi av den nedre delen – dette blir kroppen.
  2. Vi blander PVA lim med vann og tilfører rød maling. Vi gjør fargegradueringen slik at den blir rosa, slik du liker den.
  3. Vi utjevner kantene på overkroppen og hodet med saks, kobler dem ved å sette hodet inn i overkroppen. Hvis det ikke forsvinner, gjør du et lite snitt på torso med saks. Vi kobler disse delene med tape for pålitelighet..
  4. Å lage et hull for penger med en skrivesakskniv.
  5. Vi dekker flasken med blandingen av lim, og på toppen med servietter. Siden serviettene er tynne, lager vi flere lag. Når det første laget er tørt, dekker du det med en farge til for å skjule mulige feil. Hvis hettene er hvite, må du male dem rosa igjen.
  6. Skjær forsiktig igjen pengerhullet vårt.
  7. Vi skrur den ene hetten på åpningen av flasken og tegner en lapp på den med en markør. Skjær ut grisens ører og hale fra farget rosa papp. Vi limer dem med superlim eller en varm limpistol. På samme måte limer vi knappene – dette blir øynene. Og så limer vi 4 hetter fra bunnen – dette er bena våre.
Hvordan lage en sparegris av en plastflaske

Det er alt, sparegrisen fra en plastflaske er klar. Ikke glem å fantasere, og da vil sparegrisen med egne hender glede ikke bare barnet ditt, men også din mor eller din kjære kjæreste. DIY -gaver varmer hjertet og sjelen.