Vi lager et uglehåndverk til læreren

håndlaget ugle av naturmateriale

En ugle er et symbol på kunnskap og visdom. Og så har det blitt akseptert lenge. I tillegg tiltrekker disse fuglene seg med sitt mysterium. Men det viktigste er at uglen lar deg oppnå akademisk suksess. Det følger av dette at en ugle kan bli presentert for en lærer på en så flott ferie som Lærerdagen. Derfor vil vi i denne artikkelen gi deg uglehåndverk som passer for lærerdagen..

Lag ideer

Ugle postkort.

I vårt land blir det ofte laget papirhåndverk. En ugle, som også er laget av dette materialet, ser veldig attraktiv ut. I dette tilfellet vil vi imidlertid prøve å lage et vakkert postkort. Så du trenger følgende materialer:

 • Tungt papir, papp og farget papir.
 • Blyant, lim og saks.

håndverksugle volumetrisk

Framgang:

 1. Først må du skrive ut uglemalen. Den finner du senere i denne artikkelen. Den ferdige malen kuttes ut og konturene overføres til papiret.håndverksugle volumetrisk
 2. I neste trinn er utsiden av kortet belagt med lim. Lim emnet du klipper ut av farget papir på pappbasen.håndverksugle volumetrisk
 3. Nå er uglens vinge limt inn med farget papir fra innsiden.håndverksugle volumetrisk
 4. En hodemal overføres på farget papp. Delen er kuttet og limt til basen.håndverksugle volumetrisk
 5. I neste trinn limer du øynene og brystet. Ikke glem å legge et vakkert ønske til arbeidet ditt..håndverksugle volumetrisk
 6. Og for at postkortet vårt skal anses som komplett, er det nødvendig å supplere det med et vakkert bånd..håndverksugle volumetrisk

Nok et søtt postkort.

Hver lærer gleder seg til dagen – 5. oktober. Og dette er alt fordi det er vanlig å gi gaver på denne dagen. Hvis du bestemmer deg for å også glede læreren din, kan du se nærmere på følgende idé. For å lage håndverk trenger du:

 • Hvit papp og papir,
 • Farget papir, dobbeltsidig.
 • Grønt bølgepapp.
 • Dobbeltsidig tape, lim og wire.

papir håndverk ugle

Framgang:

 1. Så for arbeid trenger du oransje og brunt papir. Dette papiret er kuttet i strimler. Bredden skal være 5 mm. Men antall striper avhenger av størrelsen på uglen du vil lage..papir håndverk ugle
 2. Rull en stripe med oransje papir på en vanlig tannpirker. Lim spissen og lim neste stripe. Vri stripen igjen og lim en til. Og dette må gjøres til en sirkel av størrelsene du trenger dannes..
 3. Etter det limes brune strimler til denne sirkelen. Som et resultat bør du få kroppen til en ugle..papir håndverk ugle
 4. Nå er strimler på 3 mm brede kuttet av papir: svart, beige og lysebrunt.
 5. For å lage basen for uglehatten må du bruke svart papir. Flere strimler kuttes av den, som deretter vrides. En annen firkant er kuttet ut av svart papir, som vil være toppen av hatten.
 6. Strimler 2 mm tykke skal kuttes av beige og lysebrunt papir. Vri sirkler av disse to fargene. I dette tilfellet skal den beige fargen være i midten, fjerne på sidene med fingrene og danne ovaler, hvorav det skal være 6 stykker. Nå må ovalene limes sammen slik at du kan få vinger.
 7. En oval er vridd igjen fra en stripe beige. Den skal være liten. Dette elementet vil være et nebb.
 8. En papyrusformet firkant er vridd av hvitt papir. På postkortet vil en ugle holde det med en vinge..papir håndverk ugle

 1. For å lage øyenbryn for en ugle, må du ta en stripe av lysebrun farge. Lim øynene og lim stripen på toppen. Nå er det verdt å vri dem med en tannpirker..
 2. Det er på tide å danne en ugle av alle elementene. Fest øynene til kroppen, deretter nebbet. Ta på deg hatten. En vridd svart sirkel limes til uglens hode.
 3. Lim vingene og legg papyrus under en av dem.
 4. Strimler kuttes ut av beige papir, som er 2-3 mm tykke. Vri og trykk dem for å lage ovaler. Lag 6 av disse ovalene. Deretter limes de sammen i 3 stykker i form av ben. Deretter limes beina til uglen.
 5. Det er alt uglen er klar. Nå er det på tide å lage andre elementer i postkortet. Vi tar rødt papir, også kuttet i strimler og vri sirkler fra dem. Som et resultat må du lage 15 sirkler. Videre bør 5 være store og 10 flere ganger mindre. Først av alt skal hver sirkel gjøres om til en oval. Etter det skal ovalen klemmes slik at hjørner dannes fra bunnen og toppen.
 6. Hvert kronblad er dannet av en stor del og to små. Delene limes sammen og limes over med en stripe med rødt papir. Derfor er det nødvendig å lage 5 slike kronblad..
 7. Dermed tilberedes 3 små sirkler for å danne knopper av dem..papir håndverk ugle
 8. Et lite rektangel er kuttet ut av beige papir. Lag midten av blomsten av den. Litt lenger enn midten av rektanglet blir en fryns kuttet og skrudd med en tannpirker. Enden av rektangelet er limt.
 9. Lag en blomst. For dette formålet limes 3 kronblad sammen. Midten er limt innvendig. Deretter limes også de resterende par kronbladene. Frynser rulles med en tannpirker.
 10. Lønnebladet er tegnet på beige papir. Da er det verdt å kutte.
 11. På neste trinn begynner vi å danne boken..papir håndverk ugle
 12. Et omfangsrikt uglefartøy vil ikke bli ansett som komplett uten en bok. Det er enkelt å lage. Klipp ut en stripe med lysebrunt papir. Dette er omslaget til boken. Brett den i to, og brett deretter kantene mot midten. Boksider er laget av hvitt papir. De limes eller sys sammen.papir håndverk ugle
 13. Vi tar lysebrunt papir og kutter strimler 6-7 mm brede. Vri dem til en uglestubbe.
 14. Monter og fikser postkortdetaljene. En stubbe er limt til lønnebladet. Vi legger uglen på stubben. Deretter fester vi boken, og gladiolen er festet til boken..papir håndverk ugle
 15. Forbered påskriften “Happy Teacher’s Day” og lim den til boken. På stripen med påskriften må du vri kantene med en tannpirker.
 16. Vi tar vakker blank papp og kutter ut et rektangel fra det, som vil være grunnlaget for postkortet..
 17. Lag 6 blader av strimler 3 mm brede i grønt. De bør lages etter prinsippet som knoppene ble laget etter..papir håndverk ugle
 18. 2 grønne blader er festet til hver knopp.
 19. Ta nå ledningen og pakk den inn med grønt papir. Lim deretter knoppene etter hverandre. Deretter pakkes bunnen av hver knopp inn i bølgepapp.
 20. Lim nå lønnebladet til basen og fest grenen med knopper til basen. Som et resultat vil postkortet ditt være klart..

Ugle laget av naturlige materialer.

Det er verdt å si at du også kan lage et uglehåndverk av naturlige materialer, som det er mye av i vår verden. En miniugle er lett nok å lage av kjegler. Og hver lærer vil gjerne motta en slik gave. For å gjøre det, er det verdt å forberede:

håndlaget ugle av naturmateriale

 • Et par acorn caps.
 • Et par gule og tørkede blader.
 • Limpistol.
 • Perler eller knapper for øynene.
 • For føttene, et stykke filt eller papp.
 • Furukegle og pappsirkel med god tetthet.

Framgang:

 1. Først fjernes et par kronblad fra kjeglen. Dette gjøres slik at øynene kan feste godt..
 2. Legg kjeglen på papp med tykt lim..
 3. Eikenøtten skiller seg fra hetten. Hatten limes inn på stedet som ble frigjort etter at kronbladene ble fjernet.
 4. Nå er delene til beina og nebbet kuttet.
 5. På neste trinn limes blader til uglen, som vil etterligne vinger..

Og noen flere alternativer for håndverksugler for læreren.

håndlaget ugle av naturmateriale

håndlaget ugle av naturmateriale

håndlaget ugle av naturmateriale

håndlaget ugle av naturmateriale

håndlaget ugle av naturmateriale

håndlaget ugle av naturmateriale

Endelig

Utvilsomt er ethvert håndverk som er laget som en gave til en lærer en ekte glede. Og dette er alt fordi varme følelser ble investert i et slikt produkt når du lager det, i stand til å gi hyggelige inntrykk og varme minner..