Ideer om søte gaver til menn for ferien 23. februar

gaver fra søtsaker 23. februar

Mange i vårt land tror at bare kvinner liker søte gaver. Dette er imidlertid ikke tilfelle. En sterk halvdel av menneskeheten elsker også søtsaker. Derfor, på høytiden 23. februar, kan du presentere akkurat en slik gave. Menn med en søt tann vil være veldig fornøyd med en slik gave og vil sikkert takke deg med oppmerksomheten..

Gavepakking

Selvfølgelig, i denne artikkelen finner du godteri for 23. februar. Vi vil skrive om opprettelsen deres nedenfor. Hvis hendene dine ikke vet hvordan du lager noe vakkert, kan du hente en god søt gave i butikken. Men det er bedre å presentere det for en mann i en temapakke. En gavepose i militær stil ville være en god idé. For å gjøre dette må du skrive ut teksturen for pakken på en skriver. Du kan ha svart -hvitt eller fargevalg. Videre er det verdt å gjøre som angitt i figuren..

godterihåndverk 23. februar

godterihåndverk 23. februar

godterihåndverk 23. februar

godterihåndverk 23. februar

Gaveideer

En spiselig gave laget for hånd av søtsaker til en mann er en mer komplisert idé. Fantasien din lar deg velge riktig suvenir. I tillegg er det verdt å stole på mannens ønsker. I dette tilfellet vil gaven være flott. Vær generelt oppmerksom på ideene våre og lag den mest minneverdige gaven.

Søt tank.

Søte gaver 23. februar er en glede å presentere for menn. Det er mange tematiske ideer. Men det vanligste alternativet er kanskje en tank. Det er verdt å lære mer om hvordan du gjør det..

Først og fremst er basen for tanken laget. Passer til dette formålet: tykk papp, små esker eller skum. Hvis det brukes skum, blir tankens form kuttet ut av det. Et par deler må kuttes av et pappark. En liten er nødvendig for tårnet, og den andre skal være større..

Et snutehull kan kuttes på toppen av tanken. Etter det, ved hjelp av grønt papir, limes tankens kropp over.

For å lage en snute trenger du et rør av plast eller papp. Det limes også over med papir og festes deretter til tanken.

Den ferdige tanken må pyntes med søtsaker. Og dette er kanskje den mest interessante delen. Fantasien din her kan streife til fulle. Tanken din må være unik. Lim søtsakene med lim eller dobbeltsidig tape. Larver bør også lages av søtsaker..

søte gaver for 23. februar for menn

Ratt for en bilentusiast.

De fleste menn er bilentusiaster. Derfor kan en gave på Defender of the Fatherland Day svare til hobbyen deres. For eksempel kan du i dette tilfellet presentere rattet. Men det må selvfølgelig være uvanlig. En mann kan sette denne gaven på et fremtredende sted i huset hans eller bruke den til det tiltenkte formålet, det vil si spise den.

For å lage et slikt produkt, bruk samme teknikk som for å lage en tank. Det vil si at malen limes inn med søtsaker, som skal være alt i en nyanse..

søte gaver 23. februar for menn

Gave til menn i faget sport.

Som du kan se, kan godteri gaver 23. februar være helt annerledes. For eksempel, for atletiske menn og gaver bør være passende. En hantel eller vektstang laget av godteri vil ikke forlate noen likegyldige.

gaver fra søtsaker 23. februar

Og for fotballfans har vi det travelt med å tilby en mesterklasse om å lage en søt fotball.

Du trenger en skumball av passende størrelse.

I butikken er det verdt å hente godteri i to farger. Hvit-svart eller brun. I et slikt tilfelle er trøfler ideelle. Sett en tannpirker i hvert godteri. Dessuten er omslaget pakket tett rundt pinnen. Du kan også fikse omslaget med lim..

en søt gave til 23. februar laget av søtsaker

Du kan nå stikke tannpirkere i styrofoamballen i samme rekkefølge som på en fotball.

gaver fra søtsaker 23. februar

Stjerne.

Det er lett å uttrykke din oppmerksomhet og kjærlighet til en mann 23. februar. Du kan lage en stjerne av papir og tilsette godteri. For å lage denne veldig interessante gaven, bruk instruksjonene på bildet. Det er verdt å gi denne gaven med varme ønsker..

en søt gave til 23. februar laget av søtsaker en søt gave til 23. februar laget av søtsaker

en søt gave til 23. februar laget av søtsaker

Bakeri.

Ved hjelp av våre instruksjoner og klare bilder innså du at det er veldig enkelt å lage en søt gave for søtsaker 23. februar. Men i tillegg til det vi har listet opp, er det verdt å huske at menn elsker hjemmelagde bakevarer. Hvis du bestemmer deg for å bake en kake eller kaker, bør hver baking ha tema.

Søte kaker kan farges med matmarkører. Du kan også farge deigbitene separat med matfarging. I dette tilfellet, bruk forskjellige grønne nyanser, samt khaki og brun..

en søt gave til 23. februar laget av søtsaker

Selvfølgelig er den beste søte gaven på Defender of the Fatherland Day en søt kake. Til baking kan du bruke absolutt hvilken som helst oppskrift du liker. Men å dekorere dette verket er i det militære temaet.

gaver fra søtsaker 23. februar

Endelig

Som du kan se er søte gaver veldig enkle å lage. Det viktigste er å sette sjelen din i denne aktiviteten, og så skal alt fungere.