Undervannsbåt

DIY ubåtfartøy

Gjør-det-selv ubåt, håndverk på et militært tema

Den aktive utviklingen av ubåtskipsbygging kan tilskrives 1600 -tallet, selv om ideen i seg selv går tilbake til antikken. William Bowry, Cornelius van Drebbel, Robert Fulton foreslo nye design for et ubåtfartøy, testet det og modifiserte det. I praksis ble de første båtene brukt av amerikanerne under borgerkrigen på slutten av 1700 -tallet. Etter bare to århundrer begynte ubåter å bli introdusert i sjøstyrkene i mange land og spilte en viktig rolle i kriger, så vel som under utforskningen av havets dyp. Vi inviterer deg til å lage en original håndverksubåt med egne hender.

Materialer for håndverk – ubåt:

– papp;

– kamp;

– lim;

– syl;

– bomullspinne;

– sprayboks med svart maling;

– en boks øl;

– saks;

– plastkule;

– kjeks;

– rektangulær antiperspiranthette.

 Les også: Military Crafts – Aircraft

Mesterklasse: gjør-det-selv ubåt

1) Tøm innholdet i crackeren. Spor antiperspirantlokket på overflaten av crackeren og skjær et hull. Lim lokket til kjeksen, og du har en kotelett. Du kan lage hull i hetten med en syl og sette inn en antenne eller et periskop, som enkelt kan konstrueres av bomullspinner.

Mesterklasse: gjør-det-selv ubåt

2) En kjegle må være laget av papp slik at bunnen er lik diameteren til krakkeren. Denne kjeglen blir akterenden på vår ubåt..

3) Klipp ut akterbladene fra papp, som vil fungere som ror, samt baug og akteror.

Klipp ut akterbladene fra papp for å fungere som ror

4) Lim pappbitene til kjeglen, du kan lage spor slik at delene holdes sikrere. Baueror limes til baugen på båten.

Bauerorene er limt til baugen på båten.

5) Skjær ut en skrue med 6 blader fra en blikkboks og bøy dem litt. Lag et hull i midten og sett en fyrstikk inn i den. Fest skruen på akterenden.

Fest skruen på akterenden.

6) Nå gjenstår det å male det ferdige produktet. Det er veldig praktisk å bruke en sprayboks, men akrylmaling vil også fungere. Ubåten ser original ut i svart, men du kan gjøre den grå eller grønn.

koble alle delene av ubåten

7) Tegn sidetallet med hvit akrylmaling eller korrekturleser. Du kan også skrive ut eller klippe ut tall. Hvis du vil gi en ubåt til noen, kan du, akkurat som sidetallet, tegne eller stikke navnet på den fremtidige eieren av ubåten.

Se videoen: Candy Submarine

Ubåten er klar med egne hender, du må bare vente på at malingen tørker. Alle håndverk kan sees i håndverksdelen.