Volumetrisk stjerne

Gjør-det-selv volumetrisk papirstjerne trinn-for-trinn MK

I denne artikkelen lærer du hvordan du enkelt kan lage en vakker og volumetrisk stjerne fra papir med egne hender. Stjernen kan ikke bare bli en ideell dekorasjon for hjemmet ditt før nyttårsferien, men også perfekt for klasser med barn. På denne måten vil du gi barnet muligheten til å forstå hva romlig tenkning er i et visuelt eksempel, og dessuten vil det være nyttig for deg selv å spore hvor kreativt barnet ditt er. Et hvitt ark er et ideelt sted for kreativitet, og hvis det fortsatt har en tematisk form, kan det få et spektakulært utseende med maling, blyanter eller tusj. Enkel hånd og litt fantasi vil hjelpe deg og babyen din med å lage et ekte mesterverk som vil glede øynene til dine gjester.

Nødvendig materiale for papirhåndverk

Nødvendig materiale for papirhåndverk

Alt som trengs for å lage en volumetrisk stjerne med egne hender kan lett bli funnet i hvert hjem, og det betyr at absolutt alle kan gjøre det, så alt som trengs:

1. Et ark (du kan ta et vanlig hvitt ark eller bruke farget papir).

2. Kompass.

3. Linjal-vinkelmåler.

4. Skrivesaker.

5. Enkel blyant

6. Malinger, tusjer, fargeblyanter (hvis du bestemmer deg for å farge mesterverket ditt).

Instruksjoner for å lage en volumetrisk stjerne

Du må begynne å lage en volumetrisk stjerne ved å bestemme hovedmaterialet, eller rettere sagt papiret det vil bli laget av. Det er mange papiralternativer nå, så du kan ta både det enkleste liggende arket og vakkert papir designet for gaveinnpakning. Også egnet for dette formålet er papir som brukes til utklippsbok. Hvis du bruker papir med høy tetthet, betyr det at et slikt håndverk kan brukes til å dekorere et nyttårstreet eller sette på en hylle i rommet som romdekorasjon..

Steg en: på baksiden av papiret (hvis du bruker emballasje) må du tegne en sirkel – dette vil være diameteren på den fremtidige stjernen. Den enkleste måten å gjøre dette på er med et kompass, men hvis det ikke er i huset, kan du ta en tallerken eller tallerken i riktig størrelse og sirkle den. Deretter må du tegne en rett linje fra kanten til midten av sirkelen..

Instruksjoner for å lage en volumetrisk stjerneInstruksjoner for å lage en volumetrisk stjerne

Trinn to: i neste trinn trenger du en vinkelmåler, med sin hjelp må du markere en vinkel på 72 grader og tegne en annen rett linje. Dette må gjøres langs hele sirkelens diameter. Som et resultat bør du ha fem linjer..

Trinn tre: på dette stadiet må du koble alle resulterende linjer til en stjerneform. Deretter, i midten av stjernen, må det tegnes flere linjer, de kan bli stiplet.

Trinn fire: nå må du kutte ut den resulterende stjernen og rulle den langs retningslinjene (brettet må utføres mot deg, slik at tegningen din ser innover). For å gi foldelinjene maksimal uttrykksfullhet, må du regne dem ut med en stump gjenstand (saks, linjal, knivens bakside), dette bør bare gjøres hvis du brukte veldig tykt papir.

I denne artikkelen lærer du hvordan du enkelt kan lage en vakker og omfangsrik papirstjerne med egne hender. En stjerne kan være den perfekte dekorasjonen ..

Trinn fem: bøy arbeidsstykket som du fikk til en stjerne.

Gjør-det-selv-volumetriske stjernen er klar, det gjenstår bare å lage en løkke og kan plasseres på treet. Hvis du lager flere stjerner i forskjellige farger på denne måten, og kobler dem sammen, får du en fantastisk dekorasjon i form av en regnbuekrans.

Se en interessant video: Pentagonal paper star

Hvis du eksperimenterer med størrelsene og fargene på stjernene, kan du bruke dem som pynt til nyttårsgaver, i stedet for de vanlige og kjedelige sløyfene for alle. Slike elementer kan festes til hverandre ved hjelp av tråd, lim eller dobbeltsidig tape og festes til forskjellige overflater i ønsket vinkel..