Sisal topiary. Bilde

Sisal topiary. Mesterklasse med foto

Sisal topiary – en flott gave til et bryllup eller en annen ferie. Dette håndlagde dekorative treet er mye brukt til interiørdekorasjon over hele verden. Det er ganske enkelt å lage en topiary, det viktigste er å ha alle materialer og verktøy som er nødvendige for dette. I denne artikkelen finner du en trinnvis mesterklasse, hvordan lage topiary fra sisal.

Materialer:

– plast- eller skumball;

– hvit akrylmaling;

– grener eller ledninger til bagasjerommet;

– gryte for topiary;

– små skumballer;

– perler, bånd;

– gips;

– vann;

– limpistol.

Sisal topiary trinn for trinn mesterklasse

Sisal er en naturlig palmefiber som kan farges i alle regnbuens farger. Den selges enten i ruller eller i form av rullede kuler. For topiary trenger du den siste versjonen av materialet..

Ta en plast- eller isoporskule med en diameter på ca 7 cm og mal den hvit. Mal også toppgrenene med akrylmaling. Vent til malingen er helt tørr, og lag deretter et hull i bunnen av ballen, smør med lim og sett grener inn i den. Du bør få en ganske tett struktur.

Ta en plast- eller isoporskule med en diameter på ca 7 cm og mal den hvit. Mal også toppgrenene med akrylmaling.

Ta sisalfiber, melkeaktig eller en annen farge. Begynn å rulle sisalen til baller. Hvis sisal ikke ruller godt, fukt hendene litt med vann. Forbered mange av disse ballene slik at de kan lime skumkulen helt.

Ta sisalfiber, melkeaktig eller en annen farge. Begynn å rulle sisalen til baller. Hvis sisal ikke ruller godt, fukt hendene litt med vann.

Les også: Topiary fra kjegler, foto

Forbered mange av disse ballene slik at du kan lime skumballen helt sammen med dem.

Begynn å lime kulene fra bunnen. Når du limer sisalkulene, kan du dekorere topphuset, for eksempel stikke en haug med blomster eller perler. Etter at alt toppet er limt inn med sisal, lar du det tørke og forbereder gryten.

Begynn å lime kulene fra bunnen. Når du limer sisalkulene, kan du dekorere topphuset, for eksempel stikke en haug med blomster eller perler. Etter at alt toppet er limt inn med sisal, la det tørke og tilbered gryten.

Løs gipset i Paris i kaldt vann og fyll gryten med det. Stikk stammen på topiaren umiddelbart inn i den til gipset har herdet. Hold det litt slik at treet frøs jevnt og ikke er skjevt. Ovenfra, til dekorasjon, kan du bruke dekorativ sand, gress eller småstein som må limes.

Løs gipset i Paris i kaldt vann og fyll gryten med det. Stikk stammen på topiaren umiddelbart inn i den til gipset har herdet. Hold det litt slik at treet frøs jevnt og ikke blir skjevt.

Du kan bruke små skumballer til å dekorere kronen på topiary. Mal dem for eksempel med akrylmaling rosa eller lilla og lim dem til kronen. Du kan dekorere bagasjerommet til topiary med et satengbånd.

Du kan bruke små skumballer til å dekorere kronen på topiary. Mal dem for eksempel med akrylmaling rosa eller lilla og lim dem til kronen. Du kan dekorere bagasjerommet til topiary med et satengbånd.

Se videoen: Sisal topiary

Et vakkert dekorativt tre er klart. Hvis du lager den i lyse farger, kan den brukes til å dekorere interiøret på soverommet..

sisal topiary bilde

Bright topiary vil harmonisk se ut på kjøkkenet eller i gangen. Vi håper at artikkelen vår om emnet “Sisal topiary»Var nyttig, og du vil kunne mestre arbeidet med dette materialet.