Papirring

DIY papirring

Hvordan lage en papirring med egne hender

En gang i tiden ble ringer brukt ikke bare som smykker. De bestemte eierens status, og tjente også som segl eller signatur. Tsarene i det russiske imperiet, som hadde dem på alle fingre, hadde en spesiell svakhet for ringer. I dag kan du på hyllene i butikkene finne ringer i forskjellige former, laget av dyrebare og ikke-edle materialer, og dette smykket er likt av både jenter og gutter. De originale smykkene tiltrekker seg spesiell oppmerksomhet, fordi det ser stilig ut og gir bildet en viss glede. I denne artikkelen lærer du hvordan du lager hjemmelagde håndverksringer fra skrapmaterialer med egne hender..

For å lage en papirring trenger du:

– gammel bok eller et blad;

– PVA lim;

– saks;

– skrivesaker kniv;

– fint sandpapir;

– gjennomsiktig neglelakk;

– børste;

– kompass;

– Hersker;

– blyant.

Uvanlige ringer med egne hender, mesterklasse:

1. Tegn en skisse av den fremtidige ringen på vanlig papir. Mål på forhånd bredden på fingeren og tegne en sirkel med passende diameter. Du kan sirkle ringen din. Ikke tegn en for kompleks skisse, begynn med enkle elementer.

Hvordan lage en papirring med egne hender

2. Riv en gammel bok eller et blad i separate sider. Fest ringmalen og sirkelen. Du trenger mange av disse elementene, slik at du kan fylle ut flere sider og deretter begynne å klippe.

3. Skjær formen rundt omkretsen med saks, og den runde delen med en geistlig kniv..

4. Tykkelsen på ringen avhenger av antall kuttelementer..

5. Nå må arbeidsstykkene limes sammen. Smør overflaten med PVA og påfør følgende mal på toppen. Påfør jevnt for å unngå skift og bretter.

Uvanlige ringer med egne hender, mesterklasse:

6. Trykk ned papirringen med et trykk. Det ferdige produktet skal tørke naturlig. Ikke oppbevar den i nærheten av en ovn eller annen varmekilde, da ringen kan deformere eller endre farge..

7. Etter at produktet er tørt, slipes det med sandpapir.

Etter at elementet er tørt, sand det med sandpapir.

8. Dekk overflaten på smykket med klar lakk for å beskytte det mot fuktighet..

Se videoen: DIY origami papirring

Om ønskelig kan papirringen males om i en annen farge. Smykkene dine er klare, etter at lakken har tørket, kan du bruke den selv, eller presentere den som en kreativ gave til noen i nærheten av deg. Fordelen med en papirring er at den ikke avgir giftige stoffer, så den kan lages selv for et barn..