Mesterklasse om håndarbeid fra plastflasker

Blomster og esker fra plastflasker. Mesterklasse

I dag bruker folk ikke bare materialer gitt av naturen, men lager også sine egne. Moderne industri produserer et stort antall plastprodukter, for eksempel har plastflasker blitt den mest populære beholderen for forskjellige væsker. Nylig har plastflasker begynt å bli populære i håndverk. Håndverkere og håndverkere finner på forskjellige håndverk for dekorativ dekorasjon av bakgårdsterritorier og hagetomter. Les neste verksted og gi plastflasker et nytt liv.

Fargevalg av plastflaske

Hvis du kutter ut midten av flasken, får du to deler – bunnen og nakken. Du kan prøve å lage en vakker blomst av dem. Vær oppmerksom, bunnen er delt inn i 5 sektorer, hvis du klipper den riktig, får du kronblad. I midten av blomsten må du lage et hull og sette en pinne eller ledning inn i den. Lag støvdragere separat. For å gjøre dette, ta en kobbertråd og legg perler på den. Flere av disse emnene kan festes til en blomst. Du får en vakker blomst på et ben..

Hvis du kutter ut midten av flasken, får du to deler - bunnen og nakken. Du kan prøve å lage en vakker blomst av dem. Vær oppmerksom, bunnen er delt inn i 5 sektorer, hvis du klipper den riktig, får du kronblad. I midten av blomsten må du lage et hull og sette en pinne eller ledning inn i den. Lag støvdragere separat. For å gjøre dette, ta en kobbertråd og legg perler på den. Flere av disse emnene kan festes til en blomst. Du får en vakker blomst med et ben.Blomster fra plastflasker

For de som liker å lage paneler av plastflasker, er teknikken for å klippe blomster litt annerledes. Du kan bruke midten av flasken til dette formålet. Klipp blomster til en passende størrelse og stikk hull i dem med en syl. Kombiner flasker i forskjellige farger, så får du veldig vakre blomsteroppsatser fra plastflasker.

Klipp blomster til en passende størrelse og stikk hull i dem med en syl. Kombiner flasker i forskjellige farger, så får du veldig vakre blomsteroppsatser fra plastflasker.

Originale blomster er hentet fra toppen av flasken.

blomster fra halsen på flasken med egne hender

Du må kutte kronbladene ut av nakken, og deretter bare begynne å dekorere dem. For å få blomsten til å se ut som en ekte, dannes kronbladene ved hjelp av et lys. Stammen er laget av wire eller en jevn pinne, som støvlene fra perlene er festet på. Sepalens funksjon utføres av flaskekork, så du må lage et hull i den..

Originale blomster er hentet fra toppen av flasken. Du må kutte kronbladene ut av nakken, og deretter bare begynne å dekorere dem. For å få blomsten til å se ut som en ekte, dannes kronbladene ved hjelp av et lys. Stammen er laget av wire eller en jevn pinne, som støvlene fra perlene er festet på. Flaskens kork utfører funksjonen til sepal, så det må lages et hull i den.

Den ferdige blomsten kan males med aerosolmaling.

håndverk fra plastflasker er godt malt med spraymaling

Hvis du vil at du skal få en Clivia -blomst, må du lage flere blomsteremner, og deretter bare kombinere dem til en stor blomst.

Den ferdige blomsten kan males med spraymaling. Hvis du vil få en Clivia -blomst, må du lage flere blomsteremner, og deretter bare kombinere dem til en stor blomst.

Plastflaskebokser

Plastflasker kan lage en vakker gaveeske. For å lage den trenger du en flaske, men det er lurt å velge en 5 eller 2,5 liters flaske, ellers blir emballasjen veldig liten.

Plastflasker kan lage en vakker gaveeske. For å lage den trenger du en flaske, men det er lurt å velge en 5 eller 2,5 liters flaske, ellers blir emballasjen veldig liten.Gaveeske terning fra en plastflaske

Klipp av halsen og bunnen av flasken, og begynn fra den resulterende sylinderen til å danne et emne for gaveinnpakning.

Klipp av halsen og bunnen av flasken, og begynn fra den resulterende sylinderen til å danne et emne for gaveinnpakning.Trekantet gaveeske

Vi håper at våre DIY mesterklasser om håndarbeid vil være nyttige for deg, og du vil kunne gjøre det selv vakkert håndverk fra plastflasker.