Papekunst. Mesterklasse, ferdige arbeider

Pape-Art. Mesterklasse og bilder av ferdige arbeider. Malerier, esker, flasker

Pape Art er en fantastisk teknikk for å dekorere en rekke gjenstander ved hjelp av vanlige papirservietter. Som et resultat etterligner overflaten nøyaktig utskjæring eller preging. Denne typen håndarbeid ble oppfunnet av Tatyana Sorokina, som prøvde mange teknikker og bestemte seg for å lage noe eget. I utgangspunktet kalte hun dette verket “Serviettplast”, og deretter mottok teknikken det allerede kjente navnet Pape-Art. I denne artikkelen tilbyr vi deg en mesterklasse og bilder av ferdige arbeider ved bruk av Pape-Art-teknikken. Bli inspirert og lag ekte mesterverk av servietter.

Masterklasse for tapekunst. Malerier

Ikke forveksle Pape-Art med decoupage, fordi det ikke bare dekker overflaten med servietter, men pynter med papirtråder. For å lage en slik tråd, må du kutte en to- eller trelags serviett i strimler med forskjellige lengder og en bredde på ca 1-2 cm. Etter det holder du stripen i den ene enden, senker den i vann og trekk den raskt.

Ikke forveksle Pape-Art med decoupage, fordi det ikke bare dekker overflaten med servietter, men pynter med papirtråder. For å lage en slik tråd, må du kutte en to- eller trelags serviett i strimler med forskjellige lengder og en bredde på ca 1-2 cm.

Strimmelen må rulles i håndflatene slik at det oppnås en tråd. Forbered mange av disse trådene samtidig, du kan ha forskjellige farger, og deretter bruke dem til å dekorere flasker, gaveinnpakninger, veggplater eller paneler.

Legg opp mønsteret med fuktige vevstråder, og bruk PVA til liming. Hvis trådene er tørre, våt dem litt med vann..

For å lage et maleri må du forberede servietter i forskjellige farger. Som grunnlag for bildet trenger du fiberplate. Ta en pen tegning og klipp den ut langs konturen. I vårt tilfelle ble blomster valgt som mønster..

For å lage et maleri må du forberede servietter i forskjellige farger. Som grunnlag for bildet trenger du fiberplate. Ta en pen tegning og klipp den ut langs konturen. I vårt tilfelle ble blomster valgt som mønster.

Serviettene skal feste godt, så dekk fiberplaten med PVA -lim. Det er bedre å begynne med omrisset av tegningen; for enkelhets skyld, bruk strikkepinner. Våte servietråder er veldig elastiske, så du kan legge ut hvilken som helst form. Deretter begynner du å fylle ut maleriet ditt. Velg riktig farge på flagellen, smør med lim og tamp tett nærmere konturen. Klipp av overflødig lengde på tråden, men ikke kast den, alt kommer godt med under arbeidet.

Deretter begynner du å fylle ut maleriet ditt. Velg riktig farge på flagellen, smør med lim og tamp tett nærmere konturen. Klipp av overflødig lengde på tråden, men ikke kast den, alt vil komme godt med under arbeidet.

Lag støvdragere av de gjenværende trådene og lim på toppen av den ferdige blomsten. Når maleriet er tørt, dekk det med lakk..

Peyp-Art bilder. Bilde

Et vakkert tre blir en original dekor for en stue eller gang..

Et vakkert tre blir en original dekor for en stue eller gang.

Bilder som viser hester vil appellere til viljesterk og målrettet mennesker, slik at du kan lage et slikt håndverk med egne hender og presentere det som en gave.

peip art bilde av en hest

Bilder som viser hester vil appellere til viljesterk og målrettet mennesker, slik at du kan lage et slikt håndverk med egne hender og presentere det som en gave.Fantastisk hest i Pape-Art-teknikken

Unike blomsteroppsatser vil lakonisk passe inn i soveromsinteriøret. Et slikt bilde kan presenteres for mor eller bestemor.

Unike blomsteroppsatser vil lakonisk passe inn i soveromsinteriøret. Et slikt bilde kan presenteres for mor eller bestemor.

Fungerer i Pape-Art-teknikken

Ved hjelp av Pape-Art-teknikken kan du dekorere hvilken som helst overflate. Selv gamle møbler vil bli luksuriøse. Gi ditt spisebord et nytt liv.

Ved hjelp av Pape-Art-teknikken kan du dekorere hvilken som helst overflate. Selv gamle møbler vil bli luksuriøse. Gi ditt spisebord et nytt liv.

Prøv å gjøre en gammel skuff til en antikk kommode.

Prøv å gjøre en gammel skuff til en antikk kommode.

Mange har glemt funksjonaliteten til boksene. Disse elementene vil bidra til å opprettholde orden i smykker og andre småting..

Mange har glemt funksjonaliteten til boksene. Disse elementene hjelper deg med å holde smykker og andre småting ryddig.

Denne Pape Art -boksen vil passe perfekt inn i det indre av gangen eller soverommet i klassisk stil..

eske papir kunst

papirhåndverk ved bruk av papirkunstteknikk

Pape-Art teknikkboksen vil passe perfekt inn i interiøret i en gang eller soverom i klassisk stil.

Et slikt bryst i Pape-Art-teknikken ser kreativt ut.

Et slikt bryst i Pape-Art-teknikken ser kreativt ut.

Selv en tallerken kan gjøres om til et ekte kunstverk.

Selv en tallerken kan gjøres om til et ekte kunstverk.

Ikke glem flaskene. De kan brukes som en kreativ suvenir og dekorere enhver hylle eller åpen hylle..

Ikke glem flaskene. De kan brukes som en kreativ suvenir og dekorere enhver hylle eller åpen hylle.

Det er ikke nødvendig å dekorere tomme flasker. Prøv å transformere den komplette og presentere den som en gave til et arrangement.

Det er ikke nødvendig å dekorere tomme flasker. Prøv å transformere den komplette og presentere den som en gave til et arrangement.Idee for å dekorere en konjakkflaske

peip art flaske

For å mestre Pape-Art-teknikken er det ikke nødvendig å ha ferdighetene til en designer eller kunstner. Bare lag tråder av servietter og bli kreativ. Ferdige arbeider og en mesterklasse vil hjelpe deg å forestille deg hvordan håndverk dekorert med denne unike teknikken kan se ut.