Kloakkrengjøring

Kloakkrengjøring

Tette kloakkrør, dessverre er situasjonen ganske vanlig.

I et privat hus rengjør eierne ofte systemet selv, noen lykkes, mens andre fortsatt kommer på ideen om å ringe spesialister. Vi kan si med hundre prosent sannsynlighet at selvrensing av kloakkrørene i leiligheten ikke vil bli kronet med suksess. Det vil være en ubehagelig lukt, skitt hjemme, og rørene vil fortsatt være tette. Derfor er det bedre å ringe en rørlegger umiddelbart som vil fikse problemet – profesjonell rengjøring av kloakkrør det er alltid berettiget.

Hvorfor oppstår blokkeringen?

Først og fremst er rør tette på grunn av feil drift av hele systemet. Det er ingen hemmelighet at mye søppel kommer inn på toalettet på grunn av feilen til eierne selv etter rengjøring og oppvask. Men det er grunner til at eieren ikke kan påvirke:

  • Feil installasjon av avløpssystemet. Skarpe svinger, sterke bøyninger er hundre prosent problemer i fremtiden..
  • Rørmateriale. Støpejernsprodukter blir tilstoppet oftere på grunn av den ru overflaten. Fett og skitt samler seg veldig raskt her..
  • Rørene legges dypt. I kaldt vær kan systemet fryse hvis rørene legges på tilstrekkelig dybde.

Det er viktig å forstå at ikke papir skal skylles ned på toalettet, fordi tett cellulose øker i volum kraftig når det svulmer under påvirkning av fuktighet. Vanskeligheten med selvrensing oppstår først og fremst på grunn av at det er veldig vanskelig å finne stedet for blokkeringen. Og dette må behandles først. Rengjøring kan utføres med spesielle kjemikalier eller mekanisk. Når det gjelder valg av materiale for rør, her er det verdt å ta hensyn til det faktum at rengjøringsmetoder ikke vil være de samme overalt..

For eksempel kan plast ikke rengjøres med kabel eller varmebehandles. Poteter eller tilsynelatende ufarlig sur grøt kan også sette seg fast. Selv om et lite stykke fille kommer inn i røret, vil han ikke hamre det på egen hånd, men det vil bli en utmerket grille som alt vil klamre seg fast på. Det er verdt å avvenne deg fra vanen med å skylle dyrehår og pels inn i systemet.