Vi presenterer søtsaker som en gave

gjør-det-selv søte gaver foto

Forberedelsene til nyttår har allerede begynt for fullt! Gratulasjonskort, juletrær og kranser er allerede laget. Nå må du tenke på fasilitetene. I vår artikkel vil vi snakke om billige og enkle gaver. Vi skal prøve å forenkle arbeidet og lage søte gaver med symbolene for det nye året. Ja, det er verdt å merke seg at det er mange interessante ideer. Det er til og med noen som bare en voksen kan lage. Men det er også håndverk som et barn enkelt kan lage..

Hvis du er interessert i artikkelen vår, vil du etter å ha lest den lære deg å lage DIY søte nyttårsgaver for 2020. Nå vil vi fortelle deg om hvordan du lager de søte gavene selv, og om ideen om emballasje. Disse originale presentasjonene vil være glade for både en alder og en baby. Og utad ser de veldig interessante og uvanlige ut. Så hvorfor er slike hjemmelagde gaver så verdifulle? Og det faktum at de inneholder en del av sjelen, omsorg. Og dette er tydelig synlig. Siden mens en oppfinner alle slags skisser og komposisjoner, tenker en person alltid på deg!

Gjør-det-selv snømann fra bokser til nyttår

Vi begynner å lage denne snømannen med ideen om å designe den. Vi elsket ideen om å sette sammen snømenn i glass. De er vist nedenfor på bildet. Disse glassene med babymat kan brukes som grunnlag for en slik snømann..

DIY søte nyttårsgaver 2020

Mesterklasse nr. 1. Snømann.

 • Akrylmaling.
 • Tre krukker.
 • Termisk pistol.
 • Saks.
 • Sokk.
 • Ulike søte fyll (marmelade, kakao, marshmallow).

Framgang:

 1. Nå begynner vi å lage håndverket vårt. For å gjøre dette må du ta tre glass med babymat, fjerne etiketten fra dem og tørke dem. Deretter må du ta akrylmaling i følgende farger: oransje, hvit og svart. På en av krukkene må du tegne ansiktet til en snømann. Og resten har svarte knapper.
 2. Etter det bør du skru glassene med lokkene og bruke varmt lim for å lime bunnen og med lokket..
 3. Nå må vi lage en lue til snømannen vår fra en sokk. For å gjøre dette må du ta en lys ny sokk og kutte av en del av den med et elastisk bånd. Sy siden på snittet fra vrangen.
 4. Deretter må du ta ulltråder og lage en pompom av dem. Sy den resulterende pomponen til hatten. Hetten skal festes til lokket med lim på hodet. Det gjenstår å fylle glassene med forskjellige søtsaker.
 5. I en del kan du helle kakao, i den andre drageen og i hodet med marshmallows. Vi bestemte oss for å legge til en enklere idé om emballasje bestående av en glassflaske i artikkelen vår. Det er nødvendig å dekorere flasken med bånd og flette og fylle den med søtsaker.

DIY søte nyttårsgaver 2020DIY søte nyttårsgaver 2020DIY søte nyttårsgaver 2020

Nyttårsgave “juletre” laget av sjokolade med barn

Vi elsket ideen med barn og sjokoladebarer. Vi ville gjøre det levende og sette det under juletreet på nyttårsaften.!gjør-det-selv søte gaver foto

Mesterklasse nummer 2. Søt fiskebein.

For å gjøre det, må du forberede:

 • Tinsel.
 • Tre sjokoladeplater.
 • Dekor.
 • 4-9 barn
 • Termopistol.

Framgang:

 1. Først må du ta tre sjokoladeplater, det er bedre å velge med en emballasjefarge.
 2. Deretter bør du bruke varmt lim for å lime dem langs kantene, slik at du får en trekant. For å gi denne trekanten stivhet, må bakgrunnen kuttes ut av pappet. Vi anbefaler deg å velge vakker, lys kartong i røde, grønne eller blå farger. Gull- eller sølvfarge vil se veldig original og festlig ut.
 3. Deretter bør du feste sjokoladetrekanten til feil side av pappet og spore konturene langs den ytre delen av flisene. Nå må du kutte ut den resulterende delen og lime den til sjokoladebitene. Kinders bør nå limes til det varme limet. Prøv å gjøre dette i et sjakkbrettmønster. Hvis du har forberedt en flis som veier hundre gram, kan omtrent tre barn komme inn i juletreet ditt.

gjør-det-selv søte gaver fotogjør-det-selv søte gaver fotoDIY søte nyttårsgaver 2020

Du må bare dekorere treet med furry wire og glitter. På toppen av det øvre hjørnet av trekanten, fest en stjerne eller snøfnugg.

Mesterklasse nummer 3. Spiselige kopper.

For å lære å lage søte gaver med egne hender, se på bildet og les beskrivelsen av hver mesterklasse. Alle våre instruksjoner for å lage sjokolade stanitsa er beskrevet nedenfor på bildet..

Ta et glass og fyll det med smeltet sjokolade. Deretter må du legge glasset på siden og fordele den flytende sjokoladen langs veggene slik at det ikke er hull.

Nå må du la sjokoladen stivne litt og skille den fra glasset. Du kan dekorere det som du vil: krem, klut eller pisket krem. Du kan legge kaker eller søtsaker inne i en slik sjokoladekopp. Du kan ta hvilken som helst sjokolade. Men likevel kan forskjellige matfarger legges til hvitt, og dermed kan de nødvendige fargene fås: grønn eller blå. Selvfølgelig bør denne gaven oppbevares på et kjølig sted, ellers vil glasset ditt bare smelte..

søt nyttårsgave 2020 til barn med egne hender

Julehjort fra en glassburk med søtsaker

Vi alle bare elsker alle slags nøtter, gummier i sjokolade. Men vi spiser ikke disse søtsakene hver dag. Av denne grunn vil det være en flott gaveide, bare søtsakene skal pakkes vakkert inn. For dette formålet foreslår vi å lage en original hjort.

gjør-det-selv søte gaver foto

Mesterklasse №4. Godteri i en krukke med rådyr.

For å lage et slikt rådyr trenger vi:

 • Godteri.
 • Krukke.
 • Termopistol.
 • Følte.
 • Fluffy wire.
 • Elementer for nese og øyne.

Framgang:

 1. Vi trenger også en gjennomsiktig krukke. Bedre å velge en krukke med skrå kanter. Banker kan være enten glass eller plast.
 2. Videre bør en stripe på minst fire centimeter bred kuttes ut av brun filt. Hvis du har en etikett, bør bredden på stripen være minst bredden på denne etiketten. Og lengden skal være lik diameteren på glasset.
 3. Nå må du lime stripen til stedet der etiketten var. Deretter må du tegne eller lime nese og øyne.
 4. Deretter bør du ta en shaggy wire og lage horn av den og fikse dem på lokket på krukken. Du kan putte forskjellige søtsaker inne i glasset: gummier, dragees, godteri.

DIY ananas godteri med en overraskelse

Vi har en lang tradisjon for å gi kokosnøtter og ananas til nyttår. Siden ideen ikke er ny, kan vi dra full nytte av den. Bare trenger ikke å ankomme butikken med et ferdig produkt. Vi skal lage det selv.DIY juleslede

Mesterklasse №5. Ananas godteri med en overraskelse inni.

For å lage ananas tar vi:

 • Små søtsaker.
 • Glasskrukke.
 • Kartong eller grønn filt.
 • Rund store søtsaker i en gyllen innpakning. For eksempel, som
 • Termopistol.

Framgang:

 1. Først må du ta en juicekrukke og fjerne etiketten med vann. Du kan putte små gummier og søtsaker i denne krukken..
 2. Deretter bør du ta søtsaker pakket i en gylden innpakning. De bør festes til flasken. Dette arbeidet må startes helt fra nederste kant i rader. Dermed må du gå opp.
 3. Nå bør du ta grønn papp og kutte ut lange blader av den og dekorere halsen på flasken med dem. Ananas vår er klar! Denne gaven er langt fra billig. Siden godteri er dyrt for prisen. Men likevel kan du gjenta en slik gave med andre søtsaker..DIY juleslede

Mini gaver med slikkepinner

Hvis du bestemmer deg for å gi en søt nyttårsgave i 2020 til barn, bør du lage den selv. I denne delen vil vi fortelle deg hva du skal gjøre når du skal gi gaver til et stort antall barn. For eksempel har ungen mange venner i barnehagen, og han vil selvfølgelig gratulere alle. Dette er bare vårt tilfelle! Du kan lage et rådyr med Chupa Chups! Det ser veldig originalt ut! Ja, og pengene er ikke dyre.gjør-det-selv søte gaver foto

Framgang:

 1. For å lage en slik hjort, bør du lage små Chupa-chups. I butikker er prisen som regel innenfor fem, sju rubler. Det er nødvendig å oversette diagrammet til et veldig tykt stykke papir, men du kan også skrive det ut. Det er best å ta veldig tykke ark.
 2. Deretter bør du kutte et sted for Chupa-Chups inne i hjorten og hullet til staven nå må du male øynene og hornene. Det gjenstår å dekorere nesen til hjorten vår og la den tørke. Deretter må du sette inn Chupa-Chups og lime hornene med lim. Du kan dekorere fawn med sløyfer eller glitter.DIY søte nyttårsgaver 2020

Og nå inviterer vi deg til å lage en liten gave. For å gjøre dette må du ta lyse, vakre kopper til ferien. Du kan sette godteri og søtsaker i dem. Alt dette kan pakkes inn i gavepapir. Helt toppen kan festes med tape og stiftemaskin og dekoreres med bånd. Nøyaktig de samme gavene kan lages til gaver til barn i barnehagen.

Original emballasje for sjokolade

I tillegg inviterer vi deg til å presentere gode mennesker med sjokolade! Men de blir ikke enkle hos oss. Vi arrangerer dem i form av snømenn..DIY søte nyttårsgaver 2020

Mesterklasse nummer 6. Snømannemballasje.

For å lage dem, bør du ta:

 • Albumark.
 • 100 g sjokolade.
 • Lim.
 • Sokk.
 • Filtpenn.

Framgang:

 1. Vi trenger en sjokoladebit med en veldig pent gjemt kant. For eksempel – russisk. Flisen skal pakkes inn i et ark.
 2. Alle folder må knuses veldig forsiktig med fingrene for å få formen. Alle seksjoner skal limes fra innsiden. I tilfelle det er mye album igjen, må du kutte alt overflødig. Deretter fikser du kantene. Deretter må du tegne en gulrot, munn og øyne. Du kan lime perler og filt på dette stedet..
 3. Da bør du lage et skjerf og en lue av en sokk. For å gjøre dette må du kutte av delen med strikken og hælen på den nye sokken. Sokken skal vendes på innsiden og sys opp. Du må velge kanten på tåen der det er en søm og montere på en slik måte at du får en pompon. For å gjøre dette, trekk den av med tråder. Det gjenstår å sette en lue på en sjokolade.

Fra resten av sokken må du kutte et skjerf. Du kan eventuelt legge til grangrener og kjegler.

Bedre, selvfølgelig, å kjøpe dyre typer sjokolade. For eksempel “Babaevsky”.

DIY søte gaveideer

Du kan også presentere håndlagde godterier eller cake pops..

Søtsaker kan gjøres enkle – vanlige nøtter i sjokolade. For å gjøre dette må du smelte sjokoladen i et vannbad og ha hasselnøtter, peanøtter eller cashewnøtter i den resulterende blandingen..DIY juleslede

Cape Pop er en søt svampekake. Den plasseres alltid på en pinne. Ja, det er verdt å merke seg at du bør bruke tid med kapper. Det er mange forskjellige oppskrifter, og du kan se produksjonsprosessen i vår egen artikkel..

Selvfølgelig kan du enkelt lage slikkepinner i haner-stil. For å gjøre det trenger du sukker, vann, sitronsaft. Du kan ta denne oppskriften i betraktning:

 • vann -10 ss,
 • sukker-10 ss,
 • sitronsaft – 0,2 ts.

Alle ingrediensene skal kombineres og tilberedes til du får en tyktflytende konsistens. Deretter må du helle blandingen i former og vente på størkning. For å gi søtsakene ønsket form, kan du bruke kakeskjærene. Men det er verdt å merke seg at ikke alle mennesker kan spise søtsaker. Basert på dette foreslår vi at du vurderer ideen om gaver med frukt.søt nyttårsgave 2020 til barn med egne hender

Hvilket nyttår går uten de elskede mandarinene? Det skal bemerkes at det aldri er mange av dem! Du kan lage en gave av mandariner til et juletre, eller lage en spektakulær bukett. Hva er smaken av det nye året? Nyttårsaften lukter kanel, appelsiner, furuåler, vanilje, sitroner og selvfølgelig mandariner. Du kan kombinere alt i en haug.søt nyttårsgave 2020 til barn med egne hender

Barn kan eksperimentere med marshmallows. Disse velsmakende små marshmallows kan strammes oppå krem, muffins eller kaker. Originale gaver kan også lages av rimelige søtsaker! Du kan ta marshmallows og kringler. Dypp alt dette i sjokoladeglasur og få en slik fawn. Du kan gjenta denne ideen med frukt. Eller du kan lage et pepperkakehus. Han er veldig populær til enhver tid. Selvfølgelig kan du skildre symbolet på det kommende året på huset..søt nyttårsgave 2020 til barn med egne hender

 “Julenisseslede” fra søtsaker

Nå skal vi lære å lage søte sleder med egne hender. En slik slede kan lages på bare 10-15 minutter. Og de vil se veldig vakre ut!

For å gjøre dette må du finne løpere. Du kan bruke buede slikkepinner som dem. Slike slikkepinner må plasseres parallelt med hverandre. En sjokoladestang skal limes til dem..

Det er nødvendig å feste resten av søtsaker til varmt lim eller dobbeltsidig tape, for å sette figuren av julenissen selv eller en snømann. I dette håndverket bør du definitivt prøve å observere følgende proporsjoner: de flateste og lengste søtsakene vil danne grunnlaget for selve sleden. Og alt dette blir så prikket av små delikatesser. Først da får du en vakker komposisjon..gjør-det-selv søte gaver foto

Holiday candy ideer for deilige gaver

Enig i at du kan lage alt av søtsaker? De er så vakre, lyse og viktigst, veldig velsmakende. For eksempel kan du lage klokkespill som viser samme tid hvert år. Du kan også pakke hvert godteri i en egen innpakning for hver. Du kan lage en komposisjon i form av baller. Eller i form av en gris. Den opprinnelige ideen om å pakke søtsaker i PVC -poser – caps. Det skal bemerkes at dette materialet er veldig enkelt å koble til ved oppvarming. For at din gave skal være vakker og original, bør godteriene matches med farge.søt nyttårsgave 2020 til barn med egne hender

Mesterklasse nummer 7. Candy tree med glitter.

En kjegle skal være laget av vanlig papir. Deretter må du ta et A4 -ark og rulle det opp i form av en kjegle. Kanten på den skal limes med tape, og alt overflødig skal kuttes av. Deretter må du ta dobbeltsidig tape og feste glitteren. Du må starte fra basen. Nå gjenstår bare å veksle radene: godteri, glitter, godteri.DIY juleslede

Du kan feste alle lagene med en termopistol og superlim. Selvfølgelig vil vi fortelle deg i dag om ideen om å lage en søt nyttårskrans. Vurder også de veldig populære godteriboller. Det er veldig hyggelig å presentere godbiter i dem. For eksempel kan du lage denne skjønnheten med lim, tråd og ballong..

Mesterklasse nummer 8. Håndverk av papp.

For dette håndverket bør du ta 3 strimler med dobbeltsidig papp. Bredden må være minst to centimeter..

 • Den første stripen er åtte centimeter.
 • Den andre stripen er fjorten centimeter.
 • Tredje stripe – tjue centimeter.

DIY juleslede

Framgang:

 1. Den lengste stripen skal deles i 3 like deler. Og lim deretter trekanten.
 2. I gjennomsnitt, lang, er det nødvendig å markere to centimeter og bøye som følger: ett hjørne utover, to innover. Blow off gjenta denne sekvensen gjennom stripen.
 3. Deretter må du lime den resulterende delen til bunnen av trekanten. På samme måte bør du gjøre alt med den midtre stripen. Den må limes over en lang.
 4. Den minste må brettes til en trekant og festes på toppen av håndverket vårt. Deretter bør du ta brunt papir og lage et fat. Vi legger søtsaker der også. For å gjøre dette må du notere bredden på søtsakene selv og legge det til side på brun papp. Nå klipper vi ut stripen, limer den og fester den på juletreet. Det gjenstår bare å putte i en deilig godbit og dekorere håndverket.

DIY julesledeDIY julesledeDIY julesledeDIY julesledeDIY juleslede

Mesterklasse №9. Gyllent tre.

For å lage et gyllent juletre trenger vi:

 • Godteri
 • Tykk papp.
 • Lim.
 • Termopistol.

DIY søte nyttårsgaver 2020

Framgang:

 1. I henhold til denne ordningen bør du kutte ut alle delene og lime dem. Du får grunnlaget som båten vår skal installeres på. Nå må du lage en kjegle.
 2. De angitte dimensjonene i figuren skal måles og delen kuttes ut. Det må limes inn med lyst papir..
 3. Godset skal bøyes innover og limes til den andre siden av delen fra innsiden og ut. Dette vil skape en kjegle. Det er nødvendig å begynne å lime kjeglen vår med søtsaker fra bunnen. Vi har runde ting. Deretter bør du installere kjeglen på basen og feste den fra innsiden. Kan dekoreres med paljetter eller perler.

Mesterklasse nummer 10. Grønt håndverk.

For dette håndverket bør du forberede:

 • Scotch.
 • Flaske.
 • Flat kant søtsaker.

En stripe med tape skal limes til hver av godteriene fra den flate kanten av innpakningen, slik at den bare kan oppta halvparten av stripens bredde. Fest godteriet til flasken fra bunnen. Du må gjøre dette arbeidet i rader, og bevege deg gradvis oppover. Kan nå dekorere korken med en stjerne eller et snøfnugg.

Vi har fortsatt en idé for deg å lage en støvelformet godteriholder. Den er laget av plastflasker. Det er også ideen om å lage godteri fra en Rafaello -eske. Den består i å lage en eske i form av et hus. For dette formålet bør du kutte kantene på esken. Og fest dekselet på plass. Du kan løfte siden av lokket slik at du enkelt kan trekke ut godteriet derfra. Barn kan pakke en slik gave selv. For eksempel i en slik snømann. Du kan bruke forskjellige beholdere med den opprinnelige formen til dette..søt nyttårsgave 2020 til barn med egne hender

Gavekoder

Vi kjøpte alle de søte godbitene på forhånd eller forberedte dem selv, ga dem i gaver. Det gjenstår bare å signere dem. Hvem er gaven rettet til. Nedenfor legger vi ved ideen om tagger med nyttårssymboler.

DIY juleslede DIY juleslede