Mesterklasse i Foamiran -dukker

Foamiran dukker: gjør-det-selv fotomester klasse

Antallet dukker i det moderne leketøymarkedet vokser stadig. Mer nylig var Barbie og dukker populære, og i dag liker barn tegneseriefigurer, så vel som dukker som kan snakke, gråte, ville spise osv. På grunn av variasjonen begynte ikke bare barn, men også voksne å samle dukker, og skapte hele samlinger. DIY -dukker er også etterspurt i dag, fordi de ikke tilhører masseproduksjon og kan være virkelig eksklusive.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du lager en dukke fra foamiran

I denne artikkelen vil vi forklare, hvordan lage en dukke av foamiran. I utseende ligner dette materialet farget porøs gummi og leveres hovedsakelig fra Kina, Tyrkia og Iran. Tykkelsen på foma varierer fra 0,5 til 5 mm, mens overflaten er monokromatisk og glatt, samt preget med forskjellige mønstre og mønstre. Tynn foamiran brukes til å lage blomster, og tykkere ark kan brukes til å lage dukker.

Materialer for å lage dukker fra foamiran:

Mesterklasse om hvordan du lager en dukke av foamiran– foamiran i forskjellige farger;

– saks;

– følte;

– jern;

– lim;

– limpistol;

– maling;

– pulver;

– trepinne;

– metalltråd;

– skumemner;

– markør.

 Mesterklasse om hvordan du lager en dukke av foamiran

1. Alle deler av dukken lages separat. Ta et beige skum og en skumball for hodet. Varm foamiranen med et strykejern og pakk ballen godt inn. Samle overflødige biter av materiale og sømmer på ett sted slik at de kan dekkes med hår.

2. Klipp en sirkel ut av gul eller en annen farge for å lage hår. Varm og fest også på hodet. Varm lim de enkelte delene for å holde styr på dem..

3. Nå må du klippe en lang stripe med samme farge som i trinn 2. Gjør kutt, varm materialet med et strykejern og vind på en trepinne.

4. Lim den resulterende krøllen på siden av hodet, del den i to deler og kast den ene over pannen til den andre siden. Lim litt av håret med lim slik at det fester seg til smellet.

5. Klipp håret litt slik at det er like langt. Klipp ut buer eller blomster fra Thomas av en annen farge, og dekorer dukkehodet.

6. Tegn dukkens ansikt med en markør og rødm.

7. Begynn å lage dukkekroppen. For å gjøre dette kan du bruke et skumemne eller pakke en passende hette av lim eller deodorant med foamiran.

7. Hender kan kuttes etter mønsteret fra tykt foamiran slik at de ikke bøyer seg.

8. Sy en kjole eller annet antrekk til dukken av filt eller annet stoff. Finn først et passende mønster for klærne, og overfør det deretter til materialet og sy.

9. For å lage bena, bruk en kjøttfarget ledning og form. Klipp ut en firkant, varm den med et strykejern og pakk inn tråden.

10. Dukker med store sko ser originale ut. Det er enkelt nok å lage dem. Du må ta to skumballer med en diameter på 3 og 5 cm og kutte av 1/5 del på den ene siden og 1/3 av hver ball på den andre. Tøm deretter isopor for å lage en flat støvel..

11. Skjær ut et rektangel for støvelen, varm opp materialet og strekk skumemnet. For å få gummikinnet til å passe godt til bagasjerommet, lim det godt. Sålen kan være laget av en annen farge. Bare spor støvelen, klipp ut aksjen og lim.

Det er helt enkelt å lage en dukke av foamiran, mens den virkelig vil være eksklusiv.

Det er helt enkelt å lage en dukke av foamiran, mens den virkelig vil være eksklusiv.

En kreativ dukke er en god gave til et barn eller til og med en voksen, fordi du kan lage et brudepar eller en dukke lege, ingeniør, pilot.

Se en nyttig video: dukker fra foamiran, mesterklasse

En vakker dukke vil dekorere ethvert interiør og vil minne deg om giveren lenge.

Du kan finne mer kreativt håndverk og mesterklasser her.