Vi lager vår egen Valentine av søtsaker

gjør-det-selv-valentiner fra søtsaker

Valentinsdag kommer veldig snart. Og dette betyr at det i dag er på tide å tenke på en vakker og minneverdig gave til din kjære. På denne romantiske ferien er det vanlig å gi et stort utvalg av gaver til sine kjære. Men kanskje den hyggeligste gaven til hver jente er søtsaker. Å presentere en eske med sjokolade eller andre søtsaker er på en eller annen måte slitsomt. Så vis kreativiteten din. Gjør gaven din original! I denne artikkelen bestemte vi oss for å fortelle deg om hvordan du lager et valentinkort av godteri. Du finner her en detaljert beskrivelse og fotoeksempler.

Hvordan lage en søt valentine av godteri

Før du snakker om denne prosessen, er det verdt å si at det i dag er mange alternativer for søte valentiner. Og vi er klare til å tilby deg bare de beste valentines fra søtsaker..

Den enkleste valentinen.

Kjæresten din vil glede seg over å få et søtt hjerte i gave. Bare bli litt kreativ. For det første håndverket bør du kutte et hjerte av tykk papp. Legg godteri på toppen av dette hjertet. Som et resultat vil du kunne få en enkel, men veldig original valentine, der du legger sjelen din.DIY valentinkort mesterklasse

På en lapp! For en valentine er det bedre å ta søtsaker i en lys innpakning..

Nydelig valentine.

Et valentinkort som du kan lage med egne hender av søtsaker ser veldig nydelig ut. For å klare det, les følgende masterklasse. Så først og fremst bør du forberede alt nødvendig materiale for arbeidet. Du vil trenge:

 • Et stykke tykt papp.
 • Favoritt godteri av jenta i en rød innpakning.
 • Vanlig blyant, lim, dobbeltsidig tape og saks.

Framgang:

 1. Først må du kutte en hjerteform fra et stykke papp..
 2. Dekk dette pappstykket med søtsaker. For at komposisjonen din skal se anstendig ut, trenger du bare å legge søtsakene på hjertet ditt. Som et resultat bør du tegne et visst ornament. Hvis du liker den resulterende tegningen, kan du lime godteriene til hjertet..

gjør-det-selv-valentiner fra søtsaker

Originale valentines.

På Valentinsdag er det vanlig å gi lykke til dine nærmeste. Derfor er godterivalentiner i dette tilfellet et utmerket gavealternativ for en jente eller kone..

Kjøp en trøffel i en skinnende innpakning til de neste valentines. Du trenger også sushipinner. Og du trenger også papp og farget papir i en vakker farge..

Framgang:

 1. Hjerter skal kuttes ut av papp.
 2. Dekk dem med vakkert innpakningspapir..
 3. Fest hjerter med lim til sushi -pinner.
 4. Sett pinner i trøfler.

DIY valentinkort mesterklasse

På en lapp! Velg en vakker eske for slike valentines og presenter en så uvanlig gave til din elskede.

Uvanlig valentine.

Godteriene kan presenteres i sitt originale format. Den neste versjonen av valentinen vil appellere til en jente som elsker oppmerksomhet og ennå ikke er voksen.

 • Så på et stykke papp vil du lage en blomst. Derfor må du kutte stilken og bladene ut av grønt papir. Du trenger også søtsaker. De må være hjerteformet.
 • Lag stilken og bladene først.
 • Fest godteri til den. Bruk superlim i arbeidet ditt.

hvordan lage en valentine av søtsaker

Vakker valentine.

DIY candy valentines kan se nydelig ut. For å lage den neste vakre valentinen, bør du forberede:hvordan lage en valentine av søtsaker

 • et stykke skum og papp,
 • bølgepapp, lim og godteri,
 • vakkert bånd for smykker.

Framgang:

 1. En hjerteform skal kuttes av et stykke isopor..
 2. Lim skumhjertet med strimler av tykk papp.
 3. Nå er det på tide å bli opptatt med godteri. Pakk hver i et stykke kreppepapir. Etter det skal hvert godteri limes til skumbasen. Fyll hele hjertet med godteri.
 4. Pakk deretter esken med en stripe bølgepapir. Bruk lim for sikker festing..
 5. Som dekorasjon kan du bruke et satengbånd til å pakke denne valentinen med.

hvordan lage en valentine av søtsaker

Endelig

Kanskje i denne artikkelen kunne vi liste for deg mange interessante alternativer for valentiner laget av søtsaker. Lag skjønnhet selv! Gi dine nærmeste lykke og bare positive følelser.