Valentine Crafts – Volumetric Postcard

DIY Valentins håndverk - volumetrisk postkort

DIY valentins håndverk – volumetrisk postkort

3D -effekten er mye brukt i dag for utskrift på papir eller tekstiler. Denne optiske illusjonen ser ganske interessant og eksklusiv ut. Vakre 3D -postkort har også dukket opp i butikkhyllene, som dessverre koster mye. Vil du presentere et originalt kort i form av et hjerte til din kjære? Prøv det selv. Ved hjelp av våre trinnvise instruksjoner kan du raskt gjøre et vanlig stykke papir til et voluminøst hjerte-en valentine.

Ved hjelp av våre trinnvise instruksjoner kan du raskt gjøre et vanlig stykke papir til et voluminøst hjerte-en valentine.

Materialer for å lage valentines – 3d -kort

– tykt papir;

– saks;

– skrivesaker kniv;

– hvitt papir til konvolutten;

– en penn.

Klipper ut et volumetrisk 3D -postkort

Klipper ut et volumetrisk 3D -postkort

1. Skriv først ut malen for postkortet du vil klippe det fra..

Skriv først ut malen for postkortet du vil klippe det i.

2. Gjør forsiktig snitt rundt omkretsen av hjertet.

3. Klipp ut overflødige deler som vil forstyrre brettingen av kortet..

4. Lag bretter slik at kortet kan brettes i to..

lage et 3D -postkort - valentine

5. Brett kortet sakte og pent.

Brett kortet sakte og pent. zd postkort klart

6. La oss begynne å lage konvolutten. Mål bredden på det ferdige postkortet ditt. Mål fra midten av det hvite arket ½ bredden på kortet på begge sider og legg til 5 mm på hver kant. Tegn en firkant for å passe til postkortet. Brett sidene for å danne brettelinjer. Klipp de skarpe hjørnene på konvolutten med saks og lim sidene.

7. For fremstilling av en konvolutt kan du også bruke ferdige maler fra Internett.

8. Gaven din er klar. Skriv fine ord på kortet og legg det i en konvolutt. I tillegg kan du legge fargede firkanter i konvolutten som du fikk da du klippet postkortet, eller bruke konfetti.

Folk ga kort til hverandre i antikken. På grunn av at det ikke var noen post, var det nødvendig å overføre en slik gave direkte fra hånd til hånd. Mangelen på posttjenester førte til de høye kostnadene for postkortoverføringstjenester, så bare rike mennesker hadde råd til å presentere slike overraskelser..

Se en video om emnet: Craft Valentine – volumetrisk kort

I dag kan hvert av de rimelige materialene lage et vakkert postkort med egne hender. På grunn av fremveksten av ny teknologi har det dessverre blitt mindre og mindre vanlig å bytte postkort. Men du må innrømme at det er mye hyggeligere å motta en gave fra papir med hyggelige aksjer enn en SMS, som kan slettes når som helst. Postkort er kunstverk som i likhet med malerier har en viss sjarm og minner om giveren..