Valentinsdag. DIY -gaver

Ideer til Valentinsdag

Snart venter alle innbyggerne på planeten Jorden en ferie for alle elskere, og parene begynner kaotisk å løpe rundt i butikkene og lete etter hverandre for alle slags små ting, gaver! Butikken er imidlertid ikke alltid i stand til å finne en vei ut og gi en festlig stemning! Men gaver laget av dine egne hender er enkle!

Hvordan! Valentinsdag nærmer seg, og du har ennå ikke funnet det riktige for en morsom overraskelse?

Snart venter alle innbyggerne på planeten Jorden på en ferie for alle elskere og par begynner å kaotisk løpe rundt i butikkene og lete etter hverandre etter alle slags små ting, gaver

Da har du kommet til rett sted! Nettstedet vårt, med våre egne hender, er i stand til å inspirere til “bedrifter” og overrasker alle som ikke er blottet for fantasi, lyst til å lære og skape, samt ønsket om å gjøre mirakler ved hvert trinn, om enn små, men fortsatt mirakler for sine nærmeste!

La oss dele ideene våre om emnet: “DIY -gaver for 14. februar”.

For det første alternativet er det nok å bevæpne deg med saks, lim, rødt papir og dobbeltsidig tape. En eller to dager før ferien må du gripe et minutt (eller en time) når det ikke er noen i leiligheten bortsett fra deg og kutte mange lyse hjerter i forskjellige størrelser! Deretter – gi dem volum, lim på en bestemt måte og vent til slutt stille på ferien! Og så STÅ OPP 30 MINUTTER TIDLIGERE (som allerede er en bragd for mange!) Av din halvdel og ved hjelp av dobbeltsidig tape og saks plasserer du pittoreskt hjerter på veggen:

Hvordan! Valentinsdag nærmer seg, og du har ennå ikke funnet det riktige for en morsom overraskelse

Men den andre versjonen av håndverket krever mer grundig forberedelse! Først må du nøye velge bilder: hvor dere er sammen og hver for seg, i de gledelige øyeblikkene i livet … Så må du “øve” og sette et hjerte ut av disse bildene! Og for å raskt fikse det på veggen, når den etterlengtede dagen kommer, nummerer du hvert bilde på baksiden, eller bare tar et stort ark Whatman-papir, kutter du ut et stort hjerte fra det (du kan male det rødt ) og bruk dobbeltsidig tape for å plassere den på den i en gitt rekkefølge. Og når den etterlengtede Valentinsdagen kommer, kan du raskt fikse den enkle strukturen din på veggen ved hjelp av det samme båndet:

Valentinsdag. DIY -gaver

Og hva om du har vært mann og kone lenge?! Det ville ikke skade å minne hverandre om dette oftere! På Valentinsdag kan du gjøre det i DENNE formen, ved hjelp av ballonghjerter på din elskedes sminkebord:

Valentinsdag kan du gjøre det i SÅNN form,

Overraskelsene har begynt – skal vi fortsette? Oppvåkning.

Det kan være DETTE:

Overraskelsene har begynt - skal vi fortsette? Oppvåkning.

DETTE:

Og til og med DETTE:

Når starten er gjort, kan du finne ut noen detaljer, for eksempel:

Når begynnelsen er gjort, kan du finne ut noen detaljer, for eksempel: Hva kan være i alle slags esker og esker denne dagen?

For det første i en veldig liten fyrstikkeske, dekorert etter din smak og i henhold til ferien …!

For det første i en veldig liten fyrstikkeske, dekorert etter din smak og i henhold til ferien ...

Jeg tror at du vil få nøkkelen uten problemer – det er mange av dem overalt, former og farger i overflod! Det samme gjelder lyse bånd – velg hvilken som helst! Vel … fyrstikkboksen er problemet! Som en siste utvei, besøk naboen din og be henne om dette miraklet du trenger! Papirer, servietter, tegninger, papirhjerter kan dekorere emballasjen din lyst og utelukkende!

Papirer, servietter, tegninger, papirhjerter kan dekorere emballasjen din lyst og utelukkende

Hva annet kan være i en hjerteboks?! Selvfølgelig alle slags søtsaker: søtsaker, kaker, til og med en kake bakt med egne hender:

Hva annet kan være i en hjerteboks?!

Og hvordan liker du ideen om en gave, som i Alla Pugachevas sang “A Million Scarlet Roses …”:

Og hvordan liker du ideen om en gave, som i Alla Pugachevas sang

Imponerende?

Mer om DIY -gaver til Valentinsdag

Du kan gi en symbolsk gave, den vil også være veldig fin, fordi du lagde den med egne hender og hendene dine rørte den igjen:

Du kan gi en symbolsk gave

For å gjøre denne overraskelsen trenger du: småstein, riktig størrelse og lyse rødt neglelakk, samt evnen til å tegne hjerter på steiner!

La oss gå tilbake til søtsaker, sjelden vil noen forbli likegyldige for dem.!

La oss gå tilbake til søtsaker, sjelden vil noen forbli likegyldige for dem!

Disse godterikransene vil muntre alle opp.!

Disse godterikransene vil muntre alle opp!

Og alt du trenger er en kilo av favorittgodisene dine, en papp skåret ut i form av et hjerte og lim som kan holde denne skjønnheten på seg selv! Forresten, dobbeltsidig tape kan også enkelt takle denne oppgaven.!

Elske hverandre. Gi hverandre gaver, kom med overraskelser

Elske hverandre. Gi hverandre gaver, kom med overraskelser, vis tegn på oppmerksomhet … og dere vil leve et langt og lykkelig liv sammen!