Lag et kaffetre hjemme

Lag et kaffetre hjemme

Hvordan lage et kaffetre hjemme

Levende innendørs planter krever nøye og sparsom omsorg, derfor bruker designere i dag i stadig større grad kunstige trær for å dekorere interiøret. Et slikt element av innredning vil lakonisk passe inn i interiøret på kontorer, kafeer og leiligheter.. Et kaffetre kan ikke bare legge glede til atmosfæren, men også bli en utmerket håndlaget gave.

lag et kaffetre med egne hender instruksjon med video

For å lage et tre av kaffebønner trenger du:

– Strikking

-skumball (du kan også lage en ball selv av tråder)

– PVA og superlim

– gips

– gryte

– trepinne

– metalltråd

– kaffebønner

– bånd, tyll, perler

topiært kaffetre

Arbeidsfaser – produksjonsinstruksjoner.

  1. Klargjøring av ballen (trekrone). Velg en form for det fremtidige treet. Den kan være rund, trekantet, hjerteformet eller består av små kuler. Det er best å ta skum som en base. Hvis dette materialet ikke er tilgjengelig, kan du lage ballen selv av bomullstråder. Smør den runde ballongen med PVA og pakk den inn med tykke tråder, fukt hvert lag med lim. Produktet må tørke helt. Ballen er gjennomboret og fjernet fra midten av det resulterende arbeidsstykket..
  2. Hvis du bruker en isoporskule, pakk den inn med brune tråder for å skape en ru overflate for god vedheft av kaffebønnene..
  3. Merk området der stammen skal ligge nær treet for ikke å fylle den med korn.
  4. Vi limer kornene med skillesiden til ballen, og den glatte siden forblir på toppen. Bruk PVA.
  5. For å forhindre at kornene faller av, la ballen tørke i 30-40 minutter etter å ha limt halvparten av overflaten.
  6. Når det første laget er helt tørt (i løpet av noen få timer), kan du gå videre til det andre. Fyll nå hullene med korn og lim dem med den glatte siden slik at delingen er utenfor.
  7. Etter at ballen er tørr, setter du inn en trepinne i det angitte området for fatet og dekker hullene med kaffebønner..
  8. Plant treet i en tilberedt gryte. I stedet for jord, ta gips, fortynnet med kaldt vann til en tykk grøt. La treverket tørke i gips over natten..
  9. Begynn å dekorere med bånd, perler, tyll og andre. Hvis du vil få et tre med en buet struktur, kan du bruke wire som stammen, som er best pakket med grønn eller brun tråd..
Se også videoen av å lage et tre av kaffebønner selv

Kaffetreet er en gave laget med en sjel! Vi håper du har hatt nytte av artikkelen vår om å lage tre av kaffebønner selv. Vi anbefaler også at du ser på hele seksjonen med DIY -gaver..